Header

Älskar mitt nya skal till telefonen som jag köpte på stan igår, hur snyggt är det inte? 😍Ni hittar mobil skalet HÄR 👍🏼

Likes

Comments

Här kommer en liten recension på makeup revolution ultra base corrector palette.

Testade som sagt denna palett idag som jag fick hem igår. Kan börja med att säga att den helt klart är värd sina 109 Kr som jag köpte den för! Färgerna va riktigt krämiga vilket gjorde det lätt att jobba med. Det fanns många färger vilket även det var positivt så man har lite att välja på.

Har bara testat en liknande från wet n wild, deras cover all mix slänger upp en bild nedan 👇🏼

Och ska jag va ärlig så minns jag inte riktigt hur längesen det va jag hade den, något år sedan och minns inte riktigt hur den va men kan ha att göra med att jag va yngre och hade inte så stor koll på vad färgerna va till för.. men helt klart en bra produkt till ett billigare pris skulle jag säga som jag lätt skulle kunna köpa för sina ynka 50-60 kr och är en rätt så dryg produkt och höll rätt länge för mig vad jag minns. 👍🏼

Men till täckningen då och om den hjälpte och ja det tycker jag absolut, har lite ärr här och där och nån finne osv och jag tycker absolut den gröna hjälpte till att få bort rödheten där och den rosa hjälpte till att dölja lite mörkt under ögonen för att få det lite mer uppljusande och jämnare. Nu testade jag inte alla färger utan testade dom jag hade behov av. Är inte ett proffs inom det här men jag tycker att det var en bra produkt för sitt pris med ett bra "innehåll" av färger. Kan självklart tipsa om den och jag länkar här nedan vart jag köpte denna för bara 109 kr!


Om ni är sugen på att köpa så finner ni den till ett kanon pris HÄR

Denna produkt är något jag kommer att använda mig av varje dag, så bra verkligen! Har inget dåligt att säga om den, inget jag kände va dåligt utan jag tyckte den gjorde det som den lovade skulle göra vilket är hur bra som helst 👍🏼

Likes

Comments

Önskar er en super härlig fredag och en toppen helg alla! Kram på er ❤️

Likes

Comments

Dagens frukost fick bli samma som igår, en hög utav bananpannkakor bara för att det är gott, enkelt och nyttigt! 😊

Likes

Comments

Kände att jag behövde något nytt till mina läppar, är dålig på att använda produkter på läpparna men börjat tycka om det helt plötsligt, men då ska det vara nude och lätta färger inte allt för dramatiskt som rött eller liknande då jag inte känner mig bekväm i såna färger!

Köpte ett matt läppstift från isadora, och ni ska bara veta hur nöjd jag är! På läpparna blir det verkligen otroligt fint och inte för mycket utan ser enkelt och sött ut, typ. Känns mjukt på läpparna och inget man blir störd på, jag är en sån som kan torka bort läppglans och läppstift för det känns för kletigt och jobbigt men det gör inte detta. Kan verkligen tipsa om denna twist-up läppstift!

Färgen är i 50 naked.

Här är en bild på Kenza med just det läppstiftet på och hur fint är det inte? 😍

Likes

Comments

Detta fick bli dagens frukost! Idag blir en chill söndag bara, inget planerat, bara ta det lugnt!

Hoppas att ni får en bra dag! Kram

Likes

Comments

Kom precis tillbaks från affären, ingen aning vad jag skulle äta ikväll till middag men sen såg jag Felix nya veggie bowl på affären och kände att det skulle vara kul att testa!

Likes

Comments

Hade inte alls tänkt att äta godis idag men sen blev jag tvär sugen och checkade med mamma om vi kunde åka till candy corner, and we did. Godis, alltså hur gott? Typ bara massa färgglatt godis haha men det blir man rätt glad av ändå.

Hoppas att ni får en fortsatt härlig fredag, kram

Likes

Comments

Dagens lite sena middag fick bli tacos för oss, något man skulle kunna äta varje dag för att det är så gott och framförallt så enkelt att tillaga. Mums! 🌮

Likes

Comments