Jag skulle ju uppdatera igår egentligen men hade fult upp och på resan hem så sova jag hehe det var jätte skönt. Men iallafall så hade vi massor att göra i går och kunde inte ta bilder för att det ös regna och så gick jag med en liten vilding som flög överallt. Va hade med oss 4 hästar och alla hoppade igår vi var osäkra om vi skulle hoppa men vädret blev bättre så då hoppade vi alla hästar och duktiga Carma gick vidare och dom åkte idag ( hon hoppa 140) så duktig verkligen!
Men idag så ska jag vara hemma så ska jag mocka och fixa åt Sabinas häst efter som hon är i väg på tävlingen och det skulle bli sent. Men jag fick ju inte så många bilder tyvärr hoppas ni blir nöjda ändå!

Kram så syns vi igen!:)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu sitter jag i lastbilen på väg till Stockholm med Roberto och Sabina. Morgonen började ju bra också mitt alarm som jag hade ställt 04:50 ringde inte. Men som tur så vakna jag vid 05:28 jag skulle va vid stallet 05:30 så raka vägen upp och klä på sig och åka till stallet som tur vad så har jag så snälla föräldrar så min pappa körde bort mig. Så vi packa det sista sen lasta vi hästarna och åkte vid 06:00 ungefär. Men nu sitter vi iallafall i lastbilen på väg till Stockholm och det ös regnar....
Uppdaterar nog efter tävlingen men kommer inte ha tid att skriva när jag är på tävlingen jag lär vara upptagen. :)
Kram så syns vi snart! :)

Likes

Comments

Så eftersom jag inte har laddat upp på ett litet tag så har det hänt lite saker. Jag får börja och prata om Lisa då, hon är fortfarande skadad men jag kommer nog intensiv rida henne igen hon ska semineras i morgon och förhoppnings vis så blir hon dräktig. Men jag hoppas att hon kan bli mamma för hon är värld det verkligen. <3

Så va har hänt med Cera jo hon har förmodligen fått ett bett och kliat på det så det har blivit alldeles infekterat, det är som en stor bulle på hennes rygg och självklart där man sätter sadeln så nu ska hon vila i typ en vecka så får vi se.

I söndags så var vi bjudna på middag hos Roberto & Helena. Det var jätte trevligt Robertos mamma var också där hon var jätte trevlig. Det var jätte gott och mysigt vi satt o prata så länge så klockan varav sprang iväg, men efter middagen åkte jag direkt till min kompis Johanna. Det var jätte kul att se henne hon har varit i Spanien i typ 8 veckor så det var kul att se henne igen. Jag sov över där och självklart så ville Johanna kolla på skräckfilm och då väljer hon också The Conjuring 2. Men vi var så trötta så vi såg typ en timme och sen åkta jag hem och fortsatte att kolla på den hemma själv. Men det var mysigt inte att kolla på filmen men allt annat haha.

Så nu när Lisa är skadad och troligtvis ska bli mamma så måste vi fixa en ny häst så vi ska prata med Roberto & Helena om det, och förresten så kanske jag ska hänga med Roberto på tävling i morron & lördag har inte bestämt mig en men tror jag bara åker på lördag, han ska tävla på runsten equestrian games. I 140 klassen på lördag och 135 på fredag.

Höll på att glömma Sevilja har kommit med hennes föl så det blev föl mys!!!

Kram så syns vi igen !

Likes

Comments

Så idag har varit både rolig och tråkig, jag började med att rida cera det var jätte kul och idag så hoppade jag för första gången på "riktigt". Det var kul hon hoppa runt och va jätte nöjd jag var bara inte beredd när hon asså typ skena mot hindrerna. En gång så kom vi lite dåligt in till hindret så hon hoppa en meter över hindret och jag flög fram och när hon känner att man tappar balansen då drar hon på så in och fanders, men som tur vad så lyckades ja komma tillbaka i sadeln och stanna henne.

Men till något mycket tråkigt och ledsamt. Igår så var Lisa iväg och tävlade i terräng med hennes ägare. Och mot sista hindret som dom landa i vatten så gjorde hon sig illa så nu är hon skadad och ägaren tycker att hon får bli mamma. Vilket jag inte har några problem med och jag vet att Lisa typ mer en allt vill ha en liten fölis. Men det är ändå tråkigt att hon har skadat sig och att jag troligen aldrig kommer att rida henne igen, ibland så känns det som livet bara är i mot en. Så nu så ska jag prata med Roberto & Helena troligtvis och se om dom har något förslag på nån häst eller nåt. Men det var allt för idag.

Kram så syns vi igen. </3

Likes

Comments

Ja idag har det varit så varmt! Jag har nästan svettas ihjäl i stallet det var 26 grader varmt fy. Jag red iallafall ut på turbo han uppskattade det så mycket han är så gullig. Har inte så mycket att skriva om ni får gärna ge förslag. Men behöver uppdatera. Ni får lite bilder och videos istället :)


Kram så syns vi igen! <3

Likes

Comments

Ja jag kan väl först och främst säga att min fina boxgardin har kommit, den kom egentligen igår men har inte så mycket att skriva om så väntade. :)

Just nu har nästan alla dragit till Västervik på tävling, medans jag är hemma och tar hand om en "kompis" häst. Kommer inte hända så mycket just nu eftersom den ena hästen vill min mamma träna och den andra hästen ska ägaren tävla nu i helgen så hon ville rida innan tävlingen vilket jag förstår. Men det är så tråkigt att inte ha någon häst som man kan rida på och hoppa 140 med. Och komma ut o tävla med hade varit skit kul men tyvärr har jag varken den hästen eller grönt kort just nu. :( Jag har en fråga som jag jätte gärna vill ha svar på och det är Mår ni också dåligt eller illa omtyckt när man skriver till en person och den personen läser men inte svarar? Kan bara vara jag som är fånig men jag tar såna grejer så hårt undrar va ni tycker.

Kram så syns vi igen!<3

Likes

Comments

Så jag har letat som en dåre efter just den här boxgardinen (bild nere). Det va lite svårt eftersom den säljs inte längre men jag leta som en idiot och hitta en tjej på facebook som hade lagt ut den från 2014 hehe. Jag skickade ett sms till henne och hon hade kvar den!!! Och helt ny aldrig använd!! Hur bra kan det bli så nu har jag ett paket påväg hem till mig! Är så glad! Och jag har beställt en ny hjälm då den andra gick sönder när jag ramla av. Det är hansbos nya hjälm tänkte bara ha den hemma och på pay and jump, är va jag har tänkt. Men den sitter fast i hammen i göteborg :( Hoppas iallafall att den kommer hem snart, för behöver den verkligen. Ja vad har jag gjort idag, inte så mycket jag har varit i stallet och fixat allt åt hästarna, longerat. Kommit hem och städat hela huset känner mig lite stolt haha. Inte mycket mer har jag gjort men nu tänkte jag plugga lite till körkortet.

Kram så syns vi igen ! <3

Likes

Comments

Idag så har jag jobbat på eken och hjälpt till red lite hästar och mocka också, inte så mycket mer att skriva jag gick ner till lösdriften och hälsade på lilla fölis. Och kolla till ung hästarna och lilla grynet va skadad hade sår och det var alldeles varigt så jag fick stå och klappa henne samtidigt som vi tvätta såren och allt. Men hon mår bra just nu men hon behöver röntgas men hon får vänta tills måndag då hon bara är 3 år och den närmsta röntgen var i Uppsala eller Strömsholm, ( vi bor i Norrköping ) så det blir för långt för henne att åka så på måndag så ska det finnas en röntgen i Norrköping. Men vi får se hur det blir hon kommer förhoppningsvis bli bättre.
Sorry för att det inte händer så mycket saker, är lite dålig på bloggandet men försöker.

Kram så ses vi igen! <3

Likes

Comments

Jag antar att typ alla som håller på med hästar drömmer om riktigt stor lyxig hästlastbil. Samma för mig här det skulle ju vara najs asså, jag tycker det är många fördelar att ha lastbil men nackdelar också. Lika så när det gäller transport eller b-korts bil. Men efter som man inte är rik så får man ju börja med ett släp och jag undrar va ni tycker ,för mig står det i mellan Umesläp det största då och Forzab (bojsläp). Vilket tycker ni att jag ska välja eller har ni några andra förslag, gillar släp med mycket utrymme så man kan mosa in massor med grejer när man ska iväg. <3

Och sen det här med sadelskåp undrar jag också va ni tycker är bäst är ganska sugen på ett alfako efter som det är ju typ exakt samma fris som ett litet plast sadelskåp. Lägger bilder under så skriv gärna va ni tycker.

Vi ses igen kram!<3

Likes

Comments

Både idag och igår red jag ut med hästarna det är så himla mysigt att rida ut i skogen och naturen, hästarna uppskattar det också. Idag åkte jag till stallet vid lunch och gjorde klart allting, det är skönt i början när allt är klart men blir så rastlös här hemma och vill bara till stallet ändå. Vet att jag kan ju åka till stallet ändå men jag vill ju ha saker att göra där då. Men iallafall så har jag tagit en mysig hemma kväll kollat på tv, ätit,lyssnat på musik, kollat kläder och skor på datorn och letat efter grönt kort kurs som jag kan anmäla mig till. Ja som ingen vet så har jag renoverat mitt rum och det är snart klart!! Så nu tänkte jag möblera om och ta en dusch.

Kram och ta hand om er så syns vi senare! <3

Likes

Comments

Nya inlägg