Hej allesammans!
Jag vill nu ge all min ursäkt till er😫❤ Jag har varit jätte oaktiv.. på senaste. Jag har inte alls många bilder från mina tre ridlektioner.
Men på de två lördagslektionerna (Dressyr) då red jag på Leo (bilden under).
Första Lördagslektionen:
Då bad min ridlärare mig att flytta undan honom lite då och då, inte alls gå fort med honom i skritten (han går passgång, vilken inte är så bra). Så först då, gick vi fritt i trav och skritt, bara för att värma upp.
Det gick bra då. Förutom att jag inte är så van vid att inte få skänkla * skriver man så?* på så himla mycket. Men annars gick det bra.
Sedan gick vi lite på volterna och galoppherade runt, på båda volterna *båda varven*. Det gick bra.. vad jag kommer ihåg.

Lektion 2 (dressyr)
Då red jag Leo igen. Vi gjorde i stort sätt samma sak. Jag tyckte det gick SUPER! Han lyssnade på mig, jag kände mig som värsta elitryttaren. Men lite då och då (på volterna i galopp) då gick han in lite på mitten.
Juste! På volten så skulle man öka och minska takten i traven. Det gick okej. 😀
Jag var annars jätte nöjd. ❤

Lektionerna på fredagarna (Hoppningen).
Då red jag Pjotter. Han var lilla pigelinen❤ Han är så snäll! Så oskyldig i sina ögon🐴
Ni får gå in och kolla på min Instagram: Isabel_fabila för att se videorna från hoppningen. ❤ Ni kan se min instagram vid profilen också!!

Ha en så bra dag! Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej! Jag är jätte ledsen. Jag är tillbaks till min blogg sent.. ingen. 👎
Men iallafall, i Fredags så var det hoppgruppen jag var i och då red jag Pjotter❤ Han är jätte fin och världens snällaste🐴 Honom skulle jag vilja rida igen, det var jätte kul!
Det var så att jag inte var så van vid storhäst. Så när jag skulle galopphera med honom så kunde jag inte följa med så bra😂 Men sedan efter 15 minuter ungefär, var det inga problem.

Dagens lektion: Värmde upp med att rida ut en sväng i mörkret, galoppherade lite i lättsits inomhus och sedan värmde upp med att hoppa ett rött hinder som inte var så högt.
Vi hoppade efteråt tre hinder, sedan galoppherade man runt i en stor volt. Sen fanns det ett annat hinder som vi också hoppade i slutet (50 cm gissar jag på).

Så om du är nyfiken på att kolla och se hur det gick/såg ut. Så är det bara att kolla in min Instagram sida!
Det är min "riktiga" sida. Det är inte bara hästbilder. Kolla in den! Isabel_fabila😀

Tack! Ha det så bra! Kram❤

Likes

Comments

Hej alla! Jätte ledsen! 😕 Skulle lagt upp detta inlägg i Lördags. Men jag hade lite fullt upp.
Jag red Musse då (tog en gammal bild), men tyvärr blir det sista gången nu några lektioner på honom, eftersom att det var en annan tjej som också ville rida honom.
Jo, jag rider ju kl. 10 på Lördagarna. Men den här veckan så börjar vi kl. 12 istället så ni vet.
Lektionen i Lördags: Jag kom inte riktigt ihåg vad vi gjorde, jo! Vi red ute i paddocken och gjorde ÄNTLIGEN dressyr👌
Då gjorde vi lite skänkelvikning på hörnlinjen, vilket gick jätte bra. Jag kände nu äntligen att han lydde mina hjälper. För när vi red i ridhuset förra terminen på långsidan, så hade han tröttnat direkt. Men nuuu.. FANTASTISKT. Sedan gick vi på volten och fattade galopp. Jag är såå himla nöjd. Han lyssnade äntligen på min innerskänkel 😁 Han höll också igång galoppen hela, hela tiden. Han är nog glad över att få rida ute i paddoken, för jag känner hur allt blev lättare nu.
Det var allt jag hade och säga! Jag har ganska fullt upp den här veckan. Men jag hoppas, hoppas att jag får NÅGOT på fredagen, där det blir HOPPNING - glöm inte att kika in då! 😜 Vi ses, ha det så bra allihopa! Kram

Likes

Comments

Om ni vill se videon från hoppningen idag, så är det bara att gå in på min instagram ~ Isabelfabila ~
Dagens lektion: *Kl. 7 - 8* Idag är det dagen som jag går i hoppgruppen. Så jag red Max II som ni kan se. Det gick jätte bra, det här är 2 gången som jag hoppar med honom. Han är jätte fin. Om ni har läst mina andra inlägg, så har ni nog hört att Max är jätte mjuk i galoppen och traven. Så det är jätte skönt att hoppa på honom då.
Helt ärligt det högsta som jag har hoppat är idag som var runt 80 cm. Men grejen är att jag inte hoppade så mycket innan. Så vi hoppade bara jätte låga hinder då.
När jag kollade på videorna som mamma filmade, så såg jag att jag hade lite långsam galopp. Men det märkte jag inte då, för att jag var så konsentrerad med att svänga och hålla en bra väg. 😀 Jag tycker det var jätte kul, äntligen få rida häst och inte bara ponnysar *testa lite nytt* (älskar att rida storhäst också). 👌 Det var också så att 2 stycken i min grupp ramlade av😕 Det gick bra för dem, men det blir fika nästa gång då😁
Jag rider imorgon *lördag, Kl. 9.30 - 10.30*, så jag ska försöka ta någon bild då. Jag får antagligen rida Musse *Musblack färgad*❤
Så måste jag plugga lite till skolan också😝
Hejdå, ta hand om er, ses imorgon. Ha en trevlig helg alla! Kram 😆

Likes

Comments

Så idag red vi ute på ängen, gå in och kolla min instagram : Isabelfabila.
Vi travade och galoppherade runt på ängen. Det var jätte fint väder och jag fick Musse❤ Det gick jätte bra, jag övade lite på min sits mer (jag är nöjd med den, men ville bara förbättra lite extra mycket). 😉
Jag gjorde också skänkelvikning på honom. Jag brukar tycka att han är svår, men det kanske är för att när man gör det med honom i ridhuset tycker han att det blir tråkigt, medans när man har mycket utrymme så blir det roligare. För jag KÄNDE verkligen skillnad. 👌
Det gick iaf jäätte bra. Vill verkligen ha lektioner där ute, mycket roligare än att vara i ett ridhus.
Kram❤

Likes

Comments

Hej, jag ska ju denna vecka att jag skulle lägga upp en bild på min ridning från idag😕 Men.. min mobil hade laddat ut och sedan har jag ingen som kan ta bild på mig.
Det gick iaf bra, det är ju hoppgrupp som jag går i på fredagarna. Jag red Max II (se sista bilden). ❤ Det gick bra, tror jag. Det är bara jag som tänker att min sists bara blir sämre och sämre.. men tydligen så inbildar jag mig bara😦 Hur som helst, det var första gången som jag hoppade honom.. herregud, han är så fin och hoppa med (har hört det också). Han är så mjuk och så. Speciellt hans galopp.
Vi gick iallafall över travbommar med ett kryss efteråt.
Sedan ett annat litet hinder.
Imorgon blir det dressyr. Kommer antagligen att rida Musse (som är musblack). Rider honom typ HELA tiden. Men jag klagar inte😉

Imorgon blir det nog någon bild.
Okej. Iallafall, jag har ännu mer bilder från mamma som är i Portugal då, som ni vet❤👌 Hejdå! 😙

Likes

Comments

Hej igen! 😘 Jag ville bara lägga till dessa också.. mamma skickade dem till mig bara💙 Så ja, okej. Ses på fredag då! (som sagt).
Kram

Likes

Comments

Hejsan! Nu är jag lite tidig. Jag skulle egentligen komma tillbaka på Fredagen här på bloggen. Men sedan tänkte jag på.. jag vill lägga upp de här bilderna NU! Så det gör jag.
Nej, det är inte jag som är i Portugal och rider. Det är mamma. 😬 Vill också.. 💦
Iallafall det här var två hästar som hon red igår iaf😍 Sååå fina.
Vi ses på fredag iaf😀😀

Likes

Comments

Så, jag är ledsen för en massa spamm.. jag vill bara komma igång med den här bloggen☺ Det är så, eftersom att jag inte vill lägga upp en massa inlägg på en gång så har jag lagt in hästbilder på 4 olika hästar/ponnysar.
Jag har nog glömt att säga det att jag inte har en egen häst, jag går på ridskola *rider 2 ggr i veckan* fredagar och lördagar. Så dem dagarna ska jag försöka lägga upp hästbilder.
Jag vet, det blir inte ofta som jag lägger upp bilderna då, jag önskar också att jag kunde rida oftare. 😑 Men ni ska få uppdateringar! 😀

Den första hästen *på de 3 första bilderna* (fuxet) heter Max II, jag har bara ridit honom 2 ggr. Jag hoppas jag får rida honom på min hoppgrupp. För folk säger att han är jätte fin och hoppa med. Han är inte så stor förresten, precis perfekt storlek för mig som är 1.63 cm. Så han är 1.60 cm❤

Den ponnyn som är musblack (gråaktig) heter Musse och är en ponny jag ridit JÄTTE mycket varje lördag, där jag rider dressyr. Han är jätte fin. Första gången jag skulle rida honom var han jätte stark för mig. Men nu, märker jag inte det. 👌❤ Jag älskar honom jääätte mycket!

Den tredje ponnyn *2 näst sista bilderna*, han heter Casper och han var min ponny när jag gick på ridläger i Wirsbo, Västmaland. Jag har varit där tre ggr och ridit honom alla tre gånger. Så det var jätte kul. Han är inte alls stor. Runt 1.35 tror jag. Men jag älskar honom super mycket❤❤

Den fjärde ponnyn *på de två sista bilderna* heter Leo, han går på ridskolan som jag rider på då. Han har jag inte ridit på så många ggr alls. Bara 3 eller 4. Men han är jätte fin ändå! ❤🐴

Det var det som jag hade och säga idag, ta hand om er alla! Så ses vi nån annan dag, antagligen på fredag, eller kanske tidigare. 😀 Kram

Likes

Comments

Herregud! Jag vet, jag skulle egentligen publicerat det här imorgon.. men jag satt och redigerade dem och ville bara lägga upp dem nu.. så jag gjorde det.
Men ni är säkert lite förvirrade om mitt feed.. jo, det är så att jag inte har bestämt mig om ett tema riktigt (vilket låter dumt). Läs min beskrivning som ni hittar högst upp vid vänstra hörnet. Jag är osäker av mig 😛
xoxo

Likes

Comments