Idag har vi ledigt, så jag har bara tagit det lugnt. Jag och min pojkvän åt middag på Freddy's som är en hamburgerrestaurang, och deras hamburgare är sjukt goda.

Likes

Comments

Hej Allesammans! Hur har erat 2017 varit hittills? För mig har det bara varit bra! Jag hade det jättekul i Sverige, träffade alla mina kompisar och min familj. Nu är jag hemma igen och har redan börjat skolan och allt. Det är lite jobbigt nu i början då jag inte riktigt har kommit in i mina rutiner ännu, men det blir nog bättre snart.

Förresten, har ni några nyårslöften? Detta år har jag faktiskt inga nyårslöften. Jag brukar vanligtvis ha ett eller två löften per år, men detta år har jag inte tänkt ut några. Jag skulle gärna vilja ha något löfte, eftersom att det är kul att utmana sig själv och se om man faktiskt klarar det. Jag kommer nog att fundera lite på det och bestämma mig för ett löfte lite senare kanske, haha!

Likes

Comments

​Hej! Idag är det sista dagen i skolan, det ska bli så skönt att få lov. Idag åker jag och min familj även till Chicago, vi ska sova där en natt, sedan imorgon så tar vi planet till Sverige. Det ska bli så kul att få komma hem igen! 

Likes

Comments

​Godeftermiddag! Hur har eran lördag varit? Min lördag började med läxa, jag var tvungen att skriva en hel uppsats. När jag var klar åkte jag till gymmet, jag sprang lite på löpbandet och körde lite mag-styrka. Nu har jag kommit hem och ska snart hoppa in i duschen. Resten av kvällen ska jag nog spendera här hemma och mysa. :)

Likes

Comments

​För någon dag sedan åkte jag och min familj till Turkey Run. Som är en nationalpark, det var jättefint med höstlöven överallt, som ni kan se på bilderna ovan. 

Likes

Comments

​Godeftermiddag!

I morse vaknade jag upp runt nio. Jag mamma, pappa och våra kompisar från Sverige som är här på besök åkte till ihop för att äta frukost. När vi kom hem gick jag och Luna på en lång promenad, jagade på fjäriljar och busade. Nu har vi båda krypt ner i sägen och satt på en film! 

Likes

Comments

Nu har jag äntligen höstlov!! Det ska bli så fruktansvärt skönt att få ta en pause från all skola. Jag vet faktiskt ännu inte vad jag ska göra under lovet. Jag tror nog att jag och min familj ska ta några dagar och åka iväg någonstans, kanske till DC. Vi har inte riktigt bestämmt.

Likes

Comments

Förra helgen var det Homecoming. Homecoming är alltid annorlunda beroende på vilken skola du går på. På våran skola, så röstar vi fram fem tjejer och fem killar från varje åsrkull och sedan får vi under pausen bli upp ropade och gå längs med planen. Som ni ser så var det en av tjerna som var framröstade som inte kunde delta. Eftersom att jag gick först så fick jag gå med hennes dejt också. 

Likes

Comments

​I dag åkte jag och mamma till en helt nyöppnad resturang, som heter Uppland. Det var hur fint, älskade deras stil. Vi satte utomhus och jag beställde en soppa och mamma beställde en salad och så delade vi på allt. Det var väldigt gott. Nu ska jag dra iväg på ett litet kalas! 

Likes

Comments

Godmorgon från mig och Luna! Idag vaknade jag runt sju av mig själv(?!) Så jag satte på en film och låg kvar i sängen till 10 ungefär och gosa med Luna. Sedan gick jag upp gjorde i ordning lite frukost, mer än så har jag inte gjort idag.

Likes

Comments