Header

Haha gårdagen va kul:))
Det började med att Emelie och jag möttes vid stranden och sedan åt vi lunch och hade supermysig stranddag.
Senare åt jag middag med bara mamma på ett jättemysigt litet ställe som hade jättegod pizza.
Efter det så skulle vi kolla Ingrosso som spelade på klubben Gotha. Det var så kul och han körde gamla och nya låtar så super härligt!
Det bar galet många svennar sär också både kul och roligt!!
Nu ska jag och familjen ut och åka båt så det blir kul men även lite jobbigt för man är lite bakis från igår;)
Kramsi

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår började vi åka från Chamonix vid halv 11 , så vi var framme i Cannes vid 5.
Emelie var redan här så hon kom direkt när vi kommit in i lägenheten. Vi har nämligen hyrt en svin snygg och modern lägenhet som har nere vid ingången lite gamla kunga stolar haha.
Efter jag packa upp drog jag och Emelie och kollade stranden osv. Sen var båda tvungna att dra hem för att äta med våra familjer. Emelie kom till min familj som satt på en resturang vid vattnet och efter de åkte vi parishjulet och sedan tog vi några drinkar!
Kramsi

Likes

Comments

Nu under denna vecka har jag varit i Cap D'ail som är en liten stad som ligger jättenära Nice och Monaco. Där solade,badade vi och åt massa gott, tipsar!!!!
I torsdags morse åkte vi till Chamonix där vi är nu och de är så himla vackert här!
Igår vandrade vi och åkte upp till monc blonc vilket var så coolt helt magiskt, idag så vilade vi och shoppade massor.
På måndag så bär de av till Cannes där massa av mina kompisar tydligen är så det blir så soft;)
Kram Irma

Likes

Comments

Här är några av bilderna från fotograferingen med Daisy Grace. Som var så kul, verkligen en bra upplevelse för framtiden!
Fick ju göra denna fotografering med min fina vän Elsa som bara var med som ett stöd för mig. Men Elsa fick ju vara med för det hade hänt något med den andra modellen som jag egentligen skulle fotograferas med, men detta var ju bara ännu bättre.
Så är sjukt taggad på fler grejer som kommer upp.
X Irma

Likes

Comments

Gårdagen, var så himla trevlig och mysig!
Började med att jag vakna runt 10 käkade frukost sedan kom Julia runt 13, så badade vi och solade vid poolen.
Efter det runt 17 bestämde vi med Elsa att käka middag i stan. Så vi tre möttes i stan klockan 19 och då gick vi på en kort promenad och sedan åt vi på Jamies som ligger vid humlegården (mittemot Brillo)
Jag åt en jättegod carbonara och drack en homemade lemonade. Efter det så gick vi till Alberts där vi fikade och snacka, sedan träffade vi några andra kompisar också och efter det bar det hemåt för mig och Julia. Så en supermysig gårdag med härligt folk.
X Irma

Likes

Comments

Dessa låtar är dem jag lyssnar på hela tiden och dem som ger mig mest sommarfeeling, tips!!
Kramsi

Likes

Comments

Idag har jag bara kollat film och sovit för har blivit så sjukt trött på sistone. Men klockan 21 bestämde jag och Elsa för att dra in till stan och fika. Så vi möttes vid Danderyds sjukhus och tog sedan tunnelbanan till Östermalmstorg och gick en promenad och sedan till Alberts där vi fika och snacka lite skit;))
X Irma

Likes

Comments

Snart bär det av till France.
Den 9:e åker jag iväg till France med min underbara familj. Så först ska vi till Cap d'Ail, efter det ska vi till Chamonix och sedan till Cannes. I Cannes kommer min bästa vän Emelie också vara. Jag bor i staden och hon vid havet och vi bor tydligen inte alls långt ifrån varandra heller, så det är så jävla kul!! Jag är verkligen så taggad på att åka snart för jag vill se Franska Rivieran och bergen.
X Irma

Likes

Comments

En sjukt rolig grej som hänt ganska nyligen är att jag skrivit kontrakt med en modellagentur på Perfect Day Media (Lily&Jack) vilket jag tycker är så galet kul. Jag har hittills bara gjort några fotograferingar, och det har varit för kläder till exempel Daisy Grace, men den roligaste hittills var när Elsa fick vara med och fotas för Daisy Grace. Så är enormt taggad på fler fotograferingar denna sommar och framöver.

Likes

Comments