...fylla 19 bast (även om det innebär att jag levt typ en femtedel av mitt liv nu, om ens det? haha)
...dagen jag packar mina väskor och lämnar Helsingborg för New York, gärna för gott
...se Ariana Grande live, fy satan vad hennes senaste uttalande på Instagram om Manchester-händelsen berörde mig
...studenten, vara fri och fira med mina vänner
...krama om honom hårdare än adjektivet själv

Hej på er! Ja, jag har tappat energin här på sistone med det ska allt ändras. Har även beställt hem en ny kamera som verkligen kommer underlätta bloggandet på balen, studenten och allt därtill. Ikväll ska jag lägga mig i sängen med en skål popcorn, kolla på Gotham och bara vila, behöver det. Pronto. Ha en riktig jäkla underbar fredag mi gente!

Likes

Comments

Det är alltså 14 dagar kvar tills jag tar studenten. Inser ni hur sjukt det är? Trots det har jag fortfarande inte lycktas fixa något att ha på mig... fasen asså. Hej på er i alla fall! ÄNTLIGEN är alla inlämningar klara, har bara ett prov kvar sedan är jag helt klar vilket känns så ofattbart!

Just nu har jag precis storstädat hela rummet inför lördag och ska strax tuta iväg till jobbet! Känns så bra att få sysselsätta mig med något annat och komma på andra tankar genom att jobba. Ikväll väntar i alla fall en mysig middag nere på gröningen! Kram på er!

Likes

Comments

Måndag: Legat på balkongen och solat, pluggat och kollat på Gotham, nya favvoserien. Mumsade i mig lite god sallad från Holy Greens också på balkongen mitt i solskenet!
Tisdag: SISTA PLUGGDAGEN, åh herregud vad skönt det ska bli. Bud på att fira. Efter detta har jag inget mer i skolan vilket betyder att jag är fri och kan spendera resten av dagarna till träning och bara chilla här hemma! FY SATAN I GATAN vad skönt! På kvällen MÅSTE jag skicka ut mina önskelistor till studenten, börjar krisa sig nu haha!
Onsdag: Inte göra ett skit är planen. Tänkte bara träna ett trippel-pass och sedan lägga mig tidigt eftersom jobb väntar dagen efter!
Torsdag: Träning på morgonen och sedan jobbelijobb följt av ännu ett träningspass! På kvällen ska jag bara bänka mig framför både Toppmäklarna och Skam!
Fredag: Friyay firas med mer jobb innan jag ska stanna hemma hela kvällen och förbereda inför lördagens bravader!
Lördag: Mammas 50:årsmiddag ska äga rum och en hel drös med människor kommer hit! Det ska bli sååå kul! Funderar starkt på om jag ska kila ner och klippa mig på dagen, lite sugen på att eventuellt lägga i lite ljusare toner men får nog tänka över det lite extra!
Söndag: På söndagen ska jag högst troligt spendera tid med familjen hela dagen! Så härligt att det ska vara fint väder också! Bara det håller i sig till Balen den 1 Juni! Hoppas hoppas!

Likes

Comments

FOTO: IRMA STENSON

I fredags ägde ProCivitas bal rum i Helsingborg och på Örenäs slott. Tillsammans med födelsedagspinglan Marre åkte jag dit för att titta på våra närmsta vänner och alla vi känner som var så otroligt fina. Jag är i tårar hörni, är detta mina vänner? De är alla så vackra, stiliga och makalösa. Det var typ ett kvitto på att vi har vuxit upp, vi är inte de små kidzen som åkte sparkcykel och lekte dunkgöme på rasterna längre. Snyft. Jag älskar dessa människor och är så tacksam för dem. De är på riktigt den största källan till min glädje.

Riktig lipsill blev jag nu men åh så magiska dem är!
Mina fina brudar och en födelsedagsgris på det!
Känner mig som en riktigt mammabjörn nu haha!

Men kolla bara så fina alla är??!

Jag. Dör. Så. Satans. Vacker. Du. Är.

Kolla bara på dessa bruttorna?! Ni är så fina hela högen <3

Likes

Comments

INSTAGRAM@irmastenson