Jeg elsker helger! I og med at jeg har lang vei til skolen, er det vanskelig å få tid til å lage gode frokoster i ukedagene. Da er det ekstra deilig å kunne nyte morgenene i helgene med musikk, ro og lange gode frokoster. Jeg har akkurat oppdaget et gluten- og laktosefritt proteinpulver fra BioTechUSA, og måtte teste hvordan funker å bruke det i lapper.

  • Egg
  • Havregryn
  • Havremelk
  • Bakepulver
  • Proteinpulver
  • Mango, banan, kokos og mandler til servering

Lappene ble utrolig gode - noen av de beste jeg har smakt! Pulveret er også veldig godt i smoothie eller shakes, så dersom det er noen andre allergikere der ute som ønsker et proteinpulver med god smak og bra kvalitet, vil jeg absolutt anbefale dette!

Likes

Comments

Hei!
Siden jeg er ny på Nouw, og ny med blogging, tenkte jeg å skrive et lite innlegg hvor dere kan bli kjent med meg. Jeg er 18 år, og flyttet til Bergen i sommer sammen med moren min, kjæresten min og hunden vår, Zita.

Jeg går siste året på idrettslinja og har holdt på med boksing tidligere. Jeg konkurrerte lenge på internasjonalt nivå, men valgte å legge det fra meg da jeg ønsker å ha mer tid til alt annet. Jeg elsker fortsatt å trene, og prøver å variere treningen så mye som mulig. Jeg bruker mye tid på treningssenteret, men elsker også å løpe ute, gå på fjellet eller prøve nye aktiviteter.

Jeg er også veldig glad i å lage mat, og har vært vegetarianer i over 5 år, i tillegg til at jeg er gluten- og laktoseintolerant. Mange tenker at da er det vanskelig å finne mat jeg kan spise, men jeg plages ikke av det i det hele tatt, og ønsker å dele sunne og gode oppskrifter som også passer for de med allergi eller intoleranse. I tillegg kommer jeg til å dele gode vegetaroppskrifter som jeg håper kan inspirere til å spise mindre kjøtt.

Uten om trening og mat, er jeg veldig glad i å reise. Planen etter videregående er å ta et friår for å jobbe og reise sammen med kjæresten, før vi starter på studier. Det er så mange steder jeg ønsker å se og oppleve! Vi prøver å alltid ha en reise bestilt, og neste tur vil bli til Dubrovnik i høstferien. Ta bilder er også en hobby jeg har, og noe jeg ønsker å lære mer om. Det er så fint å se tilbake på gamle bilder og minner!

Likes

Comments