Hade öppning idag så dagen gick relativt fort, tränade med P lite innan Natta började jobba. For ut till fam.Hamrin och barnen fick leka av sig. Dom bjöd på grillat, så snälla allihop ❤️

Kom hem nyss, suttit och bytt bromsar på bilen hela kvällen, tur man för hjälp av sina vänner! Nu blir det en dusch och sova, ska till sjukhuset imorgon med marchellomarchmellow 😩

  • 220 readers

Likes

Comments

Tappat allt av intresse att skriva men måste uppdatera lite känner jag. Numera en lastgammal person på 26år, tatuerat mig lite till & tappat 3kg så väger numera 77kg! Tränar jobbar & busar med pojkarna så ofta det går, fridens liljor så hörs vi på ✌🏽️

  • 225 readers

Likes

Comments

Hej era fucktards, hoppas ni inte glömt mig jah har bara inte haft tid och skriva! Har inget intressant att dela av mig ändå, livet rullar på och idag införskaffade jag mig en ny hoj! Ska bli kul o se hur länge det håller...aja ska torka mig i arslet och duscha efter kvällen gympass med Pancho!

  • 505 readers

Likes

Comments

Längesen jag skrev nu, för jag inte orkat eller hunnit med mig. Påbörjat en provanställning på pressbyrån iaf, men imorgon och ihelgen är jag ledig för det vankas en helg i sthlm med festligheter!

Orkar inte skriva världens novell, trött och sliten...nyss klivit av ett kortare kvällspass på 5.5h! aja sova nu för öppnar imorgon 05:00!

  • 624 readers

Likes

Comments

Idag hade vi dop för vår minsting, hela dagen vad perfekt! Presenter, vänner & alla släktingar på besök, var underbart på alla sett och vis! Tack för idag ❤️

  • 745 readers

Likes

Comments

Imorgon döps han äntligen vår lilla Jason Marcello Åström Jakobsson, GA kl 12:00! Vår glada lilla pojke, blir snart 7månader också. Att se er två utvecklas varjedag, det är allt för mig mina fina pojkar!!

  • 767 readers

Likes

Comments

Inte hunnit skrivit ett skit på några dagar nu, fullt upp inför dopet! Lite nervös om hur tårtan ska se ut också, men det blir nog bra. Inte gjort så mycket dom här dagarna, tränat på och umgåtts med pojkarna!

Igår var Matheos sista dag på Spikens förskola, den 15augusti börjar han på Rondellen här i Granloholm, spännande!

Ligger för tillfället i sängen som en dö fisk efter gårdagens benpass, ska försöka kliva upp sen fixa det sista inför imorgon!

Må väl

  • 776 readers

Likes

Comments

På lördag är det dop, då ska vår älskade Jason Marcello Åströn Jakobsson döpas! Vår fina lilla pojk ❤️

  • 841 readers

Likes

Comments

Alla dagar är mammas dagar, men idag är det morsdag och då hyllar vi våra eldsjälar extra mycket! Vi bör ju inte heller glömma dom som förlorat sina mammor och har bara sina pappor, alla gör ett fruktansvärt bra jobb!

Jag har 3 kvinnor som jag älskar för det dom gjort för mig här i livet. Såklart min biologiska mamma, min adoptivmamma & mina barns mamma, tack för ni alla 3 bidraget med något vackert här i livet för mig!

Jag älskar er

​Triss i damer❤️

  • 872 readers

Likes

Comments

Äntligen fick jag tummen ur arslet och påbörjade omlackeringen av fälgarna, grunden är lagd och är snart redo för färgen...fortsättning följer!

  • 962 readers

Likes

Comments