Hej hurrni hoppas allt är bra med er!
Idag är det söndag, en dag som jag egentligen tycker är mysig för att man ligger i sängen äter goda saker och bara tar det lugnt. Ni andra kanske inte tycker om det, men för mig är söndag en bra dag 🙏🏼
Men idag har det vänt om helt och vad man än frågar mig eller vad jag än gör så gråter jag, vilket inte hänt på huuur länge som helst. Har ni också haft sånna dagar som förvånat er?

Jag känner bara att ibland får man känna sig sviken, arg, ledsen, eller helt enkelt inte må bra. Jag personligen har aldrig tyckt om djur, eller jo, ridit har jag gjort, och en hund har jag haft. Och det har aldrig varit något problem, utan jag har alltid haft det bra med dom, men när jag gick i 9:an så blev det för mycket i skolan och intresset sjönk så jag sålde iväg allt. Idag har vi en hel del djur på gården fortfarande och det är ingen som är mitt egna. Det är minigrisar, påfåglar, ankor, höns, kycklingar, hundar, katter samt kattungar, och papegojor.... Mycket av det är mammas intressen, medans katter och hundar är mina syskons. Jag är bara sjukt less på dom helt enkelt och känner inte att jag har någonting gemensamt med något djur alls som vi äger. Hur som helst så kissade en av våra hundar ner min bäddmadrass till sängen igår och då brann det, det var liksom droppen för mig. Jag har aldrig tyckt illa om Lucie (hunden) förut, eftersom det inte är min egna och jag inte velat lagt ner energi. Men när hon kissade i min säng, så jag ska få lägga ut pengar till en ny när jag inte har den ekonomin just nu så känner jag bara F****N också.. Ni som tycker om djur ta inte illa upp, för jag hatar dom inte. Jag är bara sjukt less på att vara upp i dom och leva med dom varje dag när jag själv inte ens har det intresset.
Jag vill bara säga mitt i alla detta också att jag är sjukt tacksam och stolt över min mamma som tog tag i detta och gjorde en liiiten lättnad för mig efter att suttit och gråtit framför henne och näsan bönat och bett om att avveckla på djuren, för jag helt enkelt skäms för att ta hem kompisar/kille för att det alltid är djur överallt. Och inte bara det att dom luktar äckligt, dom stökar ner som bara den.

Nog om djur.

Jag vill inte att detta ska bli ett inlägg som är negativt eftersom jag hatar att vara det. Men ibland så måste man få slänga ur sig saker man inte mår bra utav, och det är därför jag skaffade bloggen, för att skiva ner mina känslor och visa upp min vardag. Och där folk själv får välja om dom vill läsa eller inte ❤️

Jag har under en kortare tid bara känt mig sviken av en del vänner som stått mig väldigt nära men aldrig orkat lagt ner energi att ta upp det, för att det enda jag vill göra är att undvika bråk. Jag har inte varit guds bästa vän eller barn. Jag har bara haft ett bra självförtroende och sagt till mig själv "jag klarar mig själv" eller "jag mår inte dåligt utav dedär, jag mår bra" men på senaste tiden så känner jag mig som någon som duger när andra inte kan eller vill göra saker. Jag ställer upp, skriver och frågar hur dom mår, håller koll på folk dom vill jag ska hålla koll på, men sedan inte ens få ett tack? Eller en uppskattning? Nej det accepterar jag inte, vilket gör att jag inte tänker lägga ner onödigt med dålig energi på folk som inte har tiden att stötta eller hjälpa mig i mina problem eller behov.

Jag har bestämt mig att ta vara på dom andra fina vännerna jag har som fått mig att växa i både glädje och styrka. Dom som frågat dagligen hur jag mår, och förstår mig i mina problem. Dom är vänner som visat uppskattning och ger mig lycka. Love you guys!

Jag vill bara att dagens ungdomar ska förstå hur mycket man ska hjälpa sina vänner, och hur bra det är att man tar hand om dom och är rädd om dom. För utan dom hade man nog inte varit sig själv.
Man ska visa hur tacksam och glad man är att dom finns, och ge tillbaka lika mycket som dom ger en. Det behöver inte vara en sak, det kan vara en kram eller ett sms där man frågar "hur mår du" eller vad som helst. För vissa människor kan det betyda hur mycket som helst.
För mig skulle det betyda allt.

Hoppas ni har en fortsatt fin söndag och ta hand om er!! 💗❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 240 Readers

Likes

Comments

Nu ska jag göra en video på min youtube kanal som stått still ett tag utan videos!!
Ställ massor av frågor till mig här på bloggen!! Antingen anonymt eller öppet, och ingen fråga är dum eller dålig, utan jag svarar på allt jag kan.
Ska filma in videon redan ikväll när jag fått tillräckligt med frågor!

SÅÅ KÖR
😜

  • 399 Readers

Likes

Comments

Dags för ett nytt inlägg här igen 😃
Och som ni flesta säkert redan vet så har jag varit borta i en vecka och kom hem i fredags 🙏🏼😍
Jag var nere i Jönköping genom skolan och tog dykcertifikat, dock är inte mitt helt klart så ska tillbaka dit ner inom ett år för att göra klart det!
Hur som helst så hade jag det bra, men roligt folk och långa och jobbiga teori kvällar dör man dessutom skulle ha tid att göra mat och vila lite emellan. Jag kan säga att efter den veckan så skulle man behöva en veckas lov för att få komma ikapp med sömn 😂

I helgen har jag ärligt bara tagit det lugnt, varit och käkat kräftor och räkor hos morfar och Lena på Tynderö och varit med familj och Alex 💗
Jag har haft 2 stycken nya franskunder idag som blivit väldigt glada och nöjda så det är kul 🙏🏼 Nuuuu ligger jag i sängen och laddar upp för ennu en vecka med skola, och börjar redan räkna ner dagarna till helg igen 😂 Hoppas ni alla haft en bra vecka/helg/kväll och sov gott 💗

  • 413 Readers

Likes

Comments

Hejsan,

blandade känslor i alla mina inlägg nu känner jag.. Ibland är jag superglad och ibland går jag så djupt in på saker.. Meen jag kan tycka att det är viktigt också?

Eftersom jag älskar att prata om mina känslor med folk så tycker jag det är extra kul att ha en blogg där folk själva får välja om dom vill läsa den eller inte.

Idag kommer ett inlägg där jag faktiskt går lite djupare in på en sak. Och det handlar om förhållanden, alltså inte förhållanden tillsammans med sin flickvän eller pojkvän utan även till vänner och familj.

Jag nämnde ju i ett av mina tidigare inlägg om uppfostran, där alla såklart är olika. Men jag personligen har haft en ganska seriös och sträng uppfostran, men som idag har lett till att jag mår sjukt bra och är stolt över mig själv som person. Jag har inte alltid fått vara ute sent på kvällarna, eller vara med kompisar längre än till 8, fått skäll fatt man inte städat sitt rum, eller hjälpa till att städa och laga mat hemma. Ju äldre man blir desto mer krävs det av en att hjälpa till och ta ansvar hemma i sitt eget hus. Jag tycker såklart inte att min uppfostran har varit dålig eftersom nu kan jag prata hur mycket som helst om mina känslor till folk (kanske inte är jätte bra alla gånger), jag hjälper till mycket hemma, och det går ändå hyfsat bra i skolan för mig. Jag tycker alltså att mina föräldrar gjort ett sjukt bra jobb, och jag vill verkligen tacka dom för allt dom gör för mg, och så mycket kärlek och lärdom jag får av dom.

Mina vänner betyder allt för mig, dom vill jag kunna ställa upp för i alla lägen och få all tid i världen med. Men ibland räcker inte de till, då det är så mycket annat som ska göras också! Bland annat är jag ju mycket nere i salongen och tar emot kunder och gör fransar. Jag går sista året i skolan, och där krävs det rätt mycket, och sist men INTE minst, körkortet??? Många har frågat hur det går för mig med körkortet och jodå, jag kan inte påstå att jag varit på motiverad till att läsa eftersom jag är en person som hatar att läsa till saker.. Men ändå tycker jag att det borde vara kul? För körkort det måste man ju ha, och ju äldre man bli desto latare blir man när det gäller läsning, så jo, jag ska sätta igång med de nu innan det blir för mycket i skolan.

Sedan dehär med kompis relationer?

Är man 18 år som i mitt fall så kan jag tycka att oavsett hur jobbigt man än har det så ska man alltid kunna vara mogen till att stå upp för de misstag eller känslor som man kanske gjort fel med i livet. Jag har gjort många misstag, och bråkat med mina vänner, tillkallat möten, och skrivit fula saker genom sociala medier. Men jag ska säga till er som läser detta! Att snacka skit om en gammal kompis, eller en person man inte vet mycket om, det är ett stort misstag. För en gång i livet har ni ju faktiskt haft roligt med den är personen som ni snackar om, annars hade ni inte varit vänner, och det hade inte funnits något att snacka skit om. Och ni som snackar skit om dom ni inte ens känner, borde kanske ta reda på lite fakta och lite ord innan ni skriver ut saker som alla andra kan se på sociala medier.

Vi lever i ett fritt land, där alla medborgare ska få vara med och tycka och tänka som dom vill. Men absolut finns det gränser.

Jag ska kunna vara med vilken kompis eller kille jag vill, utan att andra människor missunnar mig det. Jag ska kunna få öppna mig, och säga saker i förtroende till mina vänner och vi ska kunna ha roligt tillsammans utan andras påståenden. Men absolut är det en annan sak om man är sårad, ledsen eller sviken. Men stå då upp för dig själv och visa hur bra du är som vågar kunna säga ifrån och inte snacka skit för att få som du vill.

Vi lever också i ett land där alla är lika mycket värda, oavsett färg, ålder eller kön. Ni alla där ute är otroligt fina och genomsnälla människor, men någon gång kanske man ska ta sig en funderare på om det är värt att slänga så mycket skit på en person som egentligen inte gjort fel, utan som bara har följt sitt hjärta och visat stolthet över att man inte behöver bry sig så mycket i vad andra tycker och tänker, utan man lyssnar på sitt hjärta. Men med et stort stöd från vänner och familj så har jag lyckats komma dit jag vill idag, för att så mycket kärlek från allt och alla har jag inte fått på länge. SÅ TACK!!!!

Så ni där ute som känner att det är jobbigt i erat liv, skriv av er lite på eran blogg och ta hand om livet. För det funkar faktiskt utan problem ;)

KRAM I MASSOR!!!!!


Likes

Comments

Godmorgon hurrni!! Klockan är 11.03 just nu och jag ligger fortfarande i sängen, och det är skönt kan jag lova!! Efter en vecka i skolan som varit lite strulig så är det äntligen skönt med helg!! 😍
Jag har inte planerat att göra någonting alls, bara mysa och ta det lugnt! Det är ju faktiskt skönt med sånna helger också 😁
Och det är SEPTEMBER?? Nu är det snart höst och på ett sätt är det mysigt tycker jag!! Det blir mörkt så man kan tända ljus, lite småkallt så man har en anledning att ligga inne och kolla film ibland 😉 men framför allt!!! JAKTEN BÖRJAR 😍

Fast idag ska jag faktiskt få påfyllda fransar (hoppas jag) vaxade ben, ögonbryn och göra ansiktsmask, så en riktigt avslappnande och mysig dag ska jag ha 😉
Men först av allt!! Ut och springa i solen för att kunna känna mig fräsch såklart 😘
Hoppas ni kommer få en mysig helg också!!
Kram

  • 663 Readers

Likes

Comments

Heeej
hoppas ni alla mår bra, det gör iaf jag 😃
Idag började med att kliva upp ca kvart i 7, gjorde mig i ordning till skolan, tog bussen in till stan och for ca 2 mil till ett ställe där 1:orna hade haft övernattning 😱☺️ och hjälpte till lite, for tillbaka till stan, tog bussen hem och NUU har jag legat i sängen sedan dess och kollat på Kim Kardashian på youtube!!! Hur snygg och trevlig är inte hon??😍
Hur som helst ska jag fortsätta med att ligga i sängen tills Maja hör av sig, för ska förmodligen vara med henne senare 💋
Det blev inte ett långt inlägg idag men kände för att skriva en vanlig uppdatering om hur min dag varit och nu får ni lite blandade bilder som visar vad jag gjort den senaste veckan ❤️

HA EN FIN KVÄLL, byeeee

Detta är Majas tatuering!! Inte min 😍

  • 688 Readers

Likes

Comments

Hej,
kanske inte kommer bli de roligaste inlägget jag skrivit, men det är värt.
Jag är inte så bra på formulera mig, men jag ville ändå ha det sagt.
Jag har under hela mitt liv varit uppfostrad med att ta i hand och hälsa på människor man inte känner, säga hej, tacka för maten, gå på skolan varje dag, tjäna pengar, och framför allt vara öppen med allt. Att säga om det hänt en hemsk sak, eller om man behöver hjälp, eller om man måste få säga något som nån annan sagt att man inte får säga, säg det ändå. För man kan inte lita till hundra på alla människor.
Det vet väll ni också?
Jag har alltid haft kompisar på både lågstadiet och högstadiet och ibland på gymnasiet, där man måste välja sida, för att man inte vill hamna utanför. Att man måste välja vilken plats i klassrummet man ska sitta på för att den andra inte ska bli sur eller ledsen. Att man ska tänka på vem man tycker om eller inte, satt inte sin kompis tycker om samma person osv..
Jag älskar mina vänner, jag gör allt för att dom ska vara lycklig. Vad mer ska jag göra för att lyckas? Mer än vad jag kan? Det går inte..
Om jag väljer att tycka om en person över hela mitt hjärta som jag vet tycker om mig tillbaka, ska man då bli förbjuden att inte vara med varandra bara fatt en person inte vill?
Jag har gjort många fel i mitt liv, och jag står upp för dom, varenda en. Men jag ligger inte hemma i min säng och grinar tills jag glömt dom, utan jag gör något för att dom ska försvinna.
Jag hatar att folk ska ta saker och ting föregivet, när det enda jag önskar är att dom ska fråga innan dom bara säger saker hit å dit. Jag själv har varit dålig på de därför jag ger andra det rådet.
Just nu ligger jag i min säng, tänker tills mitt huvud inte längre orkar tänka mer. Och vad tänker jag på?
Jo jag undrar hur många människor där ute som sitter i samma sits som mig? Där man känner sig hatad av alla pågrund av att man får det man vill ha, alla bara kolla på en konstigt och säger inte ens hej. Är det så ni blev uppfostrad? Genom att kolla på personen ni hatar och skapa egen uppfattning? Vilket kul liv.
Jag är vanligtvis hur social och glad som helst, och jag är fortfarande glad, även om det kanske inte låter så..

Men igår kväll ringde en kompis som jag tycker om sjuuukt mycket och säger "jag är så stolt över dig Irma". En kille?? Som säger så??
Ja det är sant.
Hur många människor där ute tror ni gör så? Typ ingen.
Så jag blev så himla glad.
Och nu kommer jag in på de igen.
Om jag väljer att tycka om någon så mycket att jag inte klarar av att tänka på annat, ska det då vara fel på mig? Jag har gjort fel genom att tagit allt så fort fram. Men snälla, jag är inte den enda människan som gjort detta misstag.
Eller vadå misstag?
Jag tycker inte att det är ett misstag för mig, för jag är bara lycklig och glad. Det är NI som inte tycker om detta, som sitter och orkar lägga ner energi genom att hata som det blir ett misstag för.

  • 820 Readers

Likes

Comments

I detta inlägg ville jag bara förmedla att en människa som har gjort mig stark genom att ge goda råd, kramat mig när jag varit ledsen, matat mig med kakor när jag var liten, skrattat åt mig när jag gör illa mig, eller bråkat med mig i alla år för att lära sig av varandra, det är min kusin det. 💗
Det skiljer 1 år mellan oss, men det känns som en dag ibland.. just nu behöver hon mig, hon behöver mig så mycket att jag inte kan förklara med ord. Och det är helt rätt av mig att finnas där för henne då.
Till dig: Jag älskar dig så jävla mycket, jag vet inte vart jag hade stått eller varit om det inte vore för dig. Jag skulle kunna babbla upp massor med saker vi gjort tillsammans.. byggt kojor hos farmor & farfar, bråkat om vem som ska bo vart, glassätartävling, druckit oss full på viskanparken, ridit och fått hjärnskakning, dragit varandra i håret tills vi inte pratar m varann på flera timmar, åkt epa, kört i diket, ska jag behöva skriva mer??
Jag hade inte haft dessa roliga minnen om det inte vore för dig. Just nu önskar jag att du bodde hos mig, så jag fick ta hand om dig. Krama dig när du är ledsen, bädda ner dig tills du somnar, mata dig med kakor, och kolla film hela nätterna. Så mycket som vi alltid funnits för varandra är sjukt. Även om vi under hela våran uppväxt har bråkat, om egentligen onödiga grejer från början, så kommer du alltid att vara nummer 1 för mig. Det är som är prata med en syster, en syster som kommer från en annan mamma bara. Du vet allt om mig, jag vet allt om dig. 💗
Och glöm inte de, att oavsett vart i världen vi hannar en dag, eller hur konst ifrån varandra vi är. Så finns jag alls tider på dygnet för dig ändå. Det spelar ingen roll i vilken situation eller händelse, jag kommer finnas hos dig även om du inte ser mig. 👭💗
Jag älskar dig!!!!!

  • 1108 Readers

Likes

Comments

Hej alla!
Just nu ligger jag i min säng och funderar på om det är värt att göra ett blogg inlägg även om man inte alls har ork eller vill?! Men jo, såklart ska jag hålla er uppdaterad!

Jag är inte den typen av person som klagar eller visar mig svag framför mina vänner eller såhär på en öppen blogg. Men snälla låt mig få göra det nu?..
Jag har legat i sängen exakt hela dagen/kvällen och sovit om varannat, jag har svettats, frusit, hostat, nyst, snorat och så börjar de om..
Jag är less på att vara sjuk, less på att alla andra känslor också ska blanda sig in i allt på samma gång.. Jag har aldrig heller varit en person som mått psykiskt dåligt, för jag har aldrig haft något att må så dåligt över.. Men på senaste tiden har det varit så mycket olika känslor tack vare de här med att vara kär i någon som inte känner samma tillbaka.. Jag borde nog släppa allt ett litet tag och fundera på hur det skulle vara att leva för mig själv ett tag. Att göra precis som jag vill, göra allt man inte ska göra, fortsätta göra videos på youtube och gå all in tillsammans med mina fina vänner, för utan dom vore jag ingenting ❤️
Jag vill tacka alla som hjälper och stöttar mig. Som gör allt för att man ska ha roligt och lita på varandra, och tack till alla som stöttar mig med youtube och inte stöter ut mig för att jag gör det jag tycker är kul. Älskar er ❤️

  • 1181 Readers

Likes

Comments

Hej alla fina!!
En liten uppdatering om helgen:
På fredagen var jag i Ånge på dagen med mamma och syrran för att fixa pass till Gry tills vi ska till Tallinn. Det blev dock inget nytt pass eftersom de förra fortfarande gällde. Hur som helst så for jag till fränsta på kvällen för att vara med massa kompisar (kommer vara alkohol inblandat) och festade.
På lördagen var jag på Stöde marknad och kollade på vad alla knallar sålde, och senare på kvällen var familjen på kräftskiva med kusinerna i Ljungaverk, och de var supergott! 😍 På kvällen for vi runt i bilen lite och idag är det en slapp dag där jag håller på vloggar 😃 Så håll utskick på youtube, kommer en video där ikväll!!!
Nu väntar jag på att vi ska åka upp till skjutbanan och skjuta lite!!! Ser så mycket fram emot jakten och hösten nu 😍❣️

Hoppas ni får en skön söndag! Kram

  • 1299 Readers

Likes

Comments