Hellooo folket

Idag har jag varit i Vällingby och kollat runt i lite klädaffärer efter fina överdelar och bra lösfransar, men hitta inte så mycket.

Nu ligger jag hemma i soffan, precis käkat potatisbullar. Så efterlängtad maträtt. Men jag har så jävla ont i magen.. (ursäkta språket). Min mensvärk dödar mig som fan. Aldrig har jag haft lika grov mensvärk som jag har idag, just nu. Frågade efter lite tips på vad jag kunde gör och fick svaren att äta choklad och dricka te. Men är det bara mig som choklad inte hjälper? Vet inte vad jag ska göra, får panik. Ifall ni har något förslag så kan ni jätte gärna kommentera i kommentarsfältet.

Min kväll fortsätter iallafall med film och glass.

Ni får ha det så bra så länge, vi hörs!👋🏾

Snapchat: @Irmamakuiza
Instagram: @iemx1

Glöm inte att läsa favorit bloggen @linalundmark & följa henne, ni kommer inte ångra er! Puss❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej allihop! Efter en jätte lång paus ifrån bloggen så tror jag att jag ska börja köra igång igen. Jag hade ju tagit paus från bloggen pga massa olika anledningar, som jag känner att inte berätta. Men nu så är jag tillbaks och jag hoppas ni är redo att börja läsa min blogg igen! :)) Vi hörs.


Likes

Comments

Hej bloggen!

Kommer inte kunna blogga förens onsdag, tyvärr. Varför kan jag tyvärr inte berätta, men vi hörs. Hejdå, ni får ha det bra

Likes

Comments

Heej bloggen!

Jag vet att det var dåligt med inlägg igår men det hände en massa grejer så kunde verkligen inte blogga, förlååt. Men idag är det en mycket bättre dag så ska försöka blogga så mycket som möjligt, veeerkligen!!

Dagen jag väntat på har kommit, vet ni vilken dag??..
😍
Det är fredaag, äntligeeen🙌🏾
Fredag, fredag och fredag, men vad ska man göra idag då? Nej men själv ska ja snart åka till Barkarby med en kompis och köpa kläder och när jag är klar med det så ska jag träffa en annan kompis och jag har absolut ingen aning om vad vi ska göra haha.. har ni några förslag? Vad kan man göra denna daag?

Jag ska iallafall duscha och fixa mig nu så vi får höras alldeles snart igen när jag är klar. Men ta hand om er och må bäst så hörs vi snart!

PS Glöm inte adda mig på snapchat : Irmamakuiza !!

Chaaoos bellaa
👋🏾

Likes

Comments

Godmorgon bloggen!

Jag vaknade kl 06.45 pga att jag trodde jag hade tvätt tid kl 07.00 så jag fick stress, asså panik. Jag vaknar och jag tar alla påsar som är fullt med kläder i och springer ner mot tvättstugan, som tur är att jag sorterade dem igår annars hade jag aldrig hunnit. Okeej, men när jag väl kommer ner till tvättstugan så måste jag vänta 2 minuter innan jag kan komma in eftersom att klockan inte var 7 än. Så jag går in på snapchat så länge. Sen blev klockan 7, jag lägger brickan och det funkar inte, jag försöker igen typ 4 gånger och inget funkar. Tillslut så kollar jag på information om min tvätt tid och det står 16-19, assååå jag fick daaamp!! Jag stressa helt i onödan, men men sånt är livet.

Nu ska jag iallafall äta frukost, duscha, sminka & fixa mig så vi får höras lite senare. Take care & byeee
👋🏾

Likes

Comments

Nu är jag äntligen hemma efter en ganska lång dag.

Idag har jag varit ute med några vänner, vi har ätit i subway. Jag har också varit i fritidsgården och dansat en massa, såå kuul! Men nu är jag ganska trött så jag tänkte kolla på min serie och sedan vila lite, det behövs efter en sån här dag.

Ni kan alltid fråga en massa frågor. Kommer ha frågestund så kom på en massa frågor som ni vill ha svar på, men inte idag tyvärr. Det får bli någon annan dag.

Jag är inte världens bästa på att blogga som ni kanske märker men det kommer bli bättre med tiden tro mig. Så sluta inte läsa utan följ med mig hela vägen.

Ni får ta hand om er så länge & ha det bra. Chaoo bella
👋🏾

Likes

Comments

Nu har jag stått i köket ett tag och lagat mat. Åt riktig "svenne mat" men jag måste bara säga att jag älskar så kallad "svenne mat". Det kändes precis som på dagis när man brukar äta makaroner, köttbullar och dricka mjölk. Haha många throwback's.

Men nu ska jag faktiskt gå ut med några vänner så vi får höras sen.
Hoppas ni tycker om bloggen. Ska göra den så bra som möjligt och försöka få så många läsare som möjligt.
Ni får ha det bra så länge. Puss
💋

Likes

Comments

Balkonghäng☀️ Nu sitter jag ute i balkongen och njuter av den härliga solen som lyser.

Idag har jag inte gjort så mycket utan bara tagit det lugnt. Det har behövts.

Sitter och väntar på mostrar och lite kusiner som ska komma hem till oss och vi ska fika och bara prata. Det ska bli mysigt!

Vi hörs lite senare bloggen, chaaoo bella
👋🏾

Likes

Comments