Hej på er! NU är jag helt slutkörd, på riktigt. Har suttit och suddat denna meningen x antal gånger och börjat om på nytt för jag känner mig så seg haha. Skönt att det är ny vecka som innebär nya tag. Just nu ligger jag i soffan, i flikarna bredvid bloggen finns massor av kappor då jag letar efter en ny vårkappa. Jag har hittat en superfin och funderar på att beställa en i både svart och vit då jag har en kraftig beslutsångest mellan färgerna. Typiskt mig haha.

Innan jag checkar ut tänkte jag svara på frågorna jag fått denna veckan! Imorgon blir det lite outfits och tips på balklänningar, det börjar ju dra ihop sig nu (!!!). Kramis❤

När tar du studenten?
Jag kommer att ta studenten den 9 Juni 2017. Anteckna mi gente!

Hur mycket reser dina föräldrar egentligen?
Denna veckan kom dem hem från Alperna, dagen efter åkte pappa till Jönköping och därefter till Göteborg och i skrivande stund befinner han sig i Stockholm så det är ju en del antar jag. Mamma reser också en del men det ingår liksom i deras jobb vilket jag stöttar dem i. Såklart.

Varför umgås du med Jack och inte Emil? 😲
Emil är min bästa vän ifall du missat det- givetvis umgås jag med honom. Å andra sidan har våra scheman krockat något till lovet men bråkar inte med honom om du tror det. Inte min goa Emil.

När ska du komma igång med YouTube igen?
Efter studenten. Jag vill så mycket mer än vad jag kan just nu på grund av skolan. Så fort jag kommer till miljöer utanför Helsingborg blir jag mitt gamla-kreativa jag. I New York kommer ni få se en hel del videor och videobloggar men innnan dess blir det lite dött.

Likes

Comments

Fina mormor&farfar <3

Var tvungen att ge Zippo en fullbild när han ser så söt ut!

Wow vilken matkoma jag befinner mig mina kära vänner, herregud. Sitter i soffan med mormor, morfar och mamma och gör det tänkbara- ser Mello. Så många bra låtar som är med ikväll jämfört med tidigare deltävlingar, blir typ nervös över resultatet alltså haha.

Jag är helt slut från jobbet och ser fram emot en sista arbetsdag imorgon, åh. Behöver runda av inlägget för jag är lite för flummig och trött haha. Jag önskar er en fantastisk kväll! Vi hörs imorgon❤

Likes

Comments

Sedan jag gick i mellanstadiet har jag haft många drömmar: Jobba med djur, äga min egna tidning, bli frisör, präst eller flygvärdinna (??) . Men en som verkligen suttit fast är längtan efter New York. Jag fick en resa till New York av mina föräldrar och åkte iväg i maj månad med min fina mormor, detta var cirka 3 år sedan. Jag hade givetvis skyhöga förväntningar på staden efter Sex&The City, Gossip Girl och i princip alla de kända filmer som utspelat sig där. Men hur höga förväntningar jag än hade toppade New York dem gång på gång. Jag fick det bekräftat- det är här jag ska bo. Jag förstod varför jag inte kände mig hemma i Helsingborg.

Helsingborg är fint, tolka mig inte fel nu. Men det är så ytligt och så status-reglerat att jag blir tokig på vad det gör med folket, även många av mina vänner.

2018 smäller det, då sitter jag på flyget påväg till New York i MIN lägenhet. Antingen hyr jag ett place under den tiden jag tänkte stanna eller så skaffar jag en rumskamrat där. Vad ska jag göra där då? Om ni frågade mig i mellanstadiet hade jag fryst till is och bara stirrat på er utan ett rimligt svar. Men med åren kom idéerna efter hand. Främst vill jag seriöst njuta av staden och att vara fri om ni förstår mig korrekt? Men när det börjar klia i fingrarna efter sysselsättning och jag behöver lite extra cash är planen således att söka deltidsjobb och i samma veva gå en fotokurs.

Jag är inte sugen på att plugga vidare direkt utan ser gärna att jag upptäcker världen på fri hand först, innan jag slå mig ner för universitetet. Att åka själv är dessutom inga problem. Ser fram emot att verkligen kunna utveckla mina kreativa förmågor i en stad som faktiskt inspirerar mig. Casey Neistat är ju en magisk förebild inom vad jag vill göra där, bland annat.

Tills jag lämnar Helsingborg kommer mitt liv som skol-fri innebära jobbelijobb till New York, då börjar den allvarligaste delen på förberedelserna eftersom jag inte länge är bunden till skolan. När jag ändå är igång och skriver om skolan måste jag passa på att berätta om hur galet det är att jag snart tar studenten. Gymnasietiden har gått så kolossalt snabbt. Men nu vet ni i alla fall vad Irmisens planer efter studenten är och jag kan ju lugnt säga att detta inte blir det sista inlägget som berör det ämnet- från och med den 10 Juni kommer jag ha en separat kategori för min resa till New York och livet där. Nu ska jag kila till jobbet, kram på er!❤

Likes

Comments

Äntligen hemma. Bara två dagar kvar av jobb sedan kickar den sista jobbiga veckan i skolan in. Ser fram emot 100 dagars eventet på Onsdagen även om jag inte har planerat in en outfit ännu- är det shopping på måndag som gäller då kanske?

Mormor & morfar är på besök över helgen, pappa var i Götet nu och hämta dem. Så mysigt! Dessvärre jobbar jag ju länge imorgon och dagen därpå och behöver plugga men mello-mys blir det garanterat imorgon. Duh. Typiskt när det är Melodifestival-säsong då man alltid har någon slags plan på lördagar.

Nu checkar jag ut för ikväll så jag kan planera den kommande veckan och även få krama om familjen lite och pussa på Zippo. Ha en underbar lönefredag! 😉

Likes

Comments

Godmorgon på er! Ska snart ta mig till jobbet, är faktiskt inte alls på humör för att jobba utan hade hellre stannat hemma och pluggat idag. Innan jag kilar tänkte jag kort samla ihop de senaste bilderna från min Instagram som enligt mig har tappat sitt flöde. Är så förvirrad med allt detta vilket egentligen kan låta löjligt men när man väl varit inne i ett flow med flödet är det svårt att sluta. Eller är det bara jag?

Vänster: En bild som avviker sig från mitt flöde som jag fortfarande överväger att ta bort , problemen alltså...
Mitten: Jag nådde 10 k på Instagram, inget stort egentligen men lite kul är det :P
Höger: Min superfina jacka från Chiquelle (samarbete)

Vänster: Tydligen hade jag ingen högerarm denna dagen men gillade den trappan jag stod vid otroligt mycket!
Mitten: En supergod frulle följt av Fornis bok som jag rekommenderar starkt!
Höger: Var bara tvungen att inviga min skepparmössa, tycker om den så fruktansvärt mycket!

Likes

Comments

INSTAGRAM@irmastenson