Det är så grått och trist ute idag 👎🏻 N har match så han lämnade oss runt 13.00. Larissa somnade då och sover fortfarande. Jag har kollat lite serier och tvättat som vanligt på helgerna. Hatar dock att vika all tvätt, kan nog va den värsta jag vet att göra i hemmet. Lari hostar fortfarande till och från, det har hållit i sig i 3 veckor nu om inte mer funderar på om vi ska ta med henne till doktorn så vi får kollat upp de. Och jag har ont i min rygg, nedre delen. Känner mest av det på natten när jag sover. Det gör ont när jag ska vända på mig och jag blir väckt av det. Otroligt jobbigt för det stör även sömnen. Så det måste jag kolla upp. När N kommer hem får det bli lite fetis mat är så sugen, orkar verkligen inte laga mat denna söndag. Han får köpa med pommes & hamburgare på vägen hem 🙈 Får nog väcka Lari nu annars blir det sent för henne ikväll och imorgon är det dags för dagis igen.

Liten tillbaka blick till semestern i Kroatien i somras ☀️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 22 readers

Likes

Comments

  • 22 readers

Likes

Comments

  • 28 readers

Likes

Comments

Äntligen helg! Den här veckan har varit så seg och konstig haha. I onsdags hade jag heldag med utbildning jag jobbar halvdagar så det var länge att sitta där 8.30-16.00 tyckte jag. Som tur var så hade N tagit ledigt efter 12 så han kunde hämta Lari. Vill inte hon ska gå hela dagar på dagis även om det bara är ibland. Hon visar även själv att det räcker med 4-5 timmar för hon börjar bli trött gnällig och letar efter mig överallt så är hon varje dag de sista 20-30 minuterna. Så skönt att hon slipper gå längre. Hon springer alltid fram när jag hämtar henne, antingen gråter hon rätt mycket eller så gnäller hon. Vid lämning går det jättebra nu, hon gråter inte längre och sträcker ut armarna till fröken och går gärna iväg och leker. Skönt! Men det märks att de timmarna hon är där räcker för hon "tröttnar" och det blir nog för mycket. Idag var det strömavbrott i hela vår stad, seriöst haha. Från klockan 3 inatt och kom tillbaka först runt 09.00. Så himla osmidigt när alla ska iväg på morgonen och det fortfarande är kolsvart. Det började med att de ringde från N's jobb och sa att de inte kunde börja jobba förän strömmen var tillbaka så de fick avvakta och dagis var ju så klart inte öppet idag pga allt de. Jag kunde iväg och jobba för jag skulle 10 min bort och där fanns det ström. Vi var i alla fall uppe vid halv 6 redan för brandalarmet i byggnaden pep och väckte alla grannar och oss och det var verkligen kolsvart ute usch. Sen när allt var i sin ordning igen skulle N iväg till jobbet och som tur va så var hans mamma ledig idag så hon kunde passa Larissa! Verkligen tur så vi båda kunde iväg och jobba. Inte direkt så man kan ta vårda barn här som i Sverige man får bara ta obetalt. 👎🏻 hektisk dag i alla fall skönt att allt ordnade upp sig. Är så trött idag så orkar inte göra någonting. N har ingen match ikväll så skönt att inte sitta själv denna fredag också. Får ta vara på det med film och mys! Imorgon får vi se vad vi hittar på. En tur till leklandet tror jag det blir :)

  • 59 readers

Likes

Comments

Min älskade lilla underbara tjej. Är så lyckligt lottad som har dig 💜🌸

  • 83 readers

Likes

Comments

  • 94 readers

Likes

Comments

  • 155 readers

Likes

Comments

Detta köpte jag igår till badrummet. Så fint. Fanns så många olika lukter också att välja mellan jag kunde inte bestämma mig får köpa det nästa gång. Jag använder en dagkräm ifrån rituals nu ett tag redan som jag älskar och har använt deras duscholjor och skum också så kul att testa lite nya saker nu också.

  • 159 readers

Likes

Comments

Idag har vi strålande sol och 20 grader. Så underbart! Min mamma och syster kom i torsdags och det är så kul när de är här! Önskar de bodde närmare det är lika jobbigt varje gång när de åker tillbaka till Sverige. Igår var vi i Hasselt hela dagen och shoppade och åt mat. Larissa sov i vagnen jättlänge vilket var skönt för annars hade hon aldrig orkat sitta i vagnen så länge utan att gnälla 😅 och gå var inget alternativ för det var smäckat med folk. Idag har vi lagat mat och myst. När Larissa vaknade efter sin vila så gick vi ut på en lång promenad. N har match idag så han kommer inte hem förän ikväll. Nu ska vi baka någon go chokladkaka för vi är så sugna och bara chilla! Imorgon är både jag och N lediga så vi ska hitta på något. Larissa har fått ett leksakskök av sin mormor, hon älskar att leka med det. 😍 sen har hon även fått en massa kläder och skor så klart ifrån Sverige och även igår när vi shoppade. Så bortskämd 🙈

  • 157 readers

Likes

Comments