Ätbart, Familj, Mysdag

Idag blir det som ni kan läsa på rubriken fläskytterfilé med sötpotatis och bearnaisesås till middag. Det är något jag älskar otroligt mycket. Det var mamma och min bonus pappa som lagade det idag. Det var så sjukt gott och jag blev proppmätt. Min bonus pappa gjorde också en jätte god sås till det med championer i, såå gott var det. Efter vi alla hade ätit upp så drack vi lite glögg och åt några pepparkakor. Super gott, men nu så ska vi har det lite mysigt med vår lilla myskväll med chips, dip, julmust och en film. Vilket film det blir vet jag inte.

Puss & Kram


Likes

Comments

Ätbart, Vardag, Outfits

Hej!

Idag så har det varit en rätt så bra dag. Jag vaknade vi ungefär sju tiden och efter jag vaknade gick jag till köket för att göra min frukost, vilket blev amerikanska pannkakor med jordgubbar, bananer och nutella och lite florsocker över det och ett glas apelsin juice. När allt var klart så satte jag mig vid bordet och tog min mammas iPad och kollade 'Ex on the beach'
Jag tyckte att det var väldigt gott.

Efter jag hade ätit så tog jag en dusch. Efter jag hade duschat klart så gick jag till mitt rum och satte mig vid mitt sninkbord för föna håret. Och såklart så fortsätter jag att kolla på 'Ex on the beach'. Jag plattade håret efter jag hade fönat det klart. Jag sminkade mig lite så det skulle se så naturligt ut som möjligt. Sedan tog jag locktången och började locka håret istället. Efter jag hade lockar klart så tog jag på mig de kläderna jag skulle ha idag. Jag blev väldigt nöjd med hur mitt hår såg ut och hur min klädstil är.

Sedan tog jag det bara lugnt i mitt rum och kollade på 'Ex on the beach' tills klockan blev 15:00.
Nu är klockan 15:30 och jag sitter på pendeln in mot t-centralen för att sedan ta tunnelbanan mot min kompis som jag ska se för hon ska ha teater uppvisning.

Likes

Comments

Idag när jag vaknade runt 10 tiden så gick jag upp och började laga amerikanska pannkakor till mig, min lillasyster och min bonus pappa. Eller bonus och bonus han är som min pappa. Men hur som helst.

Jag tycker att pannkakorna var hur goda som helst och det tyckte min "pappa" och lillasyster också.

  • 124 readers

Likes

Comments

Nu är det äntligen jul, som jag tror att alla har längtat efter. Känner mest att detta år har gått väldigt snabbt.

Nu är klockan 15 och jag ska kolla på Kalle ankas jul. Något jag gör varje år.

  • 178 readers

Likes

Comments

Igår så träffade jag William Spetz tillsammans med mina kompisar. Vi hade varit i stan och var på väg hem när vi stötte på honom vid Espresso House vid T-centralen. Mina kompisar tog bilder men det gjorde inte jag. Jag fixade hellre en videohälsning från honom till mina småsyskon. Han var jätte trevlig.

Det var väldigt spontant att vi träffade honom så men ändå jätte roligt och mysigt att få träffa honom då jag tycker att han är en jätte rolig person.

  • 182 readers

Likes

Comments

Ännu en dag som jag stannar hemma. Förkylning har släppt lite men hostan är fortfarande kvar, lika jobbig sol den var igår.

Jag vaknade för ett tag sedan. Så just nu ligger jag i min säng tillsammans med min hund Milla och vilar. Hon har redan somnat.

Likes

Comments