Nu var det vääääldigt (!!!) längesedan jag skrev ett inlägg här. Jag känner att jag inte har haft motivationen och har bara försökt att ta vara på sommarlovet! Jag har gjort massor nu i sommar. Här ovanför är det några bilder från Cypern. Jag hade det jääättebra där!!

Jag har ju som sagt även varit på Öland, där hade jag det också jättebra!!

Nu ska jag bar försöka att ta vara på det sista av lovet. Imorgon (31/7) ska jag till min farmor som bor 4 timmar ifrån min stad. Där ska jag bara vara i tre dagar.

När vi var på Cypern fick jag och min lillebror två kompisar i våra åldrar!! Dock så bor de i Norrköping, och det ligger rätt så lång härifrån också... Meeen, vi ska till de om en vecka och gå på ett läger med de. Så det ska bli askul!!

Lite oklar uppdatering haha, men nu ska jag som sagt bara njuta av det sista, men jag ska försöka att uppdatera här oftare (inte för att någon bryr sig haha, men men).

Kram Irma🌸

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu närmar sig sommaravslutningen!! Jag får sommarlov på tisdag (den 13).
Jag har nu äntligen hittat något jag kan ha på mig😂
Långklänningen jag kommer ha på mig (den på bilden), köpte jag förra året. Den kommer från H&M och har slits på båda sidor.
Skorna köpte jag igår på Din sko när jag var på Mall of Scandinavia!
Jag är jättenöjd med hela min "outfit"!

På måndag ska vi bara till ett av stans lekland, och sedan är det bara tisdagen kvar, sen har jag gått ut sexan😬!!!!!

//Kramar Irma❤️

Likes

Comments

Hej igen!
I sommar ska jag göra väldigt mycket! Jag är astaggad för denna sommar.
Den 13 juni har jag skolavslutning! Det är inte långt kvar nu! Nu får man bara kämpa de sista veckorna. Jag är ledig mån-ons nästa vecka, så det ska bli jätte jätteskönt!!!
15 juni fyller jag år och den 17 juni åker jag, mamma, pappa och min lillebror till Cypern. Jag har aldrig varit där innan, så jag är jättetaggad!!

I början av juli ska jag och några av mina kompisar åka på ett litet läger. Jag kan nästan lova att vi kommer att ha askul där med😂

9 juli åker min familj till Öland och stannar där en vecka. Snart är det även dags för vårruset! Jag ska springa det, men är inte så jättetränad inför det... Lite synd, men jag får bara skylla mig själv😂

Min sommar är alltså helt maxad med roliga saker..!
Hoppas ni vill följa med!!

//Kram Irma❤️

Likes

Comments

Hej!
Jag heter Irma och är en tjej på 13 år. Här på bloggen så kommer jag nog skriva om allt möjligt... lite smått å gott helt enkelt😂
På fritiden gör jag väldigt mycket!! Jag spelar tvärflöjt, går på solosång och är med i en av kulturskolans orkestrar. Sedan älskar jag även att spela gitarr, piano, träna, smink/att sminka mig, mode, hänga med kompisar och vara med min familj❤️ Jag hoppas att ni vill följa denna bloggen! Jag ska försöka att göra så gott jag kan!!

//hälsningar tjejen som ska försöka att blogga/Irma😂

Likes

Comments