Träning dag ut och dag in, vara med pojkarna och se deras utveckling.

Nästa vecka börjar Marcello på inskolning, tror helt ärligt han kommer klara det bättre än vad Matheo gjorde. Han är lite mer frammåt.

Imorgon väntas en tripp till Östersund med Rossi, återkommer inom kort då jag ska skriva av mig igen :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vad händer då man tappar livslusten, trots att man har 2barn om betyder mest utav allt?

Vart ska man vända sig, vad ska man göra och hur fan blev det såhär.

Det beror mest på mig själv tror jag, i vanlig ordning...

Livet tog en tvär vändning, familjen splittrades, man hamnade på pojkrummet, man umgås sällan med barnen & min pappa fick en tumör lika stor som en tennisboll.

Vet inte vart jag har haft mitt huvud och mina tankar den senaste tiden, dom senaste månaderna faktiskt, har fokuserat på helt fel saker. Jag tränar mycket för att slippa tänka alls över huvud taget, min diabetes är bättre och jag har ju trots all denna skit som uppstått på dom här 6månaderna gått ner till 72kg. Det är ett resultat på -36kg sen den dagen jag klev in på sjukhuset efter en läkarundersökning 2013.

Barnen växer iaf och bli större och större, Matheo har hunnit blivit 3år och ska in på stora avdelningen medans Marcello ska ha inskolning nu i början av Mars.

Jag själv då...tänker fö det mesta på bara mig och ingen i min omgivning, sitter inlåst i min bubbla och försöker hitta svar på saker och ting. Vissa dagar är bättre än andra, idag är en fruktansvärt dålig dag, då jag önska att jag bara fick lämna allt och vakna upp nån annanstans. Bor numera inne på pojkrummet hos mamma & pappa, än så länge iaf. Vi hade stora framtidsplaner pappa och jag men som vanligt ska nånting komma iväg, kan berätta lite mer om det senare.

Påbörjat ett nytt jobb på schenker efter ett tråkigt avsluta på byrån, saknar mina flickor där ständigt och jämt men vem vet....

Klockan börja dra ihop sig och imorgon väntas ett möte på familjerätten.

Så tills vidare, på återseende så kanske jag skriver av mig imorgon igen

Godnatt

Likes

Comments

Hade öppning idag så dagen gick relativt fort, tränade med P lite innan Natta började jobba. For ut till fam.Hamrin och barnen fick leka av sig. Dom bjöd på grillat, så snälla allihop ❤️

Kom hem nyss, suttit och bytt bromsar på bilen hela kvällen, tur man för hjälp av sina vänner! Nu blir det en dusch och sova, ska till sjukhuset imorgon med marchellomarchmellow 😩

Likes

Comments

Tappat allt av intresse att skriva men måste uppdatera lite känner jag. Numera en lastgammal person på 26år, tatuerat mig lite till & tappat 3kg så väger numera 77kg! Tränar jobbar & busar med pojkarna så ofta det går, fridens liljor så hörs vi på ✌🏽️

Likes

Comments

Hej era fucktards, hoppas ni inte glömt mig jah har bara inte haft tid och skriva! Har inget intressant att dela av mig ändå, livet rullar på och idag införskaffade jag mig en ny hoj! Ska bli kul o se hur länge det håller...aja ska torka mig i arslet och duscha efter kvällen gympass med Pancho!

Likes

Comments

Längesen jag skrev nu, för jag inte orkat eller hunnit med mig. Påbörjat en provanställning på pressbyrån iaf, men imorgon och ihelgen är jag ledig för det vankas en helg i sthlm med festligheter!

Orkar inte skriva världens novell, trött och sliten...nyss klivit av ett kortare kvällspass på 5.5h! aja sova nu för öppnar imorgon 05:00!

Likes

Comments

Idag hade vi dop för vår minsting, hela dagen vad perfekt! Presenter, vänner & alla släktingar på besök, var underbart på alla sett och vis! Tack för idag ❤️

Likes

Comments

Imorgon döps han äntligen vår lilla Jason Marcello Åström Jakobsson, GA kl 12:00! Vår glada lilla pojke, blir snart 7månader också. Att se er två utvecklas varjedag, det är allt för mig mina fina pojkar!!

Likes

Comments

Inte hunnit skrivit ett skit på några dagar nu, fullt upp inför dopet! Lite nervös om hur tårtan ska se ut också, men det blir nog bra. Inte gjort så mycket dom här dagarna, tränat på och umgåtts med pojkarna!

Igår var Matheos sista dag på Spikens förskola, den 15augusti börjar han på Rondellen här i Granloholm, spännande!

Ligger för tillfället i sängen som en dö fisk efter gårdagens benpass, ska försöka kliva upp sen fixa det sista inför imorgon!

Må väl

Likes

Comments

På lördag är det dop, då ska vår älskade Jason Marcello Åströn Jakobsson döpas! Vår fina lilla pojk ❤️

Likes

Comments