Det er mange kule trender for tiden. En av mange favoritter er badebomben/bathbomb. Hvis du aldri har prøvd den kan jeg helt klart anbefale det!
Den kommer i forskjellige former og farger. Her et et eksempel jeg fant på google!

Uansett, de kan være dyre og vanskelige å få tak i, så her er en oppskrift... med ting du allerede har i huset?! (Tror jeg)

Ingredienser:
3 ss Bakepulver
3 ss Maizena (Maismel)
Dusj såpe (som MÅ inneholde olje)
Konditorfarge
2 ss Salt

Redskaper:
Skål
En liten form (helst av plast)
Skje

~~~~~~~~~~~~~~

Fremgangsmåte:

Finn en skål og ta opp i bakepulver, maizena og salt. Rør til en jevn miks. Ta så opp i dusj såpen. Det er veldig viktig at den er en olje/såpe. Den beste å bruke er NIVEA waterlily & oil. Uten den kan jeg ikke garantere at badebomben funker. Rør til konsitensen fortsatt er pulver. Jeg har ikke sagt hvor mye man skal ta opp i for det varierer. Det viktigste er at konsitensen er som den var før oljen, bare litt mer klumpete. Etter det tar du opp i konditorfargen. Ta opp i så mye at konsitensen blir som små klumper.

( dette bildet er fra youtube )

Ta så opp i miksen i en form. La den sitte i kjøleskapet over 16 t.

Ta forsiktig badebomben ut, hvis den ikke er hard må den stå lengre.

Da er du klar for et deilig bad!

( jeg brukte ikke farge i min )

Det var det for dette innlegget. Ikke glem å følg meg på instagram og snapchat under navnet (irlilove). Legg også gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet nedenfor! Takk for at du følger med på bloggen!

Irlin_Blogg

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jeg har en del ekstra tid hjemme i hverdagen. Da er det ofte vanskelig å finne på noe å gjøre. Så dette er hva jeg finner på når jeg ikke har noe å finne på!

1: Min raskeste utvei er å finne noe på netflix, men det kan jo være vanskelig hvis du ikke får lov til å se på skjerm.. sorry. Jeg kan anbefale serier for da kan du sitte å se i lang tid.


2: Lage mat! Jeg blir alltid sulten når jeg kjeder meg, så det kan være en god idé å lage noe kjapt og godt. Guacamole, salat, potetmos eller hva du vil kan være en helt når du kjeder deg.


3: Ring en venn! Gjerne en litt gal en så dere ikke bare sitter og ser i lufta! Dette er nok det beste alternativet! Hvis ingen svarer... da er du kjørt.

4: En DIY! Hvis dere ikke vet hva DIY er så står det for ”DO IT YOURSELF”. Hvis dere søker det opp på Youtube eller Instagram finner dere masse kule triks om hvordan man kan bruke noe man allerede har i huset til å lage noe helt nytt! Du får ofte bruk for det du lager.


5: Sosiale medier er også en av mine utveier. Jeg syntes det er kjempegøy å se på sminkevideor på Instagram, eller chatte med noen på Snap. Youtube er også en app jeg elsker! Det finnes også tusen chat rom på Google.Det var det for dette innlegget! Ikke glem å følg meg på Snapchat og Instagram under navnet (irlilove). Dere kan også legge igjen tips eller ønsker til innlegg i kommentarfeltet.

Irlin_Blogg

Likes

Comments

Jeg syntes det er SÅ gøy med jentekveld! På det populæreste innlegget mitt (Nyttårs liste) nevner jeg at jeg vil henge mer med venner, det har jeg helt klart gjort! Så jeg tenkte at jeg kunne lage en oppskrift på en perfekt jentekveld!

1: Inviter noen gode venner du ikke blir lei av etter 2 timer! Her er jeg med mine BESTE VENNER Isabella og Linn, og vi storkoser oss. Tidligere var vi med en annen venninne og det var minst like gøy!


2: SNACKS! Hver jentekveld blir komplett med noe å bli tjukk av! Det trenger ikke  være mye, men noe og knaske på! Her har vi laget iskaffe! Det tar kort tid og er kjempegodt! Si ifra hvis dere vil ha en oppskrift! ;)

3: SMINKE! Åh gud det er så gøy å sminke hverandre! Det blir mye søl og mye rot. Men det er ikke noe problem når man koser seg SÅ mye! Jeg tror det er så gøy fordi alle tre har VELDIG forskjellig mening om hvordan ta på sminke på en pen måte!!

4: En film! Det er veldig vanskelig for oss tre og finne en film som alle liker... men vi klarer det til slutt! Alle kan slappe av og kose seg litt!


5: En lek! Nøtt eller sannhet, et brettspill eller en skikkelig challenge gjør kvelden koselig!Det var det for dette innlegget, ikke glem og legg meg til på snaichat og instagram under navnet (irlilove). Legg gjerne igjen en kommentar hvis dere har noen tips eller ønsker til innlegg! Dette hjelper meg hvis jeg har skrivesperre eller noe!!

Irlin_Blogg

Likes

Comments

Jeg er 12 år og bruker sminke.. MYE sminke! Jeg vet veldig godt at det er mange forskjellige meninger om sminke i ung alder. Jeg mener at folk bør få gjøre hva de vil og det skal ikke andre folk blande seg opp i.

Ja jeg bruker eyeliner, foundation, contour powders og alt innen sminke.. nesten. Jeg får mange kommentarer fra folk med store meninger. Det liker jeg ikke! Det er helt greit og syntes at sminke ikke er for tolv åringer, men du bør klare og holde det inni deg i så fall!


Det verste er de som tror de kan si at jeg rett og slett IKKE FÅR LOV til å bruke sminke, selv om jeg kanskje knapt kjenner dem. Alle må skjønne at jeg alltid kommer til å bruke sminke, uansett hva de sier.


Ting du IKKE burde si:

Som sagt kan du mene hva du vil, men dette bør du IKKE si:

«Oj! Er ikke det LITT mye sminke?»

«Hvorfor bruker du så mye?»

«Du er jo bare 12 år da!»

«Du bør ikke ha på sminke»

Fy søren! Det er så sykt irriterende og få sånne kommentarer!Det var det for dette innlegget, ikke glem og legg meg til på instagram og snapchat under navnet (irlilove). Dere kan legge igjen tips eller ønsker til innleggg i kommentarfeltet, det setter jeg veldig pris på! Da hjelper dere veldig når jeg har skrivesperre, i tillegg vet jeg hva dere vil lese om!

Irlin_Blogg

Likes

Comments

Gledelig nyttår! Nå er klokken 00:18, vi har netopp fyrt opp mange raketter i alle mulige farger. Jeg er vanligvis redd for raketter, så det og være med å fyre opp var helt nytt. Det var noen ganger jeg kjente det hoppet i brystkassen men alt gikk jo greit!

Vi spiste en deilig middag med tre retter. Til forrett hadde vi salmalaks, rogn og en liten salat med honning dressing. Til hovedrett fikk vi oksekjøtt med grønnsaker og poteter. Til det viktigste måltidet, desserten besto av brendte mandler, iskrem og en sjokolade fondant.

Nå skal vi ha karaoke med alle på festen, jeg ønsker alle mine lesere et riktig godt nyttår med masse glede.

Husk å legg meg til på snapchat og instagram under navnet (irlilove). Dere kan legge igjen tips eller ønsker til innlegg i kommentarfeltet

Irlin_Blogg

Likes

Comments

God lille Nyttårsaften! Det er mange som lager lister om hva de vil gjøre i 2018, eller om de vil endre seg på noen måte. Dette syntes jeg er en bra måte for å starte på nytt i et nytt år... eller bare ikke gjøre noe og la det svinge av seg selv!

Jeg har ikke tenkt så fært på listen min, men det er helt klart ting jeg vil gjøre. Så dette er da tre punkter fra min liste! :)

1: Jeg vil helt klart dra et sted jeg aldri har vært før! Jeg og familien min har tenkt på Frankrike, Karibbien eller kanskje Afrika! Afrika høres litt vel skummelt ut for meg, jeg må ha sett for mange videor av ville dyr som angriper safari bilene. Jeg vet jo at det ikke er noe som mest sannsynlig kommer til å skje, men alikevel liksom!


2: Dra ut mer med venner, jeg er en person som liker veldig og bare være hjemme noen dager i uka. Men jeg ser at jeg kan være litt mer ute med venner, som å dra på senteret eller et sted å spise.


3: Skin care! Jeg blir veldig flau om jeg får en kvise på en dag jeg ikke rekker og sminke meg. Det er selfølgelig veldig unødvendig, for det er jo ikke egentlig noen som bryr seg xD. Jaja, men jeg hadde helt klart vært mer komfertabel uten en kvise rett i fleisen. Så hudpleie produkter kunne jeg tenkt meg og bruke mer.

Ikke bare er det lille nyttårsaften, det er også lillesøsteren min Rakel’s bursdag. Som gjør henne til den yngste på trinnet, men de yngste er de søteste! I dag blir hun 10 år! Det er nesten skummelt og tenke på at om bare 2 & 1/2 år er hun på samme nivå som jeg er nå, med sminke, sosiale medier, senteret med venner osv..


Det var det for dette innlegget! Ikke glem og legg meg til på snapchat og instagram under navnet (irlilove). Dere kan også legge igjen tips eller ønsker til innlegg i kommentarfeltet ^^

Irlin_Blogg

Likes

Comments

Jeg har startet blogg!

Nå har jeg bestemt meg for å starte blogg!
Dette var veldig spontant gjort av meg, jeg hadde aldri trodd at jeg skulle begynne å skrive blogg.

Men etter å ha fått inspirasjon av flere norske bloggere har jeg tenkt at dette kan kanskje være noe for meg. Jeg bruker en app kalt NOUW til å skrive innlegg.

Noen av dere kjenner meg sikkert fra før av, men jeg skal fortelle litt om meg alikevel. Jeg er en jente på 12 år, jeg bor i Oslo sammen med foreldrene mine, lillesøsteren min og hunden min Sala. Jeg har stor interesse i sosiale medier så gjerne følg meg på både instagram og snapchat under navnet (irlilove).

Sånn på hobby fronten driver jeg med ridning og turn. Men jeg er ikke fleksibel så turn suger jeg i!xD
Jeg er også veldig glad i å synge, men jeg går ikke på noe kurs.

​Jeg er også veldig glad i sminke, spesielt Landcomé og Loréal Paris. Alt fra nøytrale farger til en skikkelig farge splash! 

Det var det for dette innlegget. Nei uff, jeg skulle aldri trodd at å skrive om seg selv kunne være så vanskelig! Si ifra om dere har noen ønsker om spesielle innlegg, også hvis dere har noen gode tips dere tror jeg kan trenge!

Irlin_Blogg

Likes

Comments