Glad påsk på er alla! Jag firar min påsk med ett bad och lite godis, haha! Vi ska såklart äta påsklunch, vilket ska bli smaskens.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag bestämde jag mig för spring i det 28 gradiga vårvädret vi har här! Det var så sjukt varmt, med var väldigt härligt eftersom det påminde mig om sommaren. Jag har inte gjort så mycket mer, förutom att jag har tittat ikapp på Keep it up with the Kardashians, hahah!

Likes

Comments

I Onsdags åkte jag och min klass till Indy för att gå på museum det var skönt att få lite variation på veckan, då det vanligtvis är samma varje dag. Det var hur fint som helst i Indy det är nämligen en kanal som går igenom staden som jag har aldrig sett förut så det var kul att få se något nytt.

Likes

Comments

Hej! Idag har inte så mycket hänt förutom att jag varit i skolan. Hade en ganska så bra dag faktiskt! Det är så fint väder här, solen skiner och det är rätt så varmt.

Jag läste också på nyheterna om vad som hänt i Sverige, så himla tragiskt. Skickar styrkekramar till alla i Sverige här från USA.

Likes

Comments

Nu är det slut på lovet, och jag är tillbaks i min gamla rutin. Någonting jag glömt att berätta jag gjordet var att jag åkte till Indianapolis zoo. Vädret var helt underbart och det var så mysigt att strosa omkring och titta på alla djuren.

Likes

Comments

Hej! I förrgår kom jag hem från Dominikanska Republiken, vi bodde i Punta Cana. Jag var där i en vecka med mina två kompisar, vi solade, badade och festade haha! Det var så himla skönt att få känna på lite värme. Jag har aldrig varit i DR förut så det var jättekul att få se något nytt. Tänkte lägga ut lite fler bilder i ett annat inlägg.

Likes

Comments

Idag har vi ledigt, så jag har bara tagit det lugnt. Jag och min pojkvän åt middag på Freddy's som är en hamburgerrestaurang, och deras hamburgare är sjukt goda.

Likes

Comments

Hej Allesammans! Hur har erat 2017 varit hittills? För mig har det bara varit bra! Jag hade det jättekul i Sverige, träffade alla mina kompisar och min familj. Nu är jag hemma igen och har redan börjat skolan och allt. Det är lite jobbigt nu i början då jag inte riktigt har kommit in i mina rutiner ännu, men det blir nog bättre snart.

Förresten, har ni några nyårslöften? Detta år har jag faktiskt inga nyårslöften. Jag brukar vanligtvis ha ett eller två löften per år, men detta år har jag inte tänkt ut några. Jag skulle gärna vilja ha något löfte, eftersom att det är kul att utmana sig själv och se om man faktiskt klarar det. Jag kommer nog att fundera lite på det och bestämma mig för ett löfte lite senare kanske, haha!

Likes

Comments

​Hej! Idag är det sista dagen i skolan, det ska bli så skönt att få lov. Idag åker jag och min familj även till Chicago, vi ska sova där en natt, sedan imorgon så tar vi planet till Sverige. Det ska bli så kul att få komma hem igen! 

Likes

Comments