Header

Jag älskar det som börjar komma nu. Det börjar bli kallt man får verkligen en höst känsla och jag älskar det. Det bästa med hösten är att man kan sitta inne framför brasan och ha tända ljus och bara mysa. Jag tycker att allt blir mysigare man kan liksom bara slappna av och börja förbereda sig för vintern. För låt för att det inte blev så kort text idag men jag måste verkligen plugga 😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Jag är en person som lätt kan bli stressad över saker och då brukar jag gå ut och gå eller bara vara hemma och göra några övningar. Men jag gör det inte bara för att lugna mig, jag kan göra det för att få glädje och bara få tänka på andra saker. Jag försöker röra mig på något sätt varje dag men ibland kanske man känner att man inte hinner och då kanske man kan få in några rörelser i vardagen som blir lite jobbigare. Alltid när jag gör något så försöker jag alltid ha ett mål och som person så är jag väldigt envis så om jag vill något så brukar jag göra det och det kan vara en bra fördel men inte alltid. En sak som motiverar mig är att jag blir glad och jag ser på mig själv och tänker att min kropp mår bra utav att få röra sig. Mitt bästa tips är att lyssna på din kropp och gör det som den mår bäst utav. " You can be everything you want to be"

Likes

Comments

Sena kvällar mycket skratt är något som jag längtar tillbaks till. Den sommaren som var i år var min bästa sommar på länga. Jag har aldrig skratt så som jag gjorde då jag har aldrig varit så glad men samtidigt stressad över jobb. Sommaren började tråkigt och inget hände men sedan hände typ allt som jag ville skulle hända. Jag fick vara med mina bästa vänner och bada och göra allt som vi tyckte var roligt. Sedan i slutet på sommaren så åkte jag och min familj till Cypern och det var så sjukt mysigt och avslappnande. femdagar senare när jag hade kommit hem skulle jag till Lissabon med en kompis och den resan kommer finnas i mitt hjärta hella mitt liv för det var nog det bästa och roligaste jag har gjort och man kan säga att det blev många sena kvällar med mycket skratt. Hopas ni också hade en bra sommar.

Likes

Comments

Är det bara jag som har det så här ? När jag kommer till att välja kläder så får jag ångest. För jag vett inte vad jag ska ha på mig för att jag tror att folk kommer titta på mig och säga gud vad ful hon är o o.s.v. när jag väljer kläder så tänker jag på hur kommer det här sitta på mig kommer jag ens vilja ha på mig det här, det här är för fult det kan jag inte ha på mig och när jag kommer till den nivån så börjar jag gråta för att jag tänker att jag inte duger. Men efter ett tag inser jag att jag är ju dum i huvudet. varför sitter jag här framför min garderob och säger att jag inte duger varför säger jag inte gud vad jag är fin det finns ingen som ser ut som mig jag är jag och du är du. sedan när jag börjar tänka positivt blir allt mycket lättare för mig för då tänker jag att jag kan ha på mig det här för att det är ingen som ska lägga sig i vad jag ska ha på mig och om jag tycker att jag är fin så är jag det. När du läser det här hopas jag att du också säger till dig själv att du är bäst. Glöm aldrig det.

Likes

Comments