Hej!

Spinning och jobb har min dag mestadels bestått av. Jag jobbade över en stund idag och när jag sedan kom hem så åt jag middag med mami. Pappa var på hockey i Ö-vik så vi hade tjejkväll hemma. Vi myste i soffan, jag städade lite i min garderob och nu ska jag precis gå iväg till Ida för sleepover, så mysigt!

Likes

Comments

Heej!

Imorse startade jag dagen med lite träning. Gick på bodypump och tycker det är så skönt att träna innan jobbet, man hinner så mycket mer på kvällarna då samt att man verkligen vaknar till miv. Slutade klockan fem och då gick jag direkt till Tilda som färgade samt klippte mitt hår. Blev lite mörkare i botten samt ljusare/kallare i längderna, hon är såå duktig! Gick hem och åt med mamsen, drog på mig myskläder och åkte sedan och hämtade min kompis Peter som jag inte träffat på ett bra tag. Vi åkte bil, lyssnade på musik, handlade och bara umgicks.

Nu ligger jag och lyssnar på musik och ska alldeles strax lägga fram kläder till imorgon, borsta tänderna och sedan sova. Imorgon står klockan på 6.00 och då ska jag gå på spinning med några kompisar.

Visar bättre bilder på håret en annan dag.

Sov gott!

Likes

Comments

Godkväll!

Efter en dag med träning och jobb så ligger jag nu i soffan, lyssnar på musik och kollar lite på tv. Det är så ovanligt för mig att bara ta det lugnt en hel kväll, jag gör alltid saker och kan aldrig sitta stilla haha. Men det är ju så mysigt att bara ta det lugnt ibland också. Nu kom mamma och pappa precis hem så nu ska jag hänga lite med dom och sedan sova.

Godnatt<3

Likes

Comments