View tracker

​Godeftermiddag! Hur har eran lördag varit? Min lördag började med läxa, jag var tvungen att skriva en hel uppsats. När jag var klar åkte jag till gymmet, jag sprang lite på löpbandet och körde lite mag-styrka. Nu har jag kommit hem och ska snart hoppa in i duschen. Resten av kvällen ska jag nog spendera här hemma och mysa. :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

​För någon dag sedan åkte jag och min familj till Turkey Run. Som är en nationalpark, det var jättefint med höstlöven överallt, som ni kan se på bilderna ovan. 

Likes

Comments

View tracker

​Godeftermiddag!

I morse vaknade jag upp runt nio. Jag mamma, pappa och våra kompisar från Sverige som är här på besök åkte till ihop för att äta frukost. När vi kom hem gick jag och Luna på en lång promenad, jagade på fjäriljar och busade. Nu har vi båda krypt ner i sägen och satt på en film! 

Likes

Comments

Nu har jag äntligen höstlov!! Det ska bli så fruktansvärt skönt att få ta en pause från all skola. Jag vet faktiskt ännu inte vad jag ska göra under lovet. Jag tror nog att jag och min familj ska ta några dagar och åka iväg någonstans, kanske till DC. Vi har inte riktigt bestämmt.

Likes

Comments

Förra helgen var det Homecoming. Homecoming är alltid annorlunda beroende på vilken skola du går på. På våran skola, så röstar vi fram fem tjejer och fem killar från varje åsrkull och sedan får vi under pausen bli upp ropade och gå längs med planen. Som ni ser så var det en av tjerna som var framröstade som inte kunde delta. Eftersom att jag gick först så fick jag gå med hennes dejt också. 

Likes

Comments

​I dag åkte jag och mamma till en helt nyöppnad resturang, som heter Uppland. Det var hur fint, älskade deras stil. Vi satte utomhus och jag beställde en soppa och mamma beställde en salad och så delade vi på allt. Det var väldigt gott. Nu ska jag dra iväg på ett litet kalas! 

Likes

Comments

Godmorgon från mig och Luna! Idag vaknade jag runt sju av mig själv(?!) Så jag satte på en film och låg kvar i sängen till 10 ungefär och gosa med Luna. Sedan gick jag upp gjorde i ordning lite frukost, mer än så har jag inte gjort idag.

Likes

Comments

God kväll! I går så hade vi en liten tjejkväl, vi åt pizza på ett nästan nedlagd resturang, men gott var det.

Idag åkte jag och mamma till en shopping mall, eftersom att jag behöver ett par nya klackar till homecoming! Det ska bli sååå kul! Imorgon ska jag bara slappa och plugga lite så det ska bli mysigt. 

Likes

Comments

Idag kom jag hem från skolan runt halv tre. Åkte direkt iväg för att fixa lite till min pojkväns födelsedag som är imorgon. Sedan kom han och hämtade upp mig, vi åkte och fixade några andra ärenden. När vi var klara åkte vi ner till stan och åt sushi, utomhus det var väldigt skönt, vi satt i skuggan i trettio graders värme! Sedan åkte vi hem och gick på en promenad med Luna! Så har min dag sett ut, inte så intressant kanske haha! Vad vill ni att jag ska skriva om?

Likes

Comments

Idag åkte vi till national parken i Smoky Mountains, det var sjukt fin utsikt som ni kan se. Vi passerade även ett par hästar på vägen dit, så vi passade på att stanna och klappa dom. Dom var hur fina som helst, det fick mig verkligen att längta tillbaka till de dagarna när jag red. 

Nu sitter vi hur som helst i bilen, på väg hem. Jag ska passa på att skriva min uppsats som ska vara klar imorgon.

Likes

Comments