Hej!
Nu sitter jag i soffan med datorn, Coca Cola och grillchips. Känner mig som en riktig livsnjutare!

Idag har det verkligen varit sjukt varmt ute! Så jag och mamma väntade tills det blev kväll och drog ut på en härlig långgrunda med Ragnhild och Sammy! Gick jätte bra.
Vi har också köpt ett nytt släp! Tänkte kanske lägga ut en video på min Youtube kanal om den? Vad tycker ni?

Imorgon ska jag och Ragnhild nog träna dressyr på ridbanan för att träna på det nya programmet inför New Forest Mästerskapen nästa vecka!😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej igen! I detta inlägget lär jag bara skriva lite och lägga in blider på min ponny♥

♥Magic Blue Ragnarök♥

Hon är ett sto född 2008

New Forest

Liten D-ponny

Mamma: Magic Blue Rindi

Pappa: Möllegårdens Marco Polo


Har hopptävlat LC (90cm)


Likes

Comments

Hej!

Förlåt för att jag inte har uppdaterat på ett tag (lagt ut nått) men jag har haft så mycket med skolan mm.

Men nu kommer iallafall ett inlägg och jag kommer mest berätta om vad som hänt under dessa dagarna. .. I fredags kom det 3 rovfåglar och tog 5 av våra höns även om vi var hemma och ute så dom var tydligen inte rädda för människor... Dom brukar flyga ner till Skåne norrifrån för att fåret lite varmare o så. Fast om jag var en fågel hade jag nog åkt till Afrika för det är fortfarande kallt i Skåne. ..

I lördags hopptävlade jag och Ragnhild! Det gick SUUUPER bra!! Felfria på både LD+ och LC! Och en 6 plats av 33 starter på LCn! 3 sek från vinst! Världens bästa Magic Blue Ragnarök!

Igår åkte jag och Allis på vår första sånglektion och det var jätte kul, vi gjorde massa övningar och uppvärmning som gjorde att det dels blev lättare att sjunga och lät bättre! Ni sitter jag i bussen Påväg till skolan och det ösregnar ute.. Men nu är vi snart framme så jag måste börja avrunda! Vi hörs, Hejdå!

Likes

Comments

hej!

Idag är det torsdag den 12/11/2015 och under hela denna veckan har vi haft prao i skolan och praoar på Önnestadsgymnasiet hästlinjen för jag har planerat att börja här sen efter 9an så jag ville kolla hur det var ! Hittills har jag verkligen älskat detta gymnasie, dels är det ganska nära så jag kan bo hemma det första året, och man får ha med sin häst eller hund! Jag kommer alltså kunna ta med Ragnhild! Hon fick följa med hit denna veckan för att jag verkligen skulle få veta hur allt va! Stallen är jätte fina och dom har ett ridhus, paddock, galoppbana, teränghinder, skrittmaskin, och fina ute ritts vägar! Det är såååå fint här!

Men nog om det! Just nu sitter jag i klassrummet och har biologi, super intressant, vi pratar om etologi (djursbeteende)!

Ikväll ska jag på hoppträning mellan 6-7 här på gymnasiet! Och jag hoppas att jag får äta kvällsmat här xD

men nog för nu!

Hejdå!

Likes

Comments