Grattis världens bästa syrra på 12 års dagen! Hoppas du gillar din present (hästen på bilden, sunstar) och att ni har en framtid tillsamans❤


Ja, själv så händer det inte så mk, i dag så flyttade vi till jarlaheim. Pappa hade köpt ett hus där mitt i stan, men det är ganska nära till stallet där mina hästar ska stå, och ännu närmare till skolan. Så ja, min mamma heter Angelica (Ms,Drake), min syrra heter My och min pappa heter Jan. Aja, nog om det! Men, Grattis My på 12 årsdagen och hoppas du får en bra dag❤

Syns snart!

//Isabel

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

God natt❤ #sryfördåliguppdatering

Likes

Comments


Malvina tog denna bild när jag följde efter mörkerryttaren och sedan slutade det med att jag träffade en "LOL" häxa😜 Aaa, konstig dag. Men nu ska jag, Malvina och Elise åka till en speciell plats i GÅD och grilla korv och marsmellows😊 Känner mig rätt så PROig nu,Men aja, SYNS❤

Likes

Comments


Välkommen Wolftourch aka Felicia❤ Hoppas du trivs hos mig!!!! (När jag skulle ändra namnet innan jag köpte henne så råkade jag klicka på köp häst, så jag kommer ändra namnet när jag har råd) 

Likes

CommentsGick super på tävlingen! Kom 4 på steves och behövde bara komma vidare! Och sedan på Gylleneåsarna så kom vi 3:a! Kan inte fatta det än! Och mamma sa att om jag vill fortsätta tävla så ska jag få en liten överaskning! Och det var att i morgon så ska vi åka och köpa ett nytt träns och ett nytt vitt tävlings schabrak! Och det sista med bästa var att mamma hade köpt andalusien som jag ville ha❤ Asså dethär är den bästa dagen i mitt liv! Och det säger jag när jag är här hemma och bara ligger i min säng och är nöjd!

Ha en bra dag och god natt från mig💗

Likes

Comments


Håller på att pack det sista nu och en bok om fälltävlan i biblioteket! Snart redo att åka. Ska bli så spännande😄 Winter är bara 6 år, men han beter sig ändå som om han vore en "gammal" snäll "Brunte" som är världens mysigaste och gör allt man ber om❤ Till skilnad från Putte som beter sig som om han vore 1 år når han är 12 XD Normala hästar licksom.

Om ni undrar så kommer jag tävla första tävlingen vi Steves gård, och kommer ha uppvärmning in paddocken. Och om jag sedan går vidare till final så tävlar jag i Gyllenbladet skogen, och värmer upp på ängen utanför fågelskrämsåsen! Önska mig lycka till, för måste hämta Winter nu. Stackars Putte får va ensam resten av kvällen!

Likes

Comments

 I äntligen in i GÅD! Jag är super lycklig, och snart är jag i level 14 med. I morgon så ska jag på tävling med Winter (Teräng) och om 3 veckor (2 veckor 4 dagar) så ska jag köpa min arab. Har 2 stycken som jag vill köpa så får försöka bestämma mig nu! Kommer lägga ut lite bilder från tävligen i morgon, och så får vi väll se hur det går. Jag har aldrig tävlat Winter än heller, bara Putte (Midnightwalker) och då tävlade jag dressyr också. Är väldigt taggad, så önska mig lycka till!

Följ mig på insta: isabeldragonlee❤

Likes

Comments


Tja, nu var man klubblös igen👎 Lämnade min förra klubb pga. att vi inte hade så många aktiviteter och så... Men om ni har en klubb som ni villa att jag ska gå med i så kommentera😄 Jag kommer även att sätta betyg på klubben! Men tänk, om jag ger dig ett E så betyder det inte att klubben är dålig! Och om jag ger dig ett A så betyder det inte att din klubb e bäst i världen!

För att få:

E: Några event i veckan som är ganska roliga att gå på :|

C: Ganska många event i veckan som är roliga att gå:)

A: Event nästan varje dag/varje dag som är väldigt roliga att gå på =D


Tack för mig, leverpastej :))))))

Likes

Comments