Endelig har vi kommet inn i desember, en av årets fineste måneder! Jeg er så glad i julen, og elsker at det er en tid hvor man fokuserer litt ekstra på hverandre og på å være med familien. La oss bare håpe at snøen også kommer når julaften nærmer seg! Siden jeg var syk siste del av forrige uke, gleder jeg meg til å komme inn igjen i de gode rutinene og nyte hverdagen. Her er planen for neste uke

Mandag
Skoledagen på mandag går til selvstendig arbeid hele dagen, i tillegg til en treningsøkt på skolens treningssenter på slutten av dagen, hvor jeg enda ikke vet hva som står på planen - det blir spennende!
På ettermiddagen er det en brystøkt med tunge vekter og få repetisjoner som står på planen. Overkroppsstyrke er noe jeg har fokusert litt ekstra på i det siste, og utrolig nok har jeg også begynt å like overkroppsøktene også.


Tirsdag
Fra 09:45 - ca.13:00 har vi ulike idretter på skolen, regner med at det blir en del ballidretter eller liknende. Etter det er det en time med øving til prøve, og så rett til sib og dagens ryggøkt med fokus på markløft - en øvelse som har blitt en av mine absolutt favorittøvelser de siste månedene.

Onsdag
På onsdag starter dagen igjen med 1,5t idrett på skolen, før jeg har lunsj og deretter skal bruke resten av dagen til oppfølging av tilrettelagte elever. Vi har en egen "avdeling" på skolen for elever med ulike utfordringer, og jeg gleder meg til å endelig få jobbe med de! Dette er en del av det ene faget vårt, hvor vi skal lære å være trenere og lede andre - både barn, voksne og mennesker med ulike utfordringer.
På onsdag har jeg som alltid fri fra trening om ettermiddagen. I og med at jeg likevel ikke er hjemme før 5-6 om ettermiddagen, går denne dagen som oftest til litt skolearbeid og ellers bare å gå en lang tur med hunden og samle krefter til resten av uken.

Torsdag
Skoledagen på torsdag er ganske lik; vi starter med breddeidrett i 1,5t. Jeg regner med det blir en form for styrketrening - en deilig start på dagen! Deretter er det treningsledelse hvor jeg skal være med tilrettelagte elever igjen, før noen timer med eget arbeid.
Etter skolen drar jeg som vanlig rett treningssenteret hvor jeg møter kjæresten. I dag er det bein som står på planen, og jeg gleder meg allerede til denne økten!

Fredag
Igjen starter vi dagen med idrett, og fast på fredager er kondisjonstrening - ofte en form for langkjøring. Jeg elsker å starte dagen - og helgen, på denne måten! Etterpå er det noen timer til eget arbeid, regner med at jeg skal øve til prøve, for så å møte min bedre halvdel på treningssenteret for en fullkroppsøkt
Etter trening skal vi hjem og få i oss noe mat, og stelle oss, før vi skal ut på kino. For noen uker siden bestilte vi billetter til Karpe Diems film, i og med at de beste plassene allerede hadde blitt utsolgt alle dagene.


Lørdag
Lørdag er en av ukens deiligste dager. Endelig en dag hvor man kan stå opp tidlig og nyte en god frokost før man kan bruke lang tid på treningssenteret eller tilbringe dagen ute. Vi pleier også å lage litt ekstra god mat og bruke kvelden sammen hele familien mens vi ser en god film - så koselig!
I dag er det dessuten tid for å endelig teste maksen min i benkpress og markløft (og kanskje knebøy). Jeg har de siste ukene fokusert på disse øvelsene, og håper å se en fremgang.

Søndag
Søndag og ukens siste dag! Jeg gleder elsker søndager, nettopp fordi det endelig snart er en ny uke med nye utfordringer, gleder og fine stunder - hvordan kan folk ikke like søndager?
I dag har vi også tenkt å ta en tur bort fra Bergen for å besøke noen av mine favorittmennesker i hele verden, nemlig mine besteforeldre. De er noen av de menneskene jeg setter mest pris på at jeg har i livet, og jeg skulle virkelig ønske at jeg fikk mer tid med de, så jeg gleder meg til å endelig besøke de igjen!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Sol, fuktig sjøluft og varme dager - som jeg savner det! Vinteren kommer for fullt nå, og da hjelper det å mimre tilbake til en uke i Dubrovnik tidligere i høst. Det var første gang hvor kjæresten og jeg reiste sammen og uten foreldre til utlandet, og det ga absolutt mersmak å reise sammen! Vi koste oss med dagsutflukter, late dager på stranden og masse god mat.


En av de første dagene fant vi en liten koselig vegetarrestaurant i bakgatene i Dubrovniks gamleby. Denne ble en stor favoritt, og vi bestilte take-away herifra flere dager, i tillegg til at vi koste oss med en treretters her siste dagen. Dersom noen skal ta turen til Dubrovnik en gang i fremtiden, vil jeg absolutt anbefale Nishta!

Likes

Comments

Jeg elsker helger! I og med at jeg har lang vei til skolen, er det vanskelig å få tid til å lage gode frokoster i ukedagene. Da er det ekstra deilig å kunne nyte morgenene i helgene med musikk, ro og lange gode frokoster. Jeg har akkurat oppdaget et gluten- og laktosefritt proteinpulver fra BioTechUSA, og måtte teste hvordan funker å bruke det i lapper.

  • Egg
  • Havregryn
  • Havremelk
  • Bakepulver
  • Proteinpulver
  • Mango, banan, kokos og mandler til servering

Lappene ble utrolig gode - noen av de beste jeg har smakt! Pulveret er også veldig godt i smoothie eller shakes, så dersom det er noen andre allergikere der ute som ønsker et proteinpulver med god smak og bra kvalitet, vil jeg absolutt anbefale dette!

Likes

Comments

Hei!
Siden jeg er ny på Nouw, og ny med blogging, tenkte jeg å skrive et lite innlegg hvor dere kan bli kjent med meg. Jeg er 18 år, og flyttet til Bergen i sommer sammen med moren min, kjæresten min og hunden vår, Zita.

Jeg går siste året på idrettslinja og har holdt på med boksing tidligere. Jeg konkurrerte lenge på internasjonalt nivå, men valgte å legge det fra meg da jeg ønsker å ha mer tid til alt annet. Jeg elsker fortsatt å trene, og prøver å variere treningen så mye som mulig. Jeg bruker mye tid på treningssenteret, men elsker også å løpe ute, gå på fjellet eller prøve nye aktiviteter.

Jeg er også veldig glad i å lage mat, og har vært vegetarianer i over 5 år, i tillegg til at jeg er gluten- og laktoseintolerant. Mange tenker at da er det vanskelig å finne mat jeg kan spise, men jeg plages ikke av det i det hele tatt, og ønsker å dele sunne og gode oppskrifter som også passer for de med allergi eller intoleranse. I tillegg kommer jeg til å dele gode vegetaroppskrifter som jeg håper kan inspirere til å spise mindre kjøtt.

Uten om trening og mat, er jeg veldig glad i å reise. Planen etter videregående er å ta et friår for å jobbe og reise sammen med kjæresten, før vi starter på studier. Det er så mange steder jeg ønsker å se og oppleve! Vi prøver å alltid ha en reise bestilt, og neste tur vil bli til Dubrovnik i høstferien. Ta bilder er også en hobby jeg har, og noe jeg ønsker å lære mer om. Det er så fint å se tilbake på gamle bilder og minner!

Likes

Comments