Header

Igår så hade vi mösspåtagning, så kul verkligen! Känner att allt närmar sig nu, inte länge alls till studenten och redan nu på lördag så är det bal! Så nervös men ska också bli så kul!

I alla fall igår så träffade jag några från klassen och drack alkohol innan vi skulle vandra ner till torget med mössorna på och efter det så åkte vi hem sen åkte jag och Emelie till Max för att köpa mat och sedan hem till henne där vi skulle förfesta med massa andra inför kvällen utgång.

En bra dag och kväll med underbara människor! 😊​

Likes

Comments

Idag är det så sjukt fint väder ute och allt är verkligen så grönt och fint nu. Är ute i solen nu och äter lite frukt och dricke iskallt vatten, så gott när det är varmt ute.

Skulle till frisören idag och göra en förändring med mitt hår men min frisör var sjuk så det blev ändrade planer och ska fixa håret på torsdag istället och ni får se då hur det blir 👍🏻

Likes

Comments

Både pluggar och packar. Har massa uppgifter jag måste göra klart och har ingen möjlighet att plugga i helgen då jag och min kompis åker till umeå för att vara på brännbollsyran hela helgen så allt måste göras idag. Imorgon måste jag upp innan 8 då jag har ett hemprov från 8-12 som jag måste göra.. Rätt mycket nu men har fått några uppgifter klar i alla fall så just nu packar jag och packar ner det sista så att allt i alla fall är i väskan.

​Nu ska jag fortsätta att göra klart uppgifterna så man kan bocka av det och kolla så man packat allt inför helgen! 

Hoppas att ni får en trevlig kväll! kram

Likes

Comments

Behövde nåt nytt till mitt hår så igår på willys så köpte jag denna för ca 48 kr. Testade den även igår och håret blir verkligen mjukt och glansigt, dessutom är den i spray form så man behöver inte ta massa i handen så man blir så kletig efter utan man sprayar bara igenom längderna sen torkar det in snabbt och resultatet blir mjukt och glansigt hår med en god doft 😍

På baksidan står det "​intensiv näring till håret, utjämnar hårets struktur, märkbart mindre slitage, perfekt glans och påtaglig smidighet"

Likes

Comments

Dagens frukost fick bli en hallon och blåbärs smoothie och till det så blev det lite melon också. 

Senare idag så blir det en tur upp till Umeå med min kompis för att hämta armbanden till brännbollsyran, inte länge kvar nu och jag är såå taggad verkligen! 😍

Likes

Comments