Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Satt och kollade igenom massa bilder och ja.. saknar redan mina kindpiercingar lite :(( Tog ut dem för bara några veckor sen.. Har ju iaf kvar små gropar efter dem, så får väl trösta mig med det. Får försöka tänka positivt ändå, haha. Om en vecka börjar jag på det nya jobbet :) Ska bli spännande. Så den sista fria tiden jag har nu ska jag spendera väl... Ska kolla på worlds hela helgen :3 och dricka redbull och äta massa onyttigheter förstås!


Likes

Comments

Hallå! Idag var det min födelsedag! :)) Gillar egentligen inte att fylla år, tycker inte om att få saker... Men vad gör man, haha. Fick mest böcker, vilket är helt okej! Fick ett presentkort av pappa på körskolan med 4 redan betalda körlektioner bland annat. Det är bra ju för det behöver jag :) Det bästa med dagen var ju ändå att vi åt god mat :3 Smörgåstårtaaaa! Tror jag ska gå ner och ta en bit till, om det finns kvar..

:O
Likes

Comments

Det var inte väntat, haha. Var iväg på möte på af både igår och idag. Igår fick vi reda på info och dem intervjuade oss, sen idag fick vi skriva på anställningsbevis och så :) Det är jobb inom region Skåne i 3 månader på heltid :) vi var en grupp med människor som alla fick jobb, sjukt kul att dem hjälper ungdomar på det sättet. Fick reda på att vi var den sista gruppen som skulle få jobb också, fyfan vilken tur jag har :D Så det börjar den 1 oktober, ska vara på Hörby vårdcentral. Får hoppas jag kommer trivas där :) Dem flesta fick nog platser i Lund och Eslöv verkar det som. Kan förstå varför jag fick Hörby, det är ju lite närmre för mig.

Känns som att det kommer bli en bra helg. Imorgon fyller jag år också :3

Lite cheesy citat men det är ju sant :))

Likes

Comments

Så det är väl dags att skriva lite igen tycker jag, har världens sämsta minne så glömmer alltid :c haha. Åh, hittade massa gamla bilder på mig själv när jag var 13, 14 år gammal. Riktigt hemska är dem, hahah.. Så vet inte om jag vill lägga upp dem, får tänka på det. Fast nu när jag skrivit det så måste jag väl nästan :> Sitter och dricker kaffe just nu och lyssnar på musik bara :3 väldigt chill. Ville lägga upp en låt här men hittade den inte på youtube så fml :((

Det här är förövrigt jag just nu:

Måste vänta tills oktober :'(

Likes

Comments

Likes

Comments

Haj! Idag var jag iväg och köpte nya hörlurar/headset, äntligen! Så är fattigare än fattigast nu.. haha. Så vi var först inne på mediamarkt och där hade de inte dem, inte på elgiganten heller.. Var rätt irriterad, för står det på hemsidan att de ska ha dem så ska de fan ha dem! Men efter det åkte vi till netonnet och där fanns dem :)) Fick bli orange, de tilltalade mig mest. Var bättre ljud än jag trodde det skulle vara.

Så nu sitter jag här med hörlurarna på mig, tar aldrig av dem nu :3 Aldrig! Haha


Likes

Comments

Likes

Comments

Hej! Var ett tag sen jag skrev sist märkte jag nu. Även om jag inte skriver så ofta, så vill jag ändå ha kvar min blogg. Kul att skriva här när man är på humör, haha. Sen är det minnen med, kul att kolla tillbaka på det som varit ibland :) Vill inte göra massa deppiga inlägg hela tiden, känns så tragiskt :( Så det är därför jag inte har skrivit på länge. Vet inte om det är någon form av depression har har.. Känns nästan så. Folk förstår liksom inte.. Men whatever, haha. Det är alltid så jag gör, skrattar bort allt. Vet inte annars hur jag ska göra. Det blir bättre, det blir det alltid.

Var på komvux igår och pratade med dem. Ska läsa en kurs på distans i november, sedan blir det Matte b och Naturkunskap b till våren :) Ska ju studera vidare tänkte jag, till nästa höst. Är inte säker på till vad än, men har funderat. Det roliga är att när jag tar upp det kommer säkert folk säga att jag inte skulle passa inom det, folk som tror dem känner mig. Så säger inte det förrän jag kommit in isf :) haha

Piercinghålet efter medusan är nästan helt ihop läkt nu, syns knappt att jag haft piercing där :) Fick tyvärr ta ut min ena töjning :( Den började se konstig ut så tog ut den och lät den läka ihop. Så har bara en töjning nu. Funderar på att ta ut den med, för gillar inte när det ser osymmetriskt ut :< men har kämpat så länge med det, köpt så mycket smycken.. Vissa har jag inte ens använt än :o Sånt slöseri. Så har nog kvar den ändå.


Likes

Comments

Känslan när man vaknar upp från en dröm och inte kan släppa det man drömt om, man sitter och tänker på det och önskar man kunde få sova lite till, så drömmen kunde fortsatt. Har den känslan nu, haha. Verkligheten suger :(

Lite vad som har hänt dem senaste dagarna. Var och kollade efter praktik i torsdags och det ser ut som att jag kommer få praktik på hemmakväll om af godkänner det. Köpte dator i fredags :D Skulle egentligen ha den i torsdags, men det blev fel dator pappa fick med sig hem, så vi fick åka in dit i fredags och hämta den istället. Älskar min nya dator :3 I helgen har det inte hänt så mycket, mest tagit det lugnt. Köpte hårfärg igår, så tänkte kanske färga det idag eller imorgon :) Mörkbrunt. Idag ska jag tvätta, städa, plugga teori och annat tråkigt.

Det hade varit drömmen, haha (bilden då) Så trött på allt, på människor :(

Likes

Comments