Jag jobbar på ICAför fjärde sommaren. Min examen har inte blivit godkänd än då uppsatsen intehar blivit rättad än. Men snart är jag civilekonom så förhoppningsvis gör jagnågonting annat i höst, men för tillfället fungerar ICA otroligt bra! Förutomdet, att jobba i charken innebär att man konstant är i rörelse, springa runtoch lyfta lådor så vissa dagar behöver jag inte ens träna. Mitt pass igårinnebar chark från 07.00 – 17.00 och resulterade i nästan 15 000 steg och enotroligt trött tjej.

 

Likes

Comments

Även om jag är ett otroligt stort Game of Thrones fan och har mer konspirationsteorier än vad som är bra för mig (R + L = J), så är det här inte en blogg om den underbara serien. Istället handlar det om min lilla dröm som just nu känns lika uppnåeligt som att gå på månen.

Min första dröm kom i uppfyllelse i mars 2014 när jag sprang mitt första maraton i Rom, och har sedan dess gjort om det 4 gånger. 5 dagar i mitt liv har jag alltså kännt mig oslagbar och insett hur mycket min kropp är kapabel till. Jag tror inte att jag har uppnått min fulla kapacitet och efter första gången har jag börjat drömma om ett annat mål; Kalmar Ironman. Varför Kalmar? Senaste tiden har jag kännt en sån nationell stolthet av något slag så jag vill vara på hemmaplan. Varför Ironman? För att jag vet att jag kan. 

Men idag har jag tyvärr låtit studentlivet gå lite för långt, för mycket alkohol och för lite träning har inte skapat en ironwoman! Dags för mig att för det första gå ner i vikt och för det andra hitta min toppform! Jag är redo!

Likes

Comments