View tracker

Ätbart, Vardag, Outfits

Hej!

Idag så har det varit en rätt så bra dag. Jag vaknade vi ungefär sju tiden och efter jag vaknade gick jag till köket för att göra min frukost, vilket blev amerikanska pannkakor med jordgubbar, bananer och nutella och lite florsocker över det och ett glas apelsin juice. När allt var klart så satte jag mig vid bordet och tog min mammas iPad och kollade 'Ex on the beach'
Jag tyckte att det var väldigt gott.

Efter jag hade ätit så tog jag en dusch. Efter jag hade duschat klart så gick jag till mitt rum och satte mig vid mitt sninkbord för föna håret. Och såklart så fortsätter jag att kolla på 'Ex on the beach'. Jag plattade håret efter jag hade fönat det klart. Jag sminkade mig lite så det skulle se så naturligt ut som möjligt. Sedan tog jag locktången och började locka håret istället. Efter jag hade lockar klart så tog jag på mig de kläderna jag skulle ha idag. Jag blev väldigt nöjd med hur mitt hår såg ut och hur min klädstil är.

Sedan tog jag det bara lugnt i mitt rum och kollade på 'Ex on the beach' tills klockan blev 15:00.
Nu är klockan 15:30 och jag sitter på pendeln in mot t-centralen för att sedan ta tunnelbanan mot min kompis som jag ska se för hon ska ha teater uppvisning.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Känsliga ämnen

En av de sakerna som får mig att bli ledsen är att se andra må dåligt. Jag klarar inte av att se människor må dåligt. Att de mår dåligt både psykiskt och fysiskt.
Att de mår dåligt över saker som har hänt med de eller omkring de. Dåligt över vad folk har sagt till de, dumma kommentarer. Att de helt enkelt mår dåligt över allt.

Vissa människor mår så pass dåligt att de bara vill försvinna, att de bara vill försvinna från denna världen.
Att de vill ta sitt liv, vilket är hur hemskt som helst att andra kan få andra att må så pass dåligt att de vill ta sitt liv för att de inte orkar med allt längre. Att de skadar sig själva.

Men snälla kom ihåg detta. Det är ditt liv.
Inse att det är det och att de personerna som får dig att må så pass dåligt inte är värda ditt liv.
För som sagt det är DITT LIV. Och du ska leva ditt liv precis som alla andra. Du ska inte skada dig själv för att andra människor ser dig som skit, att de ser dig som någon som är mindre värd än de själva.
Vilket inte är sant. Du ska inte sluta äta bara för att folk kallar dig tjock eller överviktig. Du ska inte ta ditt liv bara för folk säger att du ska "gå och dö", det ska du verkligen inte.

Det finns så många människor på jorden, men bara en som dig. Visst alla människor är unika på deras sätt, men alla är inte bra. Det finns människor som bokstavligen är dumma i huvudet och gör allt för att hacka på folk.

Så snälla ta åt dig av detta när du läser detta.
Du är bra, du är bäst. Glöm aldrig det. Du ska inte förstöra dig själv bara för att andra inte är nöjda med den du är. För varför tror du att folk säger så? Varför tror du att folk hackar på andra och hur de ser ut och hur de är? Jo, för att de själva mår dåligt. Och de mår bättre av att göra så, att trycka ner andra för att de själva ska må bättre.

Jag vill att du ska visa de som försöker trycka ner dig, spelar ingen roll hur de gör det. Genom ord eller handlingar, jag vill att du ska visa de hur stark du är. För jag vet att du klarar det. Jag vet att du är det, säg inte att du inte är det för det är inte sant. Du kanske känner så i vissa tillfällen men du är verkligen stark. Säg inte att du är ful, svag eller värdelös för det är inte sant. Det vet jag. Och kom ihåg att det alltid finns folk runt omkring dig, även om det inte känns som det så gör det de.

Och jag vill att du ska veta att du duger precis som du är. Du är så himla vacker precis som du är. Du ska inte tror något annat. Du är värdefull, du är underbara. Du är bra på så många olika sätt. Du är en fucking Queen/King. Du är helt enkelt fantastisk och ingen ska få trycka ner dig till botten. Det ända du behöver göra är att stå emot de, knuffa undan de, gå förbi de som en riktigt Queen/King. Du ska inte ta åt dig över vad folk säger som bara vill dig illa. För du är värd mycket bättre. Du är värd allt bra en människa kan få.

Du behöver inte se ut som en Victoria Secret model/Calvin Klein model. För sanningen är det spelar ingen roll hur man ser ut på utsidan. Det enda som spelar någon roll, är hur du är på insidan. Insidan är det viktigaste.

Du ska inte ändra på dig bara för att andra säger att du borde göra det eller att de tycker att det är något fel på dig. För om det är något fel med någon, så är det personen som säger de sakerna till dig.

Du behöver inte ha värsta model kroppen, den perfekta kroppen som många säger att folk borde ha. Det enda som spelar någon roll är vad du själv tycker och känner. Det är din kropp, det är ditt utseende. Det är bara du som bestämmer över den, ingen annan. Ingen ska få dig att tro något annat. Om du är bekväm med din kropp och din utseende, bry dig inte om vad de andra säger om din kropp/ditt utseende. För vad spelar det för roll. Om det inte gillar det, vem bad de då att stanna kvar och titta? Vem bad de att engagera sig i DITT liv? Och om du inte skulle känna dig bekväm med hur du ser ut , pga många olika anledningar. T.ex pga att folk klagar på hur du ser ut, lägg inte ner energi på vad de säger. De försöker endast trycka ner dig med deras hårda ord, de är bara avundsjuka på det du har som inte de har. Du har något de skulle vilja ha.

So keep your head up princess/prince, your tiara/corna is falling.

Likes

Comments

View tracker

Idag när jag vaknade runt 10 tiden så gick jag upp och började laga amerikanska pannkakor till mig, min lillasyster och min bonus pappa. Eller bonus och bonus han är som min pappa. Men hur som helst.

Jag tycker att pannkakorna var hur goda som helst och det tyckte min "pappa" och lillasyster också.

  • 102 readers

Likes

Comments

Nu är det äntligen jul, som jag tror att alla har längtat efter. Känner mest att detta år har gått väldigt snabbt.

Nu är klockan 15 och jag ska kolla på Kalle ankas jul. Något jag gör varje år.

  • 156 readers

Likes

Comments

Igår så träffade jag William Spetz tillsammans med mina kompisar. Vi hade varit i stan och var på väg hem när vi stötte på honom vid Espresso House vid T-centralen. Mina kompisar tog bilder men det gjorde inte jag. Jag fixade hellre en videohälsning från honom till mina småsyskon. Han var jätte trevlig.

Det var väldigt spontant att vi träffade honom så men ändå jätte roligt och mysigt att få träffa honom då jag tycker att han är en jätte rolig person.

  • 160 readers

Likes

Comments

Ännu en dag som jag stannar hemma. Förkylning har släppt lite men hostan är fortfarande kvar, lika jobbig sol den var igår.

Jag vaknade för ett tag sedan. Så just nu ligger jag i min säng tillsammans med min hund Milla och vilar. Hon har redan somnat.

Likes

Comments