​Nu har jag landat, packat och sakta kommit igång.

I tisdags anlände jag till Dublins flygplats, det var direkt ut till bussarna. Åkte buss från Dublin till Newry som ligger i Nordirland. Där blev jag hämtade av min chef Louises mamma, det är hos henne som jag bor hos. Snabb runda till mataffären och sedan till mitt nya "hem". Blev lite yr av bilarna och köra på fel sida men man vänjer väl sig snart. Väl framme var det in med väskan på rummet. Mitt rum ligger i garaget med en dubbelsäng, en liten soffa, byrå, garderob och ett skrivbord. Det negativa med att bo där nere är att det blir väldigt kallt då elementet bara är på mellan 17 och stängs av nån gång på kvällen/natten. Alltså kallt i rummet nästan hela tiden då det inte hinner värma upp rummet ordentligt.Ja,ja inget man kan göra nåt åt, massor av kläder så vänjer man sig nog snart. 

En snabb lunch och en kopp te, sedan bytte jag om och gick upp till stallet. Där presenterades alla hästar och lite genomgång på rutiner och kvällsmat förbereds. Gick och packade upp alla kläder och pratade med familjen. 


En väldigt känslosam första dag, mycket som hände på en gång men kommer nog snart in i det. Det tar tid att anpassa sig och lära sig alla rutiner. 

Likes

Comments