Instagram
Blogkeen
Nouw

Följ min Instagram! Irmaokanovic,
https://www.instagram.com/irmaokanovic/

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Jag sitter nu och pluggar matte och skriver klart en inlämning som ska in idag. Det har verkligen varit en sån där dag man bara vill ligga i sängen och kolla på serie hela dagen pågrund av det sjukt deprimerande vädret, men såklart att solen ska titta fram när man precis kommit hem?? wohoooo??

Iallafall så har jag haft lite att göra idag efter skolan. Först hade jag tid hos http://www.salonge.nu för påfyllning av mina fransar. Faktist första gången jag har gjort påfyllning där och blev väldigt nöjd! För er som undrar så menar jag fransförlängning och jag har mix med singelfransar och volymfransar. Det gick snabbare än vad jag trodde så hade lite tid över innan jag fotade lite för ett jobb.

Nu har jag inte så jätte mycket mer planerat än att få klart inlämningen, bara att senare ikväll ska jag och några tjejkompisar åka och kolla på en handbollsmatch. Det är dock inte förens klockan nio, så jag tänker att ifall jag får klart inlämningen ska jag sätta på någon serie och äta nått gott!

Btw någon som testat sugarbear hair vitaminerna?? Vill verkligen testa dom och om någon av er testat de kan ni jätte gärna skriva vad ni tycker i kommentarerna eller maila mig;)

Jag hoppas ni har haft en grym dag!

Bästa, Irma

Likes

Comments

Hej igen!

Jag tillsammans med https://elsaandrose.com har fixat en kod till er på ett valfritt bikini set! Koden är: IRMAOKANOVIC15 och den ger er hela 15% på erat köp! Ni får gärna tipsa kompisar, familj och andra om koden.

Jag personligen älskar deras bikinis och jag gillar att dom gör det för en bra sak så här nedan kommer jag lägga upp bilder på mina personliga favoriter ifrån hemsidan och även lägga till en länk direkt till bikinierna, så ni lätt kan hitta.

Bästa, Irma


Likes

Comments

Hej!

Detta blir som sagt mitt första blogg inlägg och jag tänkte bara berätta lite kort om varför jag börjar blogga här på https://nouw.com . Det är såhär, att eftersom jag själv läser olika mode, skönhet och hälso bloggar varje dag blir man så sjukt inspirerad! Bara det lockar ju en till att börja skriva och fota, så det var precis vad jag gjorde ett tag, men bara utan lägga ut någonstans. Hade det mer så jag kunde läsa och resonera med mig själv liksom.

Så nu är det mest att jag vill utvecklas och dela med mig så alla kan läsa och tycka till på tex olika åsikter eller bara läsa för att ta till sig eller bara hålla med helt enkelt. Det bästa sättet att lära sig saker är just av varandra och hur alla tänker olika, och det tycker jag är viktigt! Självklart kommer det mode och skönhet här på bloggen också då jag älskar att få inspiration av andra men även att ge inspiration, det här med samarbeten hit och dit tycker man som bloggare självklart är jättekul men jag gör det som sagt mest för att inspirera och inspireras, där kommer även åsikter in då man får tycka och tänka precis hur man vill om de sponsrade produkterna där självklart alla tycker olika.

Jaja, nu förstår ni nog lite mer om varför jag börjar hoppas jag.

Jag gör detta för jag tycker det är kul helt enkelt!

Bästa, Irma

Likes

Comments