View tracker

Heej,

Jobbade över nästan två timmar idag haha, men skönt nu efter då jag fick en hel del grejer gjorda! Efter jobbet gick jag till Olyearys och åt middag med papi, Leif och Lisa. Vi åt, pratade, kikade lite fotboll och klockan bara flög iväg. Klockan hann bli nästan nio när jag lämnade dom andra och åkte ut till Timrå för att hämta ett par skor av William som jag så gulligt skulle få av Emma.

Nu ska jag kramas lite med mamma som precis kom hem från Göteborg och sedan sova, sov gott! <3

Likes

Comments

Hej!

Igår jobbade jag halvdag och gick direkt från jobb till tåget. Åkte ner till Astrid och Yassin i Stockholm för att umgås med dom och andra vänner, samt gå på halloweenfest. Supertrevligt var det och nu sitter jag på tåget påväg hem igen.

Bytte tåg i Gävle och då stötte jag på Frida och Johan så fick lite tågsällis på vägen hem, mysigt!

Likes

Comments

Hej!

Spinning och jobb har min dag mestadels bestått av. Jag jobbade över en stund idag och när jag sedan kom hem så åt jag middag med mami. Pappa var på hockey i Ö-vik så vi hade tjejkväll hemma. Vi myste i soffan, jag städade lite i min garderob och nu ska jag precis gå iväg till Ida för sleepover, så mysigt!

Likes

Comments

Heej!

Imorse startade jag dagen med lite träning. Gick på bodypump och tycker det är så skönt att träna innan jobbet, man hinner så mycket mer på kvällarna då samt att man verkligen vaknar till liv. Slutade klockan fem och då gick jag direkt till Tilda som färgade samt klippte mitt hår. Blev lite mörkare i botten samt ljusare/kallare i längderna, hon är såå duktig! Gick hem och åt med mamsen, drog på mig myskläder och åkte sedan och hämtade min kompis Peter som jag inte träffat på ett bra tag. Vi åkte bil, lyssnade på musik, handlade och bara umgicks.

Nu ligger jag och lyssnar på musik och ska alldeles strax lägga fram kläder till imorgon, borsta tänderna och sedan sova. Imorgon står klockan på 6.00 och då ska jag gå på spinning med några kompisar.

Visar bättre bilder på håret en annan dag.

Sov gott!

Likes

Comments

Godkväll!

Efter en dag med träning och jobb så ligger jag nu i soffan, lyssnar på musik och kollar lite på tv. Det är så ovanligt för mig att bara ta det lugnt en hel kväll, jag gör alltid saker och kan aldrig sitta stilla haha. Men det är ju så mysigt att bara ta det lugnt ibland också. Nu kom mamma och pappa precis hem så nu ska jag hänga lite med dom och sedan sova.

Godnatt<3

Likes

Comments