Header

Ojdå, ett halvår sedan jag senast loggat in här heh. Ahwell, kommer väl antagligen inte bli så mycket mera flyt ändå, blir väl typ en update nu och då när jag känner för det, lite som tidigare alltså. Vad allt som hänt sedan januari tänker jag inte börja gå igenom eftersom jag skulle sitta och skriva ännu imorgon, så vi skippar den delen.


Men - skulle väl egentligen bara slänga in en update och säga att det inte kommer bli några regelbundna uppdateringar, dom kommer helt enkelt när jag får ivern att berätta nånting eller ladda upp lite bilder.

Så enkelt får det bli. ❤


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej och länge sedan sist!

Gjorde beslutet att radera alla gamla blogginlägg, pyssla lite med designen och börja om på nytt. Jag vet, huuur många gånger har jag inte skrivit dom orden tidigare - "börja om på nytt". Kan hända det skiter sig som alla de tidigare gångerna, but it is worth a try.

De kommande veckorna kommer bli hektiska, eller rättare sagt hela februari och antagligen en stor del av mars också. Min praktik börjar nämligen den 6.2 och pågår i 5 veckor, på sidan om borde jag pricka in en del arbetsturer och sedan är det även en tredje spännande sak på kommande.

Har haft Marcus här sedan fredag, han åkte för cirka tre timmar sedan, så nu kör vi hårt med vårt distansförhållande någon vecka tills vi ses nästa gång haha. Annars har stor del av mitt liv bestått av skola och inlämningsuppgifter, jobb och mys med katten när jag känt att jag behövt ta en paus från alla skolarbeten. Sådär kort och gott alltså. Nu ska jag fortsätta smaska på min latte och skriva lite om jehovas vittnen.

Kram ❤


Likes

Comments