Är så stolt över Annie och Aladdin denna helg. Att dom orkat prestera och göra det så bra dessutom är så starkt.

Kopierar Annies text med resultaten. För trött för att orka tänka själv 😉. Sen så följ gärna Annie på hennes blogg här då hon är riktigt duktig på att uttrycka sig. Hon heter ReiningAnnie vilket passar bra efter denna reining helg.

Skrivit ihop alla placeringar denna helg. Aladdin har varit helt otrolig och är supernöjd. Gör som en vän till mig sa och slutar på topp. Nu hem och landa en vecka för sedan åka iväg på SM. 
NRHA Ride and slide level 1 youth: 3:a av 7 startande. Score: 65.5
NRHA Rockie level 1: Räckte inte till placering för big miss i rollbacken så lägre poäng. Score: 123.5
Novice Horse Level 1 Non Pro: Delad tredjeplats. Score: 66
SRHA Youth Cup: Första klassen; 0 score. (Ingen placering) Andra klassen; 132.5 i score. (Delad femteplats). Tredje klassen; 137 i score. (2:a). I själva cuppen blev jag 7:a.
Allbreed Reining Beginners: Delad tredjeplats. 67.5 i score.
NRHA Youth 14-18: En 4:a. 137 i score.
Allbreed Reining: Delad förstaplats. 68 i score.
Tackar för en rolig tävling och skickar iväg Stort Grattis till mina vänner som tävlat i helgen! 😃 också ett stort tack till världens bästa groom och chaufför. Thanks mommy! 😚❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Sitter nu och väntar på att Annie ska tävla sin sista klass på September rundown. I torsdags var hon med i tre klasser och att dom är här och presterar över huvud taget tycker jag är strongt efter vad som hände Kenzo. Torsdagen resulterade i en diskning och en tredje plats och helt ok sista klass men ingen placering.  Fredagen diskade hon sig i båda klasserna då det blev en spinn för mycket i båda. Det var lite motigt för båda men nu börjar nog chocken och sorgen för dom både att släppa lite. Idag lekte Aladdin med sitt matspann igen och har en annan blick i ögonen.
Idag så har dom fått en tredje och en femte plats så får vi se hur sista klassen går. I morgon är det tre klasser att rida.

Likes

Comments

Syskonkärlek 😍.  Ofta så bråkar dom men när det väl händer nåt finns dom där för varandra.  Erik gjorde nåt så himla fint för sin syster på instagram så jag lägger in en bild på det. Sen så la han ut en text och bild på sin Valle med och då förstod jag hur hårt Kenzos död även tagit på honom. Har dåligt samvete för att jag inte märkt det då jag var helt förkrossad av vår förlust av Kenzo. Förlåt älskade Erik av hela mitt hjärta att jag inte sett hur du mår 😢💜.

Detta fina skrev Erik
Den här hästen är inte bara en häst han är MIN själsfrände han är MIN skyddsängel han är MIN bästa vän och älskare. ❤️ Utan honom skulle jag inte vara något han har aldrig svikit mig han har alltid varit där för mig. ❤️ Det är snarare jag som har svikit han då jag övergav honom i några månader för att sitta inne och spela tv/data spel då han bara fick stå i hagen. 😔 Men tack vare att min kära syster Annie tog hand om honom när jag övergav han. Utan Annie skulle jag förmodligen inte ha kvar denna underbara häst som alltid står vid min sida. ❤️ T.ex idag när jag var ledsen över våran äldsta häst som gick bort igår. Då gick jag till min underbara häst som jag har här. Han förstod mig han var lugn när jag grät och var uppspelt. Han fick mig lugn igen han fick mig på andra tankar han fick mig och inse hur mycket jag har svikit honom. När jag inte varit där och stötande honom så det minsta jag kan göra nu är och be om ursäkt till denna underbara häst. Aa min skyddsängel som jag anser att han är för mig och självklart ett stort TACK till min underbara syster Annie. Som lyckades med att få han vara kvar hos mig. Finner inga ord hur jag ska säga förlåt till min häst och hur jag ska säga stort tack till min syster Annie. ❤️ Men antar att det minsta jag kan göra nu är att INTE!  överge han en gång till.

Likes

Comments

I lördags hände det som inte fick hända. Vår älskade Kenzo blev sjuk och vi fick avliva honom söndag morgon då vi kämpat hela natten. Han hade tarmvred. Han blev 24 år och vi fick äran att ha denna underbara häst i vår ägo i sju år. Nu är han hos vår älskade Lukas som vi förlorade för tre år sen och dom är begravda bredvid varandra hemma. Sorgen är enorm och går inte att beskriva.  Värst är det för Annie men även hennes Aladdin sörjer nåt enormt då han och Kenzo var bästa vänner sen Aladdin kom till oss. 💜💜💜

Likes

Comments

Nu är innebandy säsongen här igen och nytt seriespel väntar för Erik och Sandra spelar poolspel ett år till. Förra året gick ju jättebra för både Sandra och Erik. Eriks lag slutade fyra och avslutade säsongen med fair play cup i Jönköping där dom gjorde jättebra ifrån sig med. Erik fick dessutom pris som matchens fair play spelare två gånger 😀😀.

Likes

Comments

I oktober så skrev jag om Aladdin och undrade vad som hände med vår underbara häst. Jag fick mycket tips från er läsare så nu tänkte jag berätta hur det gick sen. Vi var hos veterinären och dom gjorde massa undersökningar och tog massa prover på honom men vi hittade aldrig nåt fel på honom. Inget som kunde förklara hans konstiga beteende. Det slutade med att han fick bara vara ifred och gå i hagen. Vi red honom inte på fem månader. Sen i februari /mars så fick vi se att SQHA skulle göra en ungdomssatsning och jag undrade om Annie ville vara med. Första träffen var på påsken i slutet av mars. Annie ville gärna vara med men visste ju inte om hon skulle  våga med Aladdin. Det bästa var att man inte behövde ha en quarter för att vara med i ungdomssatsningen så vi tog med Valle också och en tjej som rider honom ibland ville också vara med så skulle det inte funka fick dom dela på Valle. Det behövde dom aldrig utan Annie red Aladdin hela helgen. Jag ringde Josefin som är ungdomsansvarig i sqha och har hand om träningarna och frågade hur mycket hästen behövde vara igång och berättade vad som hänt med Aladdin.  Det räckte att ha han igång i skritt och trav så det var bara att sätta igång honom och se vad som händer. För att inte detta ska bli alldeles för långt inlägg så kommer mer om träffarna sen.
Så vi började alltså skritta igång han i mars och ökade på träningen sakta och försiktigt men dessa fem månader av vila var tydligen vad han behövde för han är precis som innan han blev skadad nu och i bättre form än någonsin. Kan en häst gå in i väggen så var nog det vad han gjorde.
I augusti så tävlade dom quarter sm med ett sm brons i trail som resultat bla. På onsdag åker vi till Skara och tävlar september rundown sen i oktober är det öppna SMet som blir det sista han får göra detta år sen blir det lite vila så han inte blir överansträngd. 
Målet för Annie och Aladdin är att ta en plats i ungdomslandslaget och tävla EM i Frankrike  i juni 2017.

Likes

Comments

Var inne och kollade på min blogg. Sista gången jag skrev nåt var i början på januari i år. Har väl hänt en hel del sen dess så jag vet inte var jag ska börja. Min skrivaranda försvann i alla fall. Nu har Annie gjort en ny blogg och börjat skriva igen så då är jag inne och läser på bloggarna igen och börjar sakna att blogga. Vill ni följa en bra och rolig blogg så måste jag ju tipsa om Annies. Den heter ReiningAnnie här på nouw.

Jag ska uppdatera er lite om vad som hänt sen sist men det som känns viktigast att nämna först är att Annie och Aladdin är igång igen och i augusti så tävlade dom quarter sm och där tog dom en hel del placeringar allt från första platser till sjätteplats varav ett SM brons i trail youth.

Likes

Comments

Idag fick vi finbesök i huset av vår stallkatt Lina. Mys i soffan i väntan på ishockey vm.

Likes

Comments

Då vi har haft en för årstiden varm och skön höst så har jag inte kommit upp på hästryggen.  Haft en svacka och inte haft nån motivation eller inspiration på ett tag men idag när det är kallt och snöar så fick Frida med mig på en skrittrunda med Bella och det var så skönt att vara tillbaka på hästryggen igen. Det får jag väl se som ett gott tecken inför det nya året 😀

Likes

Comments