Märker i och med detta att jag bör öva på att göra collage, men ni ser iallafall vad det är på bilderna tills vidare.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Så här har jag sett ut idag, med ett par svarta jeans och vita slip-on sneakers :-) Hoppas ni får en finfin helg, jag har inte en enda plan, ingenting att relatera till direkt.

Likes

Comments

Den här vita jackan och jag klickade vid första ögonkastet, I love you so freakin mucho! Längtar efter att överanvända den i sommar. Tack ZARA för all lycka du bringar. Efter en vinter där jag i princip gått från svart från topp till tå har jag börjat få vita cravings.. Krispigt läckert, lysande! (Har typ de här byxorna på varje bild HAHA, men har inte många outfits fotade men det blir bättre med systemkameran i ordning)

Likes

Comments

Herregud så trögt den här dagen har gått. Vaknade upp med vidrig migrän som hängt på hela dagen, inklusive jätte trist väder. Var så skönt att kasta sig i sängen och dricka en kopp upp-piggande kopp kaffe, trots att jag ska försöka dra ner på det... Var i stallet tills nu halv 11, så himla uppfriskande.Likes

Comments

Idag ska min goda vän Lollo ut och köra klackarna i taket, hon ska ut och fira sin 20-års dag! Jag som en 17 årig yngling kan bara vara med på förfesten :-( Men det är ingenting att klaga på, frågan är vad som skulle bäras i klädväg. Är trött på att ALLTID vara den mest uppklädda på vilken tillställning jag än går på, så idag ska jag chilla lite utan klänning iallafall. Har 2 nya klackar som måste få bäras någon gång. Ett par nude och ett par svarta fransiga.

Update: Ikväll blev de ett par nudes med vit jeans-kjol, vit top från zara och min faux fur från michael kors. Hade riktigt trevligt, och fick åka limosin. Efter denna underbara vecka i Stockholm ska jag få bukt på systemkameran. 
Likes

Comments

Idag träffade jag Nicole, Lollo, Alva och Diana i stan, Elmer var såklart med på en hörna han också. Hade riktigt mysigt och åt god mat på Jensens vilket verkligen hör till en ovanlighet(de är äckliga). På bilderna ser ni hur jag såg ut kringstrosande.

Jacka - Zara
Ormmönstrade svarta jeans -JC
Stövlar - fashiiion4lesss (instagramkonto som säljer riktiga läckerbitar)
Klocka - Spalding

Lollo hade inte kommit ännu här. Så sjukt fint väder, vi var alla mer eller mindre bländade.

Likes

Comments