Hej!

Nu har vi varit här i två veckor och det känns både som att det gått väldigt fort, men samtidigt som att vi varit här i månader. Allt känns verkligen så bra. Delar med mig av några bilder från de senaste dagarna.

Nu sitter vi bara och tar det lugnt, har haft lektion idag och nyss ätit middag. Ikväll ska vi nog till stranden.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hello!

Igår flyttade vi in på skolan och där ska vi nu bo i två månader. Känns spännande att bo med människor man varken känner eller pratar samma språk som. Jag ska bo med en från Frankrike och en från Schweiz, kuuul.

Likes

Comments

Vi var som sagt och åt sushi förut, såå gott var det! Nu är vi hemma igen och ska snart ner till stranden och kolla läget.

Likes

Comments

Heej!

Både fredag- och lördagseftermiddagarna spenderades på stranden som ligger en liten promenad från där vi bor. Man känner verkligen att man är i Californien där. Många surfare, små mysiga barer längs stranden och en lång strandpromenad där folk alltifrån cyklar till åker skateboard.

Nu ska vi göra oss lite iordning och sedan åka till downtown och äta sushi, vi höres!

Likes

Comments

Som vanligt vaknade vi väldigt tidigt imorse, pigga vid 5-6 tiden kollade vi på serien New Girl och åt frukost. Det var inte så bra väder på förmiddagen så vi hängde mest i lägenheten, åt lunch och när solen senare tittade fram så var vi redo för att ta en promenad ner till stranden. Så mysigt att bara gå där och titta på folk, vi ångrade oss dock lite att vi inte tog med bikinin, men det får vi ta imorgon istället.

Likes

Comments

Halloj!

Idag vaknade vi väldigt tidigt, runt 5-6 tiden var vi vakna och kollade serie, åt frukost och bara pratade ikapp lite med alla hemma i Sverige. Därefter tog vi en liten prommis, åt lunch och sedan besökte vi en jättemysig mall.

Nu är vi hemma i vår mysiga lägenhet igen och ska precis fixa lite middag. Kramis

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Halloj!

Det var ett tag sedan jag var inne här, hade nästan glömt bort att jag har haft en blogg haha! Satt och pratade med en kompis i helgen om att just blogga och då kom vi fram till att det är rätt mysigt ändå, kul att kolla tillbaka på vad man hittar på, så jag kände varför inte?

Dagen idag har bestått utav jobb, middag med Malin, promenad uppe på Norra berget och lite kompisgäng med Malin, Louisa, Sandra och Elin. Nu kom jag precis hem och tänkte kolla lite OC innan jag somnar. Kramis <3

Likes

Comments

Är bland det absolut bästa jag vet och det är jag nog inte ensam om att tycka. Det är så roligt att se och upptäcka nya saker och platser, samt att skapa nya minnen och nya erfarenheter (filosofiskt det lät haha). Främst har jag rest väldigt mycket med med min familj och familjevänner, men på senare år även själv med mina vänner.

Här kommer några bilder från en av mina senaste resor då jag och Emma tog en sista minuten-resa till Grekland i höstas...


Bästa resesällisen<3

Likes

Comments