Header

​Sometimes, you find yourself in the middle of nowhere, and sometimes, in the middle of nowhere, you find yourself.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Om du inte varit på Lofoten, ÅK DIT. Waow vilket place säger jag bara. Sverige är jättefint men om man jämför det med Norge skulle man kunna säga att Norge är ritat av en arkitekt och Sverige är en IKEA "bygg själv" variant.


Likes

Comments

Likes

Comments

Åkte till Eidsbugarden i Jotunheimen för att vara med på Heftye Invitational, riktigt coolt ställe "mitt ute i ingenstans" dit vi fick åka en gammal bandvagn. Slutade på en tredjeplats med Ida i topp och Hedvig som tvåa, stort grattis och grymt kört! Tack för en kanonhelg!

Likes

Comments

Hängde med familjen Smedberg till Kittelfjäll över påsk. Turade, åkte skoter, pimplade, åkte längd och åt god mat - riktigt mysig påsk!

Likes

Comments

Så var den alltid efterlängtade våren här, vilket bland annat innebär Hemavan och Ride the Cow. Veckan började med camp där jag var med och berättade om mina tävlingserfarenheter. Väldigt trevliga dagar trots att vädret inte var med oss alla dagar!

Sen var det dags för tävling! Jag virrade tyvärr bort mig första dagen vilket var riktigt trött och dag 2 tappade jag min stav, så det var inte någon tävling att skriva in i historieböckerna för min del.. Men det levererades mycket imponerande och inspirerande åkning från övriga deltagare, som alltid!

Fotograf: Maja Matslofva

Likes

Comments

Väldigt glad att få presentera min nya sponsor Röjk Superwear! Stort tack för att ni tror på mig! Röjk gör riktigt schyssta kläder som jag verkligen tycker att ni ska titta närmare på https://rojksuperwear.com/

På bilden har jag bland annat på mig Evo Rover Anorak.

Foto: Emrik Jansson

Likes

Comments

Sommarvärmen kom till byn och det var bikiniväder uppe på berget, men några dagar senare slog vädret om och vi fick ett av säsongens bästa och mesta snöfall!

Vinter knöts ihop med puckeltävlingen Boss des Bosses, riktigt kul att köra puckel ("på riktigt") för första gången.

Tack Nendözunited, Nendaz, Verbier, Cactus och Edelweiss för en fantastisk vinter! Nu bär det av mot Sverige och slaskåkning!

Likes

Comments