Är så glad och stolt över min dotter Annie som tog en plats i SQHAS ungdomslandslag och ska representera Sverige i  Frankrike i juli. Stort grattis och även till dom andra duktiga ungdomarna 😀

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det finns många sorters olika behandlingar att ge sin häst men nåt som alla kan göra men som det känns att det glöms bort lite idag är att rykta sin häst varje dag.

Förutom att hästen blir ren så bidrar rykten till ökad blodcirkulation och massagen med ryktborsten gör att fettkörtlarna i huden fungerar bättre. Det är fettkörtlarna som gör hästens hud mjuk och smidig, dessutom blir hårremmen glansig. Rykten skapar även en social kontakt mellan häst och människa.

Likes

Comments

Skriver det igen då jag vill att fler ska få se och läsa vad min dotter gör. Hon är väldigt duktig på att göra filmer på Youtube och är fantastisk på att formulera sig i ord och tar väldigt fina bilder. Delar med mig var ni hittar henne på Youtube, instagram och på hennes blogg med ett litet utdrag från hennes senaste blogginlägg som jag rekommenderar att ni söker upp och läser hela.

Likes

Comments

Tänk att om 10 dagar är det 10 år sedan jag blev färdig Ir-terapeut. Det är nog dom 10 bästa yrkesåren jag haft. Att få ha hjälpt så många hästar och fått träffa så många underbara människor som verkligen vill hästens bästa. Det mesta jag jobbar med är friskvård men har även blivit en hel del hjälp att förkorta konvalescenstiden på skadade hästar med samarbete med veterinären. Men det roligaste är nog när man får höra från hästägarna att veterinären undrar vad dom gjort med hästen då den blivit bra så fort 😀

Utan ir-terapi hade inte Annie och Aladdin tagit medaljer på SM och det vore jättekul om ni vill dela med er om era upplevelser av ir-terapi och hur det gått för er på tävlingsbanorna.

Likes

Comments

Denna film har Annie gjort åt mig som visar hur jag jobbar med ir-terapi.  Hon är så duktig på att göra filmer 😀.

Likes

Comments

Nu har min apparat fått bekänna färg. Jag klarade kvällen utan att skrika av smärta från träningsvärken.  Jag ska inte säga att det försvann helt men jag kan röra mig obehindrat redan vilket är det snabbaste jag har blivit av med träningsvärk nån gång. Synd jag inte behandlar mig själv oftare 😉 men behövde kunna röra mig ordentligt när jag skulle hjälpa våra ungdomar i SQHAs ungdomssatsning.

Ikväll gjorde vi ett försök att samla in pengar till SQHAs ungdomssatsning för att kunna skicka ett ungdomslandslag till EM i Frankrike 2017. Jag erbjöd att prova på ir-behandlingar där 50 kr gick till ungdomskassan och Annie och Cecce sålde kladdkaka. Tyvärr så var det inte så mycket folk som kom men vi gör ett nytt försök på torsdag och hoppas att fler vill stötta våra ungdomar då. Tack till ICA Nära i Fliseryd för att vi fick vara hos er i alla fall 😀.

Likes

Comments

Kroppens hälsotillstånd avspeglas i akupunktur/meridiansystemet och det är i detta systemet som jag jobbar med mitt instrument.
Skador och symptom som kan behandlas med IR-terapi.
·         Svårläkta sår
·         Sen och muskel sträckningar
·         Svullnader
·         Olika typer utav muskelinflammationer
·         Hudproblem
·         Mag och tarm problem
·         Luftvägsproblem
·         Mekanikproblem, vissa ryggproblem och rörelse hältor
·         Beteendestörningar
·         Allergier
IR-terapi förbättrar immunförsvaret och återställer kroppens energibalans. Resultaten har varit mycket goda under den tiden jag jobbat med IR-terapi.

Detta är utdrag om ir-terapi på häst men funkar på människa, hund,katt ja alla egentligen.

Att få möjlighet att prova ir-terapi för 150 kr går nog inte att få någon annan stans så jag kommer att finnas på ICA Nära i Fliseryd en gång i veckan för att stötta SQHAs ungdomar. Jag skänker 50 kr/ behandling dit.

Likes

Comments

Då jag hjälpt många hästar att återhämta sig efter hårda träningspass är det nu dags att prova på mig själv 😀. Erik körde ett träningspass med mig och det kändes rätt så bra. Igår kväll började träningsvärken att komma och hela natten har varit hemsk.  Vart ända litet kliv upp över linerna och trapporna har varit en plåga och att bara sätta sig ner på en stol och ta sig upp igen var inte bättre. Jag jobbar alltså natt 😉. Att mina lår och rumpa var det som tränades är ingen tvekan om. Nu har jag behandlat mig själv och även smörjt mig med heat lotion så nu blir det sängen och hoppas att jag är ok när jag vaknar så jag kan röra mig lite bättre till kvällen då jag står i affären och behandlar.

Likes

Comments

I kväll ska jag vara på vår ica affär och låta folk få prova på lite ir-terapi till förmån för SQHAs ungdomar. Jag kommer att skänka 50 kr/behandling så att SQHA får in pengar till att skicka ett ungdomslandslag till EM i Frankrike 2017 och jag hoppas att Annie får en plats i laget annars så åker vi dit och hejar ändå 😀. Man lär sig så himla mycket att bara titta på.

Annie kommer  att vara med och sälja lite fika med och prata westernridning. Det blir lite kladdkakor 😉 då hoppas det kommer lite folk ikväll så vi får ihop en slant.

Likes

Comments

När jag ändå så är arg på skolan så tänkte jag berätta om en händelse i början på terminen. Min son och två kompisar till honom blir hotad av en förälder i skolan. Han kommer dit och skriker och bär sig åt och hotar barnen att ge dom stryk och hotar även en lärare. Barnen får åka hem då dom känner sig rädda och otrygga. Klockan 18.00 på kvällen ringer läraren till mig för att berätta vad som hänt 😐. Erik ringde mig när han var på väg hem efter lunch. Tror ni att rektorn hörde av sig 😠 NEJ. Jag fick själv kontakta henne för samtal dagen efter. Först fick vi föräldrar veta att det skulle bli polisanmälan på händelsen och läraren skulle vittna. Tror ni det blev så? Nej dom skulle bara ta upp händelsen med skolinspektionen och sen hörde vi inte mer. Jag har hört mycket om parkskolan nu efter dessa händelser så jag ska visst inte vara förvånad men det känns jättebra att barnen har en så bra skola 👍👍👍👍👹😈

Likes

Comments