Hej alla!
Det här inlägget har ju inget med hästar att göra, men jag ville bara visa 3 produkter från Molton Brown. Ett märke som jag har börjat älska nu väldigt mycket.
Jag fick de här på Wirsbo, en herrgård som jag är på ridläger på. Jag, mamma och några kompisar till oss var där en helg förra hösten under en helg, där vi fick de här produkterna från Molton Brown LONDON.
Jag ska nu jobba i stallet i cafét för att det är tävlingar där idag, så jag ska hjälpa till där då.
Men ha en trevlig dag så ses vi snart!
Kram x

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

https://instagram.com/p/BS5rD_0hYX5/
Den här länken leder till min instagram där ni kan se mitt senaste upplägg. Men jag kommer att lägga upp den här också.
Igår så var jag på släktträff och träffade min mormor & morfar, kusiner, kusinbarn, morbror osv. Det var jätte mysigt igår på långfredagen när vi satt och åt. 🎉

Nu på påskaftons morgonen har jag varit i stallet och ridit, jag red finaste Leo och allt gick utmärkt! Vi var 6 st idag också!
Men jag älskar vädret här i Stockholm och jag hoppas att alla får en trevlig påsk med massa godis. Jag tror inte att mamma har köpt ett påskägg till mig.. så ja.. men sånt får man leva med😂

Och nu sitter jag på golvet och har precis kommit hem från stallet och jag gjorde nyss illa fingret, skar upp det lite.. så det svider. Men jag mår bra!

Kram alla

Likes

Comments

Jag gissar att många där ute har drömhästar.
Det här är iallafall mina önskemål. Jag känner att hästar och ridning är något som jag aldrig kommer ge upp på. Jag älskar bara hur otroliga känslor man kan väcka fram inom ridning liksom!
På sommaren och hösten så ska jag iväg på läger kan man säga. Först i en vecka och sedan under en helg och det ser jag väldigt stort fram emot. Att bara få utveckla min ridning och mina hjälper med hästarna. Det skulle göra mig överlycklig av att se skillnad på min ridning.

Glöm inte bort att följa mig på:
Instagram ~ isabelfabila
Där ni kan se mer hästbilder och massa andra bilder om hur mina dagar ser ut ibland och sånt.
Vi ses✌️

Likes

Comments

Hej allihopa! Jag vill bara säga att jag tog en liten paus från bloggandet. Men jag är nu tillbaka och jag vill bara berätta om att ridningen har utbildat sig rejält sedan förr. Och jag har ridit ganska mycket på senaste tiden. #horseriding

Likes

Comments

Hej allesammans!
Jag vill nu ge all min ursäkt till er😫❤ Jag har varit jätte oaktiv.. på senaste. Jag har inte alls många bilder från mina tre ridlektioner.
Men på de två lördagslektionerna (Dressyr) då red jag på Leo (bilden under).
Första Lördagslektionen:
Då bad min ridlärare mig att flytta undan honom lite då och då, inte alls gå fort med honom i skritten (han går passgång, vilken inte är så bra). Så först då, gick vi fritt i trav och skritt, bara för att värma upp.
Det gick bra då. Förutom att jag inte är så van vid att inte få skänkla * skriver man så?* på så himla mycket. Men annars gick det bra.
Sedan gick vi lite på volterna och galoppherade runt, på båda volterna *båda varven*. Det gick bra.. vad jag kommer ihåg.

Lektion 2 (dressyr)
Då red jag Leo igen. Vi gjorde i stort sätt samma sak. Jag tyckte det gick SUPER! Han lyssnade på mig, jag kände mig som värsta elitryttaren. Men lite då och då (på volterna i galopp) då gick han in lite på mitten.
Juste! På volten så skulle man öka och minska takten i traven. Det gick okej. 😀
Jag var annars jätte nöjd. ❤

Lektionerna på fredagarna (Hoppningen).
Då red jag Pjotter. Han var lilla pigelinen❤ Han är så snäll! Så oskyldig i sina ögon🐴
Ni får gå in och kolla på min Instagram: Isabel_fabila för att se videorna från hoppningen. ❤ Ni kan se min instagram vid profilen också!!

Ha en så bra dag! Kram

Likes

Comments

Hej! Jag är jätte ledsen. Jag är tillbaks till min blogg sent.. ingen. 👎
Men iallafall, i Fredags så var det hoppgruppen jag var i och då red jag Pjotter❤ Han är jätte fin och världens snällaste🐴 Honom skulle jag vilja rida igen, det var jätte kul!
Det var så att jag inte var så van vid storhäst. Så när jag skulle galopphera med honom så kunde jag inte följa med så bra😂 Men sedan efter 15 minuter ungefär, var det inga problem.

Dagens lektion: Värmde upp med att rida ut en sväng i mörkret, galoppherade lite i lättsits inomhus och sedan värmde upp med att hoppa ett rött hinder som inte var så högt.
Vi hoppade efteråt tre hinder, sedan galoppherade man runt i en stor volt. Sen fanns det ett annat hinder som vi också hoppade i slutet (50 cm gissar jag på).

Så om du är nyfiken på att kolla och se hur det gick/såg ut. Så är det bara att kolla in min Instagram sida!
Det är min "riktiga" sida. Det är inte bara hästbilder. Kolla in den! Isabel_fabila😀

Tack! Ha det så bra! Kram❤

Likes

Comments

Hej alla! Jätte ledsen! 😕 Skulle lagt upp detta inlägg i Lördags. Men jag hade lite fullt upp.
Jag red Musse då (tog en gammal bild), men tyvärr blir det sista gången nu några lektioner på honom, eftersom att det var en annan tjej som också ville rida honom.
Jo, jag rider ju kl. 10 på Lördagarna. Men den här veckan så börjar vi kl. 12 istället så ni vet.
Lektionen i Lördags: Jag kom inte riktigt ihåg vad vi gjorde, jo! Vi red ute i paddocken och gjorde ÄNTLIGEN dressyr👌
Då gjorde vi lite skänkelvikning på hörnlinjen, vilket gick jätte bra. Jag kände nu äntligen att han lydde mina hjälper. För när vi red i ridhuset förra terminen på långsidan, så hade han tröttnat direkt. Men nuuu.. FANTASTISKT. Sedan gick vi på volten och fattade galopp. Jag är såå himla nöjd. Han lyssnade äntligen på min innerskänkel 😁 Han höll också igång galoppen hela, hela tiden. Han är nog glad över att få rida ute i paddoken, för jag känner hur allt blev lättare nu.
Det var allt jag hade och säga! Jag har ganska fullt upp den här veckan. Men jag hoppas, hoppas att jag får NÅGOT på fredagen, där det blir HOPPNING - glöm inte att kika in då! 😜 Vi ses, ha det så bra allihopa! Kram

Likes

Comments

Om ni vill se videon från hoppningen idag, så är det bara att gå in på min instagram ~ Isabelfabila ~
Dagens lektion: *Kl. 7 - 8* Idag är det dagen som jag går i hoppgruppen. Så jag red Max II som ni kan se. Det gick jätte bra, det här är 2 gången som jag hoppar med honom. Han är jätte fin. Om ni har läst mina andra inlägg, så har ni nog hört att Max är jätte mjuk i galoppen och traven. Så det är jätte skönt att hoppa på honom då.
Helt ärligt det högsta som jag har hoppat är idag som var runt 80 cm. Men grejen är att jag inte hoppade så mycket innan. Så vi hoppade bara jätte låga hinder då.
När jag kollade på videorna som mamma filmade, så såg jag att jag hade lite långsam galopp. Men det märkte jag inte då, för att jag var så konsentrerad med att svänga och hålla en bra väg. 😀 Jag tycker det var jätte kul, äntligen få rida häst och inte bara ponnysar *testa lite nytt* (älskar att rida storhäst också). 👌 Det var också så att 2 stycken i min grupp ramlade av😕 Det gick bra för dem, men det blir fika nästa gång då😁
Jag rider imorgon *lördag, Kl. 9.30 - 10.30*, så jag ska försöka ta någon bild då. Jag får antagligen rida Musse *Musblack färgad*❤
Så måste jag plugga lite till skolan också😝
Hejdå, ta hand om er, ses imorgon. Ha en trevlig helg alla! Kram 😆

Likes

Comments

Så idag red vi ute på ängen, gå in och kolla min instagram : Isabelfabila.
Vi travade och galoppherade runt på ängen. Det var jätte fint väder och jag fick Musse❤ Det gick jätte bra, jag övade lite på min sits mer (jag är nöjd med den, men ville bara förbättra lite extra mycket). 😉
Jag gjorde också skänkelvikning på honom. Jag brukar tycka att han är svår, men det kanske är för att när man gör det med honom i ridhuset tycker han att det blir tråkigt, medans när man har mycket utrymme så blir det roligare. För jag KÄNDE verkligen skillnad. 👌
Det gick iaf jäätte bra. Vill verkligen ha lektioner där ute, mycket roligare än att vara i ett ridhus.
Kram❤

Likes

Comments

Hej, jag ska ju denna vecka att jag skulle lägga upp en bild på min ridning från idag😕 Men.. min mobil hade laddat ut och sedan har jag ingen som kan ta bild på mig.
Det gick iaf bra, det är ju hoppgrupp som jag går i på fredagarna. Jag red Max II (se sista bilden). ❤ Det gick bra, tror jag. Det är bara jag som tänker att min sists bara blir sämre och sämre.. men tydligen så inbildar jag mig bara😦 Hur som helst, det var första gången som jag hoppade honom.. herregud, han är så fin och hoppa med (har hört det också). Han är så mjuk och så. Speciellt hans galopp.
Vi gick iallafall över travbommar med ett kryss efteråt.
Sedan ett annat litet hinder.
Imorgon blir det dressyr. Kommer antagligen att rida Musse (som är musblack). Rider honom typ HELA tiden. Men jag klagar inte😉

Imorgon blir det nog någon bild.
Okej. Iallafall, jag har ännu mer bilder från mamma som är i Portugal då, som ni vet❤👌 Hejdå! 😙

Likes

Comments