Hola!

Denna helgen har jag varit i Skövde för att min lille bror har varit med i Ulva cupen som är en fotbollscup. Jag och mamma bodde i ett hotell mitt i stan där. Det blev inga bra bilder från fotbolls planen så darför har jag inte lagt upp några bilder därifrån.
De kom till B-slutspel men vet inte vilken placering.
Jag och mamma tog en kvällspromenad när vi kom till hotellet dagen där efter kollade vi på tre fotbollsmatcher, efter åkte hela laget och föräldrarna till en grill plats i skogen vid en sjö och grillade hamburgare och korv och det var super mysigt även fast det spöregnade. Nästa dag så kollade vi på en match och åkte där efter hem. På vägen stannade vi vid Statoil och jag köpte två pannkakor och lite annat gott som frukost. Det var lite det som hände i Skövde.
Kram Isa<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 36 Readers

Likes

Comments

Hej! Hej!

Jag har inte bloggat på ett väldigt långt tag (sorry). Men det är för att min mobil har strulat många gånger och varit på lagning och jag har flyttat och därför inte haft tid. Men nu tänkte jag börja igen och kommer försöka och vara aktiv!
Puss Isa

  • 62 Readers

Likes

Comments

Världens godaste frukost!!


Bilden är inte tagen från imorse

Hola!

Hoppas ni har haft en bra tisdag.
Det är väldigt kallt ute och det regnade hela dan, på morgonen och kvällen så brukar det vara -8.
Idag så skulle jag ha två prov och ett läxförhör men som tur var blev MA-provet inställt och vi hade ett läxförhör om Buddhism i religon och NO-prov, hoppas att det gick bra.
Efter skolan hade jag film och vi håller på att filma en film om ett övergivet barnhem. Direkt efter så åker jag till träningen, så tisdag är en lång dag och det är fullt upp.

Kram Isa:)

Likes

Comments

Bilder från i torsdags

Från i fredags

Hej! Hej!

Förlåt att jag inte har bloggat under veckan, men det är för att det har inte hänt så mycket och jag har inte haft så mycket tid.
Idag så har jag haft match i Hönö, så vi har åkt färja över dit. Det var en jättebra match och det blev vinst med 13-10! Woop, woop!
Efter matchen så åkte vi in till Allum för att min brorsa behöver en ny jacka och jag köpte lite saker också som ni ser på bilden ovanför.
Hoppas ni har haft en mysig lördag!

Kram Isa:))

Likes

Comments

Hejsan!

Hoppas ni har haft en bra lördag, för det har jag haft! Idag har jag varit hos Iris och vi kollade på film och hade lite lördagsmys med henne och hade allmänt kul. Vi kollade på Killers och asså den är så bra, alla måste se den.
Just nu kollar jag på fotbollsmatchen, Sverige mot Danmark. Det står 2-1 just nu och jag tror att Sverige vinner.

Kram Isa<33

Likes

Comments

Hejsan!!

Det är fredag, yey!!
Under dagen har det inte hänt så mycket. Som ni kanske ser på min andra bild så har det regnat jätte mycket idag så det har blivit som små översvämningar här och där. Efter skolan hade jag träning och det var kul som vanligt. Vi hade fredagsmys och kollade på Idol, jag tycker faktiskt att det var rätt personer som har gått vidare.
Hoppas ni har haft en bra 13:onde fredag!
(Förlåt för sent inlägg)

Kram Isa!!

  • 179 Readers

Likes

Comments

Hej!Hej!

Hoppas ni har haft en bra dag! Min dag har varit ganska bra. Vi fick sluta 30min tidigare, yey.
Idag så har vi haft fysträning ( styrka), vi tränade i Partillebohallen och efter träningen så spelade herrarna Elitserie. Sävehof spelade mot Ystads.
Jag hann inte kolla på hela matchen eftersom
imorgon så har jag matte prov och nu ska jag
göra lite matte tal för att repetera lite.

Kram Isa!!

Likes

Comments

Hejsan!

Tisdag har varit en lång dag. Det började med att jag försov mig för att jag trodde att jag hade tandläkarbesök, men mamma läste fel, hehe. Vi slutade 15.10 så ja väldigt sent. Men efter så har jag film undervisning, alltså att vi gör egna filmer och redigerar och så. Det var jätte kul som vanligt och mycket skratt. . Egentligen så skulle jag ha handbollsträning direkt efter, men det ligger väldigt långt bort från där jag bor så jag brukar alltid få skjuts, men mamma jobbar idag lite senare än vanligt så jag fick hoppa över.

(OBS! Bilderna är inte tagna idag)

Kram Isa<3


Likes

Comments

Hej!


Hoppas att ni alla har haft en bra dag!

Jag själv har inte haft en jätte bra dag.

I skolan gick allting jätte bra, men sedan 

så skulle jag och min bror åka hem själva alltså med buss och spårvagn. Eftersom min mamma jobbar sent idag. Det regnade och mitt paraply gick sönder. Efter en timme så var vi snart framme och jag kom på att jag hade glömt min nyckel och jag ringde mamma och hon skulle komma. Efter ca 30-40 min kom hon. Har väldigt många läxor tills imon och just nu så har jag fotbad.

Kram Isa!

  • 264 Readers

Likes

Comments

Hejsan och vällommen till min blogg!

                                 Hoppas ni kommer gilla att följa med i min vardag!

          Jag kommer att berätta allt ifrån vardagen till helger och mycket mer.

     Min kategori under bloggen kommer för det mesta ligga mot Inspiration Mode och mycket mer!

Bilderna ni ser ovan är några från idag när jag och mamma promenerade i skogen och tog några bilder, en bild på mig och min katt, Molly, sen en bild på mig och Iris ( min bästa vän) från igår när vi var i stan.                                                                                Kram Isa

Likes

Comments