Just nu är klockan 3.44 och jag ligger överst i en våningssäng, i ett rum med 3 andra tjejer. Jetlagen är åt rätt håll i alla fall.
Det är början på andra dagen här i New York på training school och man börjar vänja sig vid att aldrig vara ensam.

Dagarna hör består av lektion lektion lektion. 8.15 till 18.00, men vi har lyckats få en helt fantastisk lärare som får mig att hålla mig vaken.

Maten är inte alls lika hemsk som jag trodde den skulle vara. Man kan i och för sig få glass och cola till frukost men det finns massa annat att välja på också.

I går kväll var en "godis-picknick" planerad där man fick bjuda på godis från sitt hemland. Det slutade med att de latinamerikanska tjejerna försökte lära oss svenskar att dansa som en riktig latina. Det gick ju sådär, men kul var det!

Likes

Comments

Mycket nöjd med årets jul. Lugn och skön som vanligt. Åt dock lite för mycket mat :)

Likes

Comments

Den här helgen har jag tillbringat i Göteborg för att få lite mer julstämning. Vi hade verkligen tur med vädret! Blå himmel och solsken.
På söndagen var vi på Liseberg och myste, vi drack och åt gott.

Likes

Comments

Då var det bestämt!
16/1 2017 flyttar jag till USA för att jobba som au pair.
Jag drog vinstlotten och får hamna i gröna, fina Oregon, där det finns skog, hav, berg och stad.

Från början var det meningen att jag skulle åka till hösten men familjen som jag pratade med ville att jag skulle komma nästan på en gång.

Väl där ska jag ta hand om två barn. En pojke som är ett halv år och en flicka som fyller 6 nu i december.

Jag känner mig otroligt lyckligt lottad som får hamna i den här familjen där alla verkar så lugna, jordnära och allmänt härliga.

Likes

Comments

Nu är det ganska exakt 1 helt år sedan jag bodde i alperna och 1 år sedan jag bloggade.

Det här året har gått så otroligt fort och jag har gjort så mycket sedan jag kom hem. Nu har jag nya planer som ska sättas i verket men det är drygt yttligare 1 år kvar. Om nästa år går lika fort som detta, så kommer jag ha bytt land igen innan jag hunnit blinka.

Likes

Comments

Imorse tog jag bilen till byn på andra sidan berget. Det tar ungefär 20 minuter att åka dit och det är så värt det! För där bor min allra bästa vän! Just nu tänkte vi ta en powernap och sedan gå på höstäventyr. Det är så fint idag och alla träden är så färgglada!

Jag älskar verkligen att vara här! Här är jag alltid så välkommen och vi har det alltid så kul!

Likes

Comments

Det blev lite spring ändå! Gött!
Jag tog vattenflaskan och en banan och promenerade till ett ställe i skogen där det finns en perfekt intervallbacke och en sån där grej man kan göra armhävningar mot (som har tre höjder) där gjorde jag:

Sprinta upp 5 gånger
Vila
Sprinta upp 5 gånger

15 armhävningar på högsta höjden
10 på mitten
5 längst ner (2varv)

Sprinta upp 5ggr
Vila
Sprinta upp 5ggr

15x3 armhävningar på högsta höjden

Sen satte jag mig vid floden och åt min banan och sen traskade jag hem :)

Likes

Comments

God morgon god morgon!
Idag blev det en ganska stor frukost! 2 ägg, en banan, en sharon och en kopp te!
Jag vet inte vad jag ska hitta på idag faktiskt. Det är ganska ruggit väder men det regnar i alla fall inte så det kanske blir lite intervaller i skogen. Men nu ska jag måla naglarna! De har blivit så fula haha!

Likes

Comments

När mörkret faller och det är dags att krypa ner i sängen så är det lätt hänt att de där spökena kommer svävandes.
I alla fall hemma hos mig.
De där spökena som säger "det kommer inte funka" eller "du har valt fel".
Det värsta är att varje morgon tänker man "men nej va fjantigt, klart det går" men på kvällen tror man ändå på vad spökena säger...
Mina spöken säger att jag inte alls kan flytta hem för då kan jag aldrig mer komma hit. Vilket stämmer till viss del men ändå inte.

När någon frågar mig i fall hen ska ta steget och bli aupair ett år eller om hen ska göra den där språkresan så säger jag alltid självklart! För vart man än åker, så kan man alltid komma hem igen. Hemma är hemma och där är man alltid välkommen.

Men nu har jag varit här i tre år. Jag blev vuxen här. Jag lärde mig att klara mig själv här. Vart är hem nu? Har jag två hem eller har jag inget? Jag vet inget om livet i Sverige jag var ju litet barn när jag bodde där sist.
När jag flyttade hit visste jag vad jag skulle göra, jag skulle gå i skolan. Men nu är det som någon drar undan mattan under fötterna på mig. Jag vet inte vad som väntar, vad jag ska göra eller vart pengarna ska komma ifrån.
Tänk om jag inte får något jobb, om inget fungerar. Har jag förlorat allt då?

Så jag ville bara säga att res så mycket du kan men akta dig för att stanna någon stans för länge. För att ha två hem och behöva ge upp ett är inte så kul.

Likes

Comments

Träningsskor är nog något jag aldrig kan få nog av! Helst ska de vara i de galnaste och skrikigaste färgerna haha... Sanning är att jag behöver fler som bara är svarta/ gråa.

Nike och Asics ör nog mina favorit märken när det kommer till spring-/ träningsskor, så jag tänkte att jag visar fyra stycken som jag är ganska så sugen på just nu.

nr. 1 Här / nr. 2 Här

nr. 3 Här / nr. 4 Här

Likes

Comments