View tracker

Nu är det ganska exakt 1 helt år sedan jag bodde i alperna och 1 år sedan jag bloggade.

Det här året har gått så otroligt fort och jag har gjort så mycket sedan jag kom hem. Nu har jag nya planer som ska sättas i verket men det är drygt yttligare 1 år kvar. Om nästa år går lika fort som detta, så kommer jag ha bytt land igen innan jag hunnit blinka.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag när jag gick på min vanliga promenadrunda, hände något lite spännande. Jag såg att getterna i hagen brevid vägen hade fått för sig att skita i hagen och gå på äventyr i stället. Så då tänkte lilla jag att polisen borde man kanske ringa för innan jag har tagit reda på vems dem är, har säkert en sprungit ut på vägen.

Så jag ringde 112 och killen sa att de va på väg. Jag gjorde mig vän med getterna och vi hade det jättetrevligt tills polisbilen kom. Polisen tyckte att detta va ju roligt och började ta selfies med getterna.

Sen skilldes vi alla åt och jag gick hem och getterna in i hagen igen :)

Slutet gott, allting gott :)

Haha ja så kan det bli när man i stort sett bara packar hela dagarna eller går på promenader: det blir ett spännande inlägg om getter på fri fot hahah!

Likes

Comments

View tracker

Imorse tog jag bilen till byn på andra sidan berget. Det tar ungefär 20 minuter att åka dit och det är så värt det! För där bor min allra bästa vän! Just nu tänkte vi ta en powernap och sedan gå på höstäventyr. Det är så fint idag och alla träden är så färgglada!

Jag älskar verkligen att vara här! Här är jag alltid så välkommen och vi har det alltid så kul!

Likes

Comments

Det blev lite spring ändå! Gött!
Jag tog vattenflaskan och en banan och promenerade till ett ställe i skogen där det finns en perfekt intervallbacke och en sån där grej man kan göra armhävningar mot (som har tre höjder) där gjorde jag:

Sprinta upp 5 gånger
Vila
Sprinta upp 5 gånger

15 armhävningar på högsta höjden
10 på mitten
5 längst ner (2varv)

Sprinta upp 5ggr
Vila
Sprinta upp 5ggr

15x3 armhävningar på högsta höjden

Sen satte jag mig vid floden och åt min banan och sen traskade jag hem :)

Likes

Comments

God morgon god morgon!
Idag blev det en ganska stor frukost! 2 ägg, en banan, en sharon och en kopp te!
Jag vet inte vad jag ska hitta på idag faktiskt. Det är ganska ruggit väder men det regnar i alla fall inte så det kanske blir lite intervaller i skogen. Men nu ska jag måla naglarna! De har blivit så fula haha!

Likes

Comments

När mörkret faller och det är dags att krypa ner i sängen så är det lätt hänt att de där spökena kommer svävandes.
I alla fall hemma hos mig.
De där spökena som säger "det kommer inte funka" eller "du har valt fel".
Det värsta är att varje morgon tänker man "men nej va fjantigt, klart det går" men på kvällen tror man ändå på vad spökena säger...
Mina spöken säger att jag inte alls kan flytta hem för då kan jag aldrig mer komma hit. Vilket stämmer till viss del men ändå inte.

När någon frågar mig i fall hen ska ta steget och bli aupair ett år eller om hen ska göra den där språkresan så säger jag alltid självklart! För vart man än åker, så kan man alltid komma hem igen. Hemma är hemma och där är man alltid välkommen.

Men nu har jag varit här i tre år. Jag blev vuxen här. Jag lärde mig att klara mig själv här. Vart är hem nu? Har jag två hem eller har jag inget? Jag vet inget om livet i Sverige jag var ju litet barn när jag bodde där sist.
När jag flyttade hit visste jag vad jag skulle göra, jag skulle gå i skolan. Men nu är det som någon drar undan mattan under fötterna på mig. Jag vet inte vad som väntar, vad jag ska göra eller vart pengarna ska komma ifrån.
Tänk om jag inte får något jobb, om inget fungerar. Har jag förlorat allt då?

Så jag ville bara säga att res så mycket du kan men akta dig för att stanna någon stans för länge. För att ha två hem och behöva ge upp ett är inte så kul.

Likes

Comments

Träningsskor är nog något jag aldrig kan få nog av! Helst ska de vara i de galnaste och skrikigaste färgerna haha... Sanning är att jag behöver fler som bara är svarta/ gråa.

Nike och Asics ör nog mina favorit märken när det kommer till spring-/ träningsskor, så jag tänkte att jag visar fyra stycken som jag är ganska så sugen på just nu.

nr. 1 Här / nr. 2 Här

nr. 3 Här / nr. 4 Här

Likes

Comments

När jag inte har något att göra gillar jag att gå till affären och köpa lite fika och sen bara gå hem igen. För det rekomenderas ju att man ska gå ca. 10'000 steg om dagen och det är ganska exakt det dit och hem. På vägen så går man förbi åkrar, ängar med kor och getter och sedan en bit igenom skogen så det är en av mina favorit promenader måste jag säga. såg en räv på en av ängarna och det gör ju allt bara ännu bättre!

Jag gick hemmifrån 15.30 med P3 dokumentär i öronen. Jag tog det väldigt lugnt på vägen och njöt av alla färgglada träd och den friska luften. När den podden var slut bytte jag till Fredagspodden som jag älskar så! tog en liten omväg igenom skogen och precis när jag satte nyckeln i låset hemma ca. 18.00, var podden slut! Vilken tajming va!

Lite mellis på vägen hem behövdes så det blev en blodapelsinsjuice, en sharon (som heter kaki här haha) och en trevlig "gipfeli". Sen medans jag gick, så små åt jag på lite choklad (harkvar massa som jag mumsar på nu).

En härligt lugn dag med massa tid till att rensa tankar och lungurna älskar sådana dagar :)

Likes

Comments

Körde lite morgonträning nyss eller morgon och morgon...

Det fick bli lite trappintervaller och sen lite armar.
Så himla gött att svettas lite medans man lyssnar på Zaras och Noels pod. Ska börja lyssna på Måndagspepp också hoppas den är bra :)

Nu blir det dusch och sen lite mat!
Ha det bra!

Likes

Comments