Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 0 readers

Likes

Comments

Hej, hej!
Idag har det varit en helt vanlig skoldag, förutom att jag har fått mycket mer gjort än vad jag brukar haha.. Nejmen jag har varit väldigt produktiv idag, så det känns bra! Efter skolan missade jag bussen som vanligt och nästa buss var sen och proppfull:/ Så jag blev på lite halvdåligt humör då. Men nu när jag kom hem så har jag bara typ bytt om, kollat på mobilen och så har jag plockat undan disk.

Mamma blev sen i skolan så jag och syrran lagar mat själva nu. Och efter maten så vet jag inte riktigt vad vi ska göra.
Men jag hoppas ni har haft en superbra dag!

Puss!

Här får ni lite bilder från min dag och mitt "Crew" som vi kallar det haha!

Likes

Comments

​Hej! 

Nu är jag tillbaka på bloggen igen. Det gått typ ett år sedan jag slutade så jag tänkte sammanfatta lite vad som har hänt i mitt liv, haha. Min pappa och hans fru Kattis har flyttat till Norrland och köpt en hund!! Jag har börjat i en ny skola, Kunskapsskolan. Min hund Nisse har dött:(. Och min låtsasfarfar, Christer har fått cancer. Det här vad väl de största sakerna som har hänt det senaste året. 

Puss!

Likes

Comments

Hej, hej! Om ni inte redan har märkt det så kommer jag ta en paus. Jag ville bara prova att blogga och det var inte lika kul som jag trodde. Bloggen och alla inlägg kommer vara kvar, för jag kanske vill börja igen. Men just nu så kommer jag inte blogga något.

Puss!

Likes

Comments

Hej, hej! Den här helgen hade jag och mitt lag Koreografihelg. I fredags så gjorde vi inte så mycket. Tränarna hade inte riktig kommit på koreografin. Så vi hann bara göra öppningen.
I lördags så lärde vi oss mer, men inte hela koreografin. Våran tränare föreslog att vi skulle äta pizza innan träningen igår, så då gjorde vi det. När vi hade ätit klart så fick vi till en park och var där lite. Efter träningen så hade vi en liten miniuppvisning och då fick vi prova dräkterna!! Och nu sitter jag på bussen på väg till skolan igen. Jag tycker att bussen är ett bra ställe att blogga på!!

Puss!

Likes

Comments

Hej,hej! Förra veckan någon gång tror jag så sprang jag på typ idrotten eller nåt. Då fick jag jätteont i hälen, men jag brydde mig inte riktigt för jag trodde att det skulle gå över. Men det gjorde det inte. Så när vi värmde upp på träningen och så kunde inte jag springa så fort för att det gjorde jätteont i hälen. Så idag hade vi orgenteringsdag(stavning?) och då sa min kompis att hon hade fått någonting som hette hälsporre. Och då sa jag att jag också hade ont i hälen och lite i vaden typ. Hon sa att man kunde få lite ont i vaden om man hade hälsporre. Hon hade med sig någon bra tejp typ, och då tejpade hon min fot. När jag kom hem från skolan så läste jag lite om hälsporre och alla saker det stog stämde in på mig. Så jag tror att jag har hälsporre.

Typ i förrigår tror jag så fick jag jätteont i magen så jag åkte hem från skolan. Lite senare den dagen så åkte jag, pappa och Kattis till Rusta och där köpte vi ett nattycksbord till mig och jag tycker det är jättefint!! Vad tycker ni?

​Puss!

Likes

Comments

​                                                                                       Puss!

Likes

Comments

Hej, hej! Förlåt för att jag inte har bloggat på ganska länge, men jag har fortfarande typ ingen inspiration så det fick bli så. Men träningen igår gick bra, och i fredags så var mamma Signe och jag på Ikea och sedan sov jag över hos Lisa! Men nu sitter jag på bussen till skolan och jag har vinterjacka på mig för att det är sååå kallt ute iallafall här i Stockholm!

Puss!

Likes

Comments

Hej,hej! Igår så var det Hanviksspåret, och det är att man blir indelade i grupper typ två från varje klass tror jag. Min skola är från sexårs till sexan. Det brukar bara vara en sexa i varje grupp som är lagledare, men i år var det för lite sexor så att vissa grupper hade ingen sexa. I min grupp så hade vi ingen sexa så att jag och min kompis Melvin var lagledare för vi var äldst. Man går till olika stationer, och på varje station finns det olika saker man ska föra med laget oså får man poäng. Jag tror att vi kom femma eller sexa då det gick ganska bra!
Igår så hade jag träning också, det var kul!!:)

Puss!

Likes

Comments

Likes

Comments