. .

isabelahlstrom@isabelahlstrom

Okej okej, de va 100 år sedan jag uppgraderade, men har varit för upptagen (säger vi)! Ber fan om ursäkt.. Men kom in idag och 23 läsare på 1 dygn.. Ni e fantastiska <3 Venne om jag ska tacka för ni läser? hehe! Men nu e jag back on track! :)


Såååååå, denna dag vill ja fan inte berätta om.. Hände saker som jag haaaaaatar... 2 vet bara omdet och kommer inte berätta för några andra.. Men annars, stan själv och sedan va med Måns och Adrian.. Nice af? mm.. vi säger sååå! Hur mår folket? Familjen? xD usch, den va hemsk! FÖÖÖÖÖÖRLÅÅÅÅÅÅÅÅÅT! Hata mig nt :( Hehe, låter förmodligen drogad xD Men de e jag fan nt... Och nu svär jag fan för mycket; fan fan fan!


Men hehe! Venne va jag ska skriva, e för glad xD

Här är en bild ifrån idag, berget i Häggvik! Skit vacker utsikt! <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Okej okej, jag vet att dem flesta som kommer läsa detta kommer nog vara dem som jag känner, men för er som hittade mig helt jävla random, heeeeeej :D Jag är då Thea, stockholmare på 13 (snart 14) år, 2 saker i huvudet:

Gaming och träning! sååå, de mesta ni kommer läsa kommer förmodligen vara om spel och träning, men mode om jag kan (som jag dock inte kan xD). Singel men ändå inte, haha inte haffbar alltså xD Kanske inte nått du ville veta, men nu vet du det iaf :) Mycket slang och svordomar, haha, sån är jag tyvärr xD Kommer faktiskt prata om musik med, kan bero på att jag har väldigt stort musik intresse! so sorry not sorry :I Haha, liten bild på mig, fast man ser inte hela ansiktet, men de är ändå skit fult, så inget att se xD Insta/Snap/Kik/Ask : Isabelahlstrom, så fråga inte efter det nu :) 

såååå, vad kan jag mer säga? skriver väl några inlägg i veckan och får väl hoppas på några läsare ,:) Men ses? eller hur jag ska avsluta detta :) <3

Likes

Comments