21.53.
Söndag kväll.
hej.
har haft en bra helg . Och avslutar den med ett trött godnatt!!
Puss
🌹

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 126 readers

Likes

Comments

first week

Första veckan har gått & kan inget annat än att säga att det har vart piss. Förlåt men den har bara varit dålig.

Måndag börja vi sent. Det var den enda dagen jag faktiskt gilla. Resten av veckan har jag varit så trött va. Helt sjukt egentligen. Jag måste verkligen sova mer tror jag. Vi har även fått ett nytt schema som inte heller faller mig i smaken. Vi har för mycket lektion innan lunch vilket också gör att man blir trött. Jag hoppas mer än något nu att nästa vecka blir 100 gånger bättre. Man har väl förmodligen vant sig lite mer då.

Annars har det varit sjukt kul att träffa alla kompisar igen. Vad hade skolan varit utan ens vänner? I helgen ska jag sova HIHI :):):)

Hoppas ni iallafall haft en bra vecka. Puss

Likes

Comments

london baby

London, london. Kan vara en favorit plats.

(gjorde en tb igår med, i know)

Bilderna är tagna från min instagram därav filtrerna. Jag hade lätt kunnat resa tillbaka dit & uppleva ännu mer och se en massa mer. London är en plats man aldrig tröttnar på tror jag. 20 år & bo där.DRÖM.

enjoy bilderna<333

Likes

Comments

SOMMAR 2016

Åh vad jag saknar sommaren. Vänta lite vänner, ni som känner mig vet att sommar inte är min favorit årstid. Men jag har många bra minnen från den. Några är dom exempel från bilderna. De är saker jag gillar att göra på sommaren.

I somras hade jag nånting hela tiden. Tror denna kommer sommarn kommer vara ungefär lika. Jag har blandade åsikter till det. Vissa saker kommer vara sjukt kul, jag ska t.ex till USA för första gången, på ett läger & mycket mer. Men ibland blir det lite för mycket och man får mindre tid till kompisar, vilket är väldigt tråkigt. Men det blir säkert bättre!! stay positive u know :)


Likes

Comments

osäker. Men vill börja igen. Vi får se om detta håller.
Gårdagen var bra. Mys med min fina vän. Och håret blev kort :) imon börjar skolan igen & ärligt är jag lite lättad för att få struktur i vardagen. Men men snart lär jag väl klaga igen. hoppas ni haft ett bra lov . Puss

  • 219 readers

Likes

Comments

Hej!!
Fredag imon ska bli skönt.
Mysfika med Moa nu.
Hoppas alla har haft en bra vecka
💜
Xoxo

Likes

Comments

1 advent!!
Känns så bra att julen börjar närma sig. Så mysigt att tända ljusen, äta pepparkakor, lussekatter & annat julgodis.
👼🏼
Kort inlägg / xoxo

Likes

Comments

Åh hej!
Helgen har varit väldig väldig lugn. Har i princip inte gjort nåt, har endast vilat för att bli bättre:) jag har kollat på serier hela tiden! Idag åkte vi en snabbis in till stan för att kolla på ett tyg till nån sittdyna och sen strosa vi bara. Mys helg, nu ska vi strax äta paj mums !!
☺️hoppas ni alla har haft en underbar helg<3
Måndag imon = skola :( men veckorna går sjukt snabbt nu så det är iallafall bra, har ju snart gått hela första terminen i 7an, sjukt ändå :)!!
Puss o kram
🍁

Likes

Comments

Sjuk sjuk sjuk sjuk....
Hade det varit skola, annan grej, men nej nu är det helg och jag har fotbollscup imon och matcher på söndag vilket jag missar :((
😩har inte upd på länge sorry , har inte haft nån inspiration men den kommer väl , iallafall ville bara ge en liten kortis update
Puss
😚

Likes

Comments