Header

Förbannat trött och slut!
Har börjat få någon slags ångest och därför inte bloggat så ofta numera. Skolan tar seriöst över en & stressen bara svämmar över. Har liksom psykologi hemtenta tills söndag och har bara skrivit halva, så svårt när man ska skriva personligt till en lärare typ. Men men de kommer nog gå hyfsat bra!
Men snart är det helg & då ska jag äntligen få sova ut, kröka& bara ha det cool;)
Natti folks

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag började jag 11.10, vilket va skönt. Efter psykologin som var första lektionen så hade vi 45 min rast, så jag, Ricci & Andrea drog till non solo bar som ligger precis vid skolan, så vi åt frukost och fika!
Efter det hade vi vanlig skoldag och jag slutade 16.20 ;)
Åkte hem och Miranda mötte mig med Sookie , så vi gick en prommis med henne. Efter det har jag bara sovit och pluggat psykologi som vi har hemtenta på tills på söndag.
Kramsi folks

Likes

Comments

Mami & jag var på galleri idag.
Super mysigt, massor utav coola grejer , men tyckte inte nät var i min smak riktigt så köpte inget. Bredvid galleriet låg Mr.cake vi gick in och kolla, alla bakelser& tårtor såg amazing ut, men jag var mer hungrig. Va så sugen på italienskt , så det blev italienskt ;)

Vi gick till ciao ciao due, tog en pizza med Parma, parmesan! Den va super smarrig;)))

Efter vi ätit gick vi på prommis i humlegården, vilket jag behövde , så skönt!
Folks hösten har verkligen kommit vilket jag älskar! Älskar varma kläder & kappor, man klär sig bara allmänt snyggare med olika ytterplagg på hösten.
Men efter humlegården så traskade vi hemåt och ligger nu i min säng och vilar inför en jobbig vecka.

Likes

Comments

Hemma i sängen
Träffade Julia och Andrea 21.00 på Rigoletto biograf, där vi skulle se den nya skräck rullen "IT" är livrädd för clowner nu kan jag ju bara säga& början var absolut läskigast.
Nu ska jag strax sova för imorgon ska jag och mamma in till stan och äta lunch och shoppa möbler, efter det ska jag plugga psykologi & kanske träffa Julia på kvällen!
Natti folks

Likes

Comments

Idag har varit en sån dör riktigt long day...
Är helt slut, började 8.30 för vi skulle till universitet och typ kolla runt lite, efter de hade hi 2 timmars rast så jag , Ricci, Andrea & Simon gick till cafe sirap , jag tog någon blt macka men la till currymayyooo, Avocado & annans juice, de var så goodiie!
Efter det hade vi kommunikations prov det var typ svårt men ändå lite lätt, hade inte pluggat nät förutom när man blev förhörd när vi åt;/ men men det var bara ett prov. Efter det hade vi 2 timmars rast igen för vi skulle ha idrott efter, vi skulle orientera vis Östermalms IP, det sög HATAR orientering!
Efter det tog jag tåget åkte till mormor & morfar intervjuade morfar till en svenska uppgift om hans jobbkarriär vilket var sjukt kul för fick veta så mycket jag inte hade någon aning om! Ett exempel är att han har rest runt jorden med Stan Smith (tennisvärldsmästare) blev fett imponerad. Men efter de bjöd dem på middag så mysigt inte varit med dem två själv på 100 år, sedan skjutsa morfar hem mig och sedan har jag bara legat och myst med Sookie, va även på en kort prommis med henne. The weekends plan är typ att jag ska på krök imorgon och kanske lördag , äta lunch på Nybrogatan 38 eller snickarbacken 7 med mamma på lördag. Men nån dag i helgen vill jag se den nya filmen IT, som jag längtat efter typ den verkar så bra, har någon av er sett den?
Nu ska jag sova för börjar 8.00 imorgon & knappt fått någon sömn denna vecka...
Natti folks

Likes

Comments

Copenhagen min kära hemstad.

På sportlovet 2018 snackar alla om att åka till Valdi vilket verkar så kul, men har seriöst ingen lust alls att dra dit. Känns som att det är en slags överdriven hets att dra dit, skulle typ hellre vilja vara där 2-3 dagar än en hel vecka för jag tröttnar på saker så fort & det är ju en resa där man super varje minut, och jag blir väldigt lätt sjuk då så de känns också så ovärt. Jag vet också att jag kommer vara trött på valdi efter några dagar och då känns det ovärt som sagt.

Så jag Andrea & Ricci har bestämt oss för att dra till Copenhagen istället för Valdi och mysa på sportlovet!
Hur najs är inte det?
Jag är dansk i grunden och jag älskar Danmark, speciellt Copenhagen. Flera av mina favorit märken & affärer som ej finns i Sverige men som finns där, tillexempel NORR Copenhagen, Moss copenhagen , kooreloo, nunoo. Är så förbannat taggad. Atalier Septembers Avocado toast har jag längtat efter.
Nej men vi ska då åka på sportlovet till Köpenhamn och vara där 4-5 dagar, dricka gott, äta shoppa;)))
Så de var lite update om nästa år!
Kramsi folks

Likes

Comments

@emmahill & zara store

Likes

Comments