Receptet hittade jag hos youtubern moa murderess Swe.
Jag provade kakorna och de var såååå goda. Rekommenderar er verkligen att prova att göra de eftersom att de är såååå goda.

När jag gjorde mina kakor så kunde jag inte låta bli att ha med lite hackad dumle för att få de lite extra goda ☺️☺️

Videon som hon berättar hur man gör heter "vego time EP.1" så klicka in på Moa murderess kanal och sök på vego time EP.1 för att hitta videon.

https://l.instagram.com/?u=https%3A%2F%2Fyoutu.be%2FF8ZFNCB76dg&e=ATMmTnVpefdr3cnG-D-mdpy3Mnut-hL9yTTWhkWVkr7lFDIIuGpG61g51_K7AeU2c8UF__c

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår var jag på stan med pappa och molnen var så fina kunde inte låta bli att ta ett litet foto ☁️☁️

Likes

Comments

Okej här kommer världens godaste pannkaks recept. Ingredienser 1 DL mjöl, 1 ägg, 2 DL mjölk, lite salt och sedan smör till stekning.

För att få en jämn smet så häller jag först i mjölet och vispar det så att det inte blir några klumpar, sen häller jag i mjölken och saltet och sist ägget.
Sedan steker jag pannkakorna i en klick smör. Under tiden jag gör nästa pannkaka så läger jag en klick Nutella på pannkakan och sprider ut på och rullar ihop. När alla är färdig stekta och ihop rullade så steker jag rullarna på eftervärmen så att de blir lite mer krispiga och varma.
Sedan får man dekorera hur man vill och that's it.

Ett tips om det blir smet kvar förvara det i en tom flaska i kylskåpet så kan du njuta av pannkakor lite extra☺️☺️

😘😘😘 ha en toppen dag

Har tänkt att ibland på helgen så kan jag ge enkla frukost recept. Nästa gång kanske det blir frukt sallad, avokado macka, scones eller gröt, Vi får se nästa vecka 😘😘😘

Likes

Comments