I morgon är det torsdag och inte alls långt ifrån lördag! För på lördag kan jag äntligen berätta för er vad den lilla hemligheten har varit! Plus att fotoutställningen som jag fick äran att leka lite modell till är på lördag så kommer bli en intressant dag. Och jag hoppas på att allt kommer gå som planerat!

Som ni vet så var jag i Stockholm för nån vecka sedan och saker och ting gick inte riktigt som planerat.. men medans jag var där uppe så kunde jag i alla fall få göra något jag längtat efter i många år men aldrig riktigt vågat göra. Så bland alla människor så lyckades jag ta mig från Huvudsta till Tekniska högskolan och sen vidare till Rimbo för att äntligen få pierca mig!
Jag har sån fobi för nålar överhuvudtaget så hur jag ens lyckades med det här är ju bara ett mysterium. Men allting gick bra det gjorde inte ont på en skala 1-10 så var det väl typ 3max det enda som är jobbigt är hur min kropp reagerar på såna här saker. Det gäller samma med tatueringar, jag börjar kallsvettas synen blir suddig mina öron börjar ringa och min mage sätter fart på en del saker som gör att det måste finnas en toa så nära som möjligt!
Med piercingar så blir det direkt när nålen är i och med tatueringar så blir det så fort jag tar bort plasten! Jag vet inte om det beror på alla mina tidigare upplevelser med sjukhus hit och dit eller om det kanske bara har nått med kroppens försvar mot stressen/paniken som byggs upp!

Men hur eller hur så gick det jätte bra som sagt och tungan svullnade inte så extremt mycket vilket jag är glad för jag bara väntar på att jag ska få byta till ett kortare smycke!
Xox 🥀

Likes

Comments

Contains affiliate links
Nu har Nouw en tävling tillsammans med NA-KD där man kan ha chansen att vinna pengar för att handla'

Jag är inte så mycket för tävlingar men vill ju så klart dela med mig av min rabattkod till er och bara tipsa om snygga kläder!

så med rabattkoden GRAB20 får ni 20% rabatt på ert köp! gäller ej rea dock!

Jag vet i alla fall vilken bikini jag ska införskaffa tills sommaren 😍👄

#nakdxmetapic

Likes

Comments

Fin middag med extra familjen medans kille ligger och softar på stränderna i Thailand!

Storebro gästgiveri!
Rekommenderar

Likes

Comments

Kan ni förstå att det faktiskt är ett nytt år nu?
2017 gick så snabbt nästan för snabbt, och nu är det inte långt kvar tills livet kan börja rulla på ännu mer!

🎊2017🎊
Jag har förlorat vänner men även hittat nya, jag har träffat mitt livs kärlek och fått en till underbar familj! Det har varit några bråk men det har alltid vägts upp med alla underbara saker som hänt! Och snart kommer det bästa av allt och hända vilket ni snart får veta!

Hoppas erat nyår och 2017 har varit bra!
GOTT NYTT ÅR! Xox 🥂💋

Likes

Comments

Den 26 dec åkte min halv till Thailand och kommer inte tillbaka förens den 13onde januari... så jag och hans familj åkte upp till Stockholm samma dag för att hälsa på kompisar och äta fin mat.
Kommer sakna han något enormt.. men så fort han kommer hem så avslöjas våran lilla hemlighet! ☺️

Likes

Comments

Biokväll med lyxstolar var så värt pengarna! Kan rekommendera den här filmen om du inte är känslig!

Likes

Comments

Jag kan börja med att säga att jag är extremt sjuk.. för lite mer än en vecka sedan så hade jag influensa vilket sen i sin tur har lätt till att min förkylning nu är värre än vanligt..
Jag känner mig helt svullen i kroppen, jag är trött i hela kroppen, vaknar med halsont varje morgon, täppt hela tiden, röd i ögonen.. ja alltså jag mår inte så bra just nu.
Sen har det hänt grejer i min familj som gör att jag mår riktigt psykiskt dåligt just nu.. men ska försöka uppdatera lite oftare men kan inte lova nått.

Just nu befinner jag mig i huvudstaden vare sig jag orkar eller inte för är här jag ska fira nyår tsm med kompisar. Men så fort jag kommer hem igen ska jag besöka vårdcentralen om det inte har blivit bättre och bara fokusera på andra saker!
Jag hoppas ni har sluppit influensan i år!

Xox 💋

Likes

Comments

Likes

Comments