Hej!

Nu har jeg været i London endnu en gang, men i dette tilfælde var det sammen med min engelske organisation og 40 andre udvekslings studenter.

Jeg tog toget torsdag d. 17 om morgenen kl. 10.45, sammen med Anne Marie, og to der hedder Freja og Julie (som begge er danske), men også sammen med en norsk pige der hedder Helene. Vi tog toget sammen direkte til London Victoria, hvor vi skulle mødes med en der hedder Lucy som arbejder for educatius.
Vi tog så undergrunden hen til det område vores hotel var i, hvor vi fik en times-tid til at gå rundt.
Da vi så mødtes igen, var der kommet flere unge, som havde taget toget fra Birmingham og Manchester.
En pige fra Nivå i Danmark, som jeg var blevet ret gode venner med på Soft landing Camp'en i august måned, hun kom også, så det var hyggeligt at se hende igen!

På hotellet boede jeg på værelse med Anne Marie, Freja, Julie, Helene og anden dansk pige der hedder Sarah.
Så vi var næsten kun danskere på det værelse!

Efter vi lige havde sat vores ting af på hotellet, tog vi et tog hen til South Kensington hvor vi tog på national history museum, som i kan se på det midterste billede.
Og lige foran det sted, var der en skøjtebane med massere af julelys omkring den, hvilket var super fint!

Lidt senere på aftenen skulle vi så ind og se musical'en Wicked, som i kan se et lille billede af til højre!
Jeg havde aldrig set en musical før, så det var meget spænende! Men midt i forestillingen da jeg sad og tog en lille video kom der en dame som arbejdede der, løbene hen til mig og sagde: at hvis hun så mig filme igen ville det koste mig £500! Hvilket gjorde mig rimelig bange må jeg indrømme! Pyha altså!

Da den var færdig lidt over 10, tog vi så hjemad, og hyggede på hotellet.

Så blev det fredag i London, og vi skulle afsted til Madame Tussauds, hvilket jeg aldrig havde set før, så det var jeg temmelig spændt på at se!

Det var super imponerende, og der var godt nok mange forskellige kendte! Alt fra Madonna til Obama, til Kim Kardashian og Queen Elisabeth II. Selv E.T var der!
De fleste så meget virkelige ud, men samtidig var nogle af figurerne lavet for et par år siden, og siden da har personen jo udviklet sig, eller ser i hvert fald anderledes ud. Så der der var et par stykker det slet ikke lignede den de egentlig skulle.

Da vi så var færdige der (hvor vi havde tilbragt over 2 timer) spiste vi noget hurtigt frokost og tog derefter undergrunden til London Bridge, hvor vi gik over og tilbage igen, og derefter hurtigt videre til et sted hvor vi skulle tage en båd-fart på Themsen.
Det var rimelig koldt på den tur, men super fint at se London fra en anden vinkel end man ellers plejer!

Derefter gik vi hele vejen til Buckingham Palace, som jeg faktisk heller aldrig har været helt tæt på og se. Men det var enormt flot, lignede dog mere noget der kunne være 'The Whitehouse' end et sted hvor de royale bor.
Efter en halv time, gik vi videre gennem parken 'Green Park' som ledte op til en metro station hvor vi så tog et tog til Picadilly circus, hvor vi fik en times fritid til at gå rundt og kigge, så en gruppe af os gik i det mega lækre supermarked kaldet 'wholefoods' som bare er overdrevet lækkert! Og her fandt jeg nogle honningkager!

Bagefter skulle vi spise på 'rainforrest cafe' som var en familie-restaurant gik jeg ud fra, som var dekoreret som en jungle, men mindede lidt om noget der kunne være i Lalandia... Så jeg var ikke super imponeret.

Så tog vi tilbage til hotellet og hyggede til klokken 1.30 om natten!

Så blev det alt for hurtigt lørdag, og vi tog metroen til camden market, som jeg heller aldrig havde set før, men som jeg simpelthen synes var super hyggeligt, med massere af lækkert streetfood og små butikker.
Da vi havde været der i et stykke tid, blev vi sluppet løs i hele London, hvor vi bare måtte tage hvorhen vi ville, og rundt med undergrunden og det hele! Så min gruppe, vi tog et smut til King's cross station, hvor platform 9 3/4 fra Harry Potter filmene var, og man kunne få taget billede, men der var bare ultra lang kø, så jeg tog bare lige et hurtigt billede som i kan se i venstre nederste hjørne.

Derefter tog vi et tog til Oxford Circus, hvor vi gik i lidt forskellige butikker, og efter frokost tog vi så metroen til harrods, hvor vi brugte en del tid også. Jeg gik dog rundt helt alene i harrods, fordi de andre pludselig var blevet væk fra mig og inden da havde jeg allerede følt mig lidt udenfor gruppen, så det var knap så fedt.
Men til sidst fandt jeg dem igen, og så skulle vi skynde os med undergrunden til covent garden hvor vi skulle spise aftensmad med alle de andre. Der var dog ikke noget jeg kunne lide det sted, så da vi var færdige og fik en times fritid, gik mig og Louise på et burger sted der hedder Shake shack, som var overdrevet lækkert!!

Og så mødtes vi igen med de andre, og tog hjemad igen igen, og lavede sjov på værelset. (Vi kom vist til at larme lidt for meget da vi fik klager fra dem på værelset nedenunder.. ups!)

Så blev det søndag, hvilket betød vi skulle til at hjem ad, men vores tog gik først ved 4-tiden, så vi havde lige lidt extra tid som vi bl.a brugte på at hygge på Joe & the juice (som jeg må indrømme jeg virkelig savner) og se en børne-legetøjs-parade på regent street i central London. Da vi så havde gloet lidt på alle de figurer vi kunne genkende fra da vi var små, tog mig, Anne Marie, Freja, Louise og hende den norske Helene på STICKS & SUSHI som ligger i covent garden!!!! Og det havde os tre piger fra Nordsjælland godt nok set frem til, så det var noget af et måltid vi fil os der, men det var det hele værd!

Så skulle vi ellers også skynde os tilbage til hotellet for at hente hvorved kufferter og derefter skynde og til St. Pancras station for at nå vores tog til Brighton!

Og det var vist den tur! Det var enormt hyggeligt det meste af tiden, og rigtig rart at se og snakke med de andre danskere om alt det vi går og oplever!

Farvel 👋🏼

PS glædelig december! 🎅🏻

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Hejsa!

Tænkte bare lige jeg ville vise nogle billeder (og en video, men den kunne ikke uploade den) af fyrværkeriet fra min fødselsdag! ✨🌟💫

Likes

Comments

Hej alle!

Det er virkelig gået noget tid siden jeg sidst har skrevet på min blog, men det har bare forgået så meget må jeg sige! Men nu er det jo over en uge siden jeg havde fødselsdag! Hvilket var meget underligt synes jeg!

Men fredag aften efter jeg havde været til dans, tog Maurilia, Ellie, Liv, Bev og jeg hen til Marina'en, som er en forholdvis stor havn med massere af restauranter liggende rundt omkring. Familien havde købt en masse helium balloner til mig, som jeg så tog med på restauranten. Det var meningen vi skulle spise på wagamama, hvilket jeg virkelig havde set frem til, men så viste det sig at der ikke engang var en wagamama i Marina'en. Så vi endte med at spise på et sted der hedder 'Frankie & Benny's', som også var okay nok.
Så da vi var færdige med at spise, begyndte der lige pludselig at spille 'happy birthday', som stedet så havde sat på til mig, og så kom de gående med en fødselsdags kage med lys i, som Bev havde købt!
Jeg blev meget overrasket, og synes godt nok det var sødt af dem! I kan se balloner og kage på billede nr. 2.

Da vi så kom hjem igen, var klokken blevet ret mange så jeg smuttede nogenlunde direkte på hoved i seng.
Min værtssøster Liv havde sagt til mig at jeg skulle stå op inden hun skulle afsted på hendes nye arbejde, så jeg kunne åbne hendes gave til mig. Så jeg stod op ved 8-tiden, hvor Klara (min bedste veninde i Danmark) faktisk vækkede mig via FaceTime, for at sige tillykke hvilet selvfølgelig var mega hyggeligt!
Men da jeg så gik ned i stuen til familien, havde de hængt bannere op med '16 16 16' på, hehe, og så havde de købt nogle gaver til mig, og skrevet mig nogle kort! Da jeg så havde åbnet dem, skulle alle lige pludselig til Brighton, de spurgte om jeg ville med og sagde at de gik om 10 min, men jeg havde stadig nattøj på og skulle snakke på FaceTime med min mor og far, så tog ikke med. Så jeg gik op på mit værelse og ringede til dem, og åbnede de gaver de havde sendt mig!
Men de blev så nød til lægge på relativt hurtigt, fordi de var i München og skulle ud og spise frokost tror jeg.
Så må indrømme at det var lidt 'trist' eller i værtfald underligt at være alene hjemme i mange timer på sin fødselsdag, så ringede til Klara igen, og mine bedsteforældre ringede også til mig, og min mormor ringede også! Men det hele fik mig bare til at få mere hjemve..
Men jeg havde en aftale med min veninde Anne Marie, som også er en dansk udvekslings student, at hun skulle komme hjem til mig kl. 2. Men ved 10-tiden blev jeg nød til at skrive til hende og spørge om hun ikke kun komme så hurtigt som muligt, fordi jeg bare gik rundt rastløs i huset og var ked af det..så hun kom kl. 12 i stedet👍🏽

Så da hun kom hyggede vi bare, åbnede de mange pakker jeg havde fået sendt, og hørte musik oppe på mit værelse. Pludselig var klokken blevet 16.30, så vi gjorde os klar, og gik afsted mod det nærmeste bus stoppe-sted. Vi tog så bussen ind til Brighton, hvor vi spiste noget lækkert mad på et sted der hedder 'Leon' som er 'healthy fast food'.
Og så tog vi en anden bus fra Brighton tilbage mod Hove, hvor vi skulle hen og se fyrværkeri, fordi d. 5 november i England jo er Guy Fawkes Day, så som i kan se på billederne var der rigtig mange mennesker på 'sussex cricket ground' som var der det blev holdt.
Og der var der altså et firework display der varede 30 minutter, uden nogen pause! SÅ flot!!

Bagefter tog vi en taxa hjem til mig igen, hvor vi så så en film og spiste nogle af de lakridser jeg havde fået sendt i gave, og så havde vi sleep-over hun hos mig.

Så det endte altså med at være en super dejlig fødselsdag, men det føltes ikke som om det var min fødselsdag, mere bare som en hyggelig lørdag hvor jeg tilfældigvis fik nogle seje gaver, haha.

Nå men, på torsdag skal jeg afsted til London igen, men denne gang er det sammendrag alle de andre udvekslings studenter og min engelske organisation!
Så det glæder jeg mig rigtig meget til!!

Så det var lidt (meget) om hvordan det hele var,
Hej Hej 👋🏼

Likes

Comments

Hej!

Happy Halloween!! 🎃🕸

Nå men i onsdags kom jeg jo hjem fra Susanne i London, hvor jeg havde tilbragt de første 6 dage af min efterårs ferie!
Fredag d. 21 oktober kl. 12.00 gik mit tog fra Southwick station (som ligger 5 min fra hvor jeg bor) til Brighton. Og fra Brighton var det så meningen at jeg skulle tage et tog direkte til Kings Cross i London. Men typisk nok var mit tog aflyst, så jeg ringede til Susannes assistent som jeg skulle møde mig i den anden ende, som så sagde at jeg bare skulle tage det tog til London bridge i stedet og så ville hun hente mig der.
Toget tog ikke særlig lang tid, kun knap en times tid.
Efter jeg så havde fundet hendes assistent Kate på stationen tog vi en uber hen til en cafe hvor Susanne ventede på os, og der spiste vi lækkert frokost.

Susanne har også en hund, hvilket var SÅ rart fordi jeg til daglig ikke har nogle dyr omkring mig! Så hende var vi også ude at gå med tit!

Lørdag tog vi på Broadway market, hvor der er streetfood og små boder med håndlavede ting.
Derefter tog vi ind til byen hvor vi mødtes med hendes gode ven, og kiggede i de sejeste butikker indtil det blev aften og vi skulle finde noget at spise.
Da vi kom hjem igen snakkede vi til klokken blev næsten 4, og så smuttede vi ellers i seng!

Søndag tog vi stille og roligt. Vi gik tur med hunden, fik lavet vores negle i en neglesalon tæt på hvor hun boede og lavede noget aftensmad og fik snakket lidt mere.
Mandag tidlig morgen skulle Susanne med et tog til Paris og kom hjem igen ved 9-tiden om aftenen.
I mellem tiden var jeg bare hjemme med Kate og hunden, men jeg fik lavet en kollage i min 'sketch book' til Art i skolen, og så fandt vi et hyggeligt sted at spise frokost. Og ellers så jeg bare lidt Netflix og sådan.

Tirsdag skulle Susanne arbejde, så jeg fik lavet 2 kollager mere (med lidt hjælp fra hende), men de blev super fine! Til frokost gik vi hen til Susannes yndlings cafe ved en kanal, som vi næsten var på vær dag ;)
Og ellers skulle jeg pakke min lille kuffert til at tage hjem til Brighton onsdag.

Så onsdag morgen bestilte Susanne en uber til mig som jeg så tog ind til byen hvor jeg skulle mødes med min veninde Tallulah og hendes mor. Vi tilbragte så dagen med at gå i den fine butik Liberty, tage på science museum og gå rundt i covent garden.
Og ved 6-tiden var det på tide at tage hjem ad, så vi tog et tog mod Brighton, selvom det her en smule bøvl med togene!

Så det har altså været de hyggeligeste par dage at bo hos Susanne og generelt bare se en man kender!
Så det var også en smule svært at sige farvel igen der i onsdags!

Men i fredags lavede jeg nogle lækre kanelsnegle som familien rigtig godt kunne lide, og i lørdags var jeg i Brighton med en anden dansk udvekslings elev.
Og søndag gik mig, Maurilia og min ældste værtssøster Liv hele vejen til Brighton, hvilket tog 1,5 time måske?
Og så klædte vi os og en smule ud om aftenen, siden det jo er halloween, og spillede spil og så X-Factor.

Og i dag var det jo så meningen at jeg skulle tilbage i skole, men typisk nok er jeg blevet syg og må blive hjemme :( Hvilket jeg er rimelig irriteret over..

Men så tror jeg at jeg har fået opsummeret den sidste uges til, og på lørdag er det min fødselsdag!!
Så det bliver spændende at se hvordan jeg bliver fejret her!

Knus Iris 💕

Likes

Comments

Hej!

Tænkte at jeg ville skrive en smule om lidt af vært, bla. min sidste weekend sammen med min nye veninde Tallulah.
Så jeg har altså gået på skolen her i en hel måned nu, og i størstedelen af frikvartererne har jeg siddet med 5 andre piger, som alle er super søde og rigtig sjove, men har 'bonded' specielt meget hende Tallulah! For det har vist sig at vi begge interesserer os for rigtig mange af de samme ting! Hun har danset ballet siden hun var 2 år gammel, og gør det efter skole hver dag. Og så er både hende og hendes mor også vild med mode og at rejse, ligesom min mor og jeg!
Så sidste lørdag tog jeg bussen hjem til hende i Brighton, hvor jeg mødte hendes enormt søde mor, som vi bagefter gik rundt i Brighton med. Vi gik i en af vores yndlings butikker 'beyond retro', og spiste bagefter noget tidlig aftensmad.
De spurgte mig så om jeg havde lyst til at sove hos dem, hvilket jeg selvfølgelig sagde jeg ja til! Så vi købte os lige nogle snacks i et supermarked, og så smuttede vi 'hjemad'.
Hos hende kiggede vi på hunde, da de gerne snart vil have en, så sjove danske tv programmer og generelt bare hyggede!

Næste morgen gik vi ned til et lækkert bageri, og fik 'Danish pastry' og derefter tog jeg bussen hjem.

Lige nu sidder jeg i Susanne's stue i London, men det skal jeg nok skrive et andet indlæg om!

Farveller 👋🏼
(I må forresten endelig skrive til mig hvis der er noget specielt i gerne vil have at jeg skriver om) !!


Likes

Comments

Hej!

Tænkte at jeg bare ville skrive en lille smule omkring min weekend!
Lørdag havde jeg bestilt tid til frisøren, som var et sted jeg havde fået anbefalet af Susannes assistent som har boet i Brighton i tre år. Min tid var først kl. 16.15 så mig og Maurilia lavede en lille tur ud af det, hvor vi så tog på den lækreste pizza restaurant og gik lidt i butikker.
Jeg havde brug for en langærmet t-shirt til under min skjorte, og et par varme strømpebukser, da det er rimelig koldt på skolen!
Mit hår blev klippet vældig fint, men dog en smule for kort må jeg dog indrømme! Men det går jo nok 😄

Om søndagen holdt vi fødselsdag for Steve (faren), hvor pigernes kusine, hendes mand og barn, og deres tante og onkel var inviteret. Jeg havde lavet min brownie til de kom, og udover den var der også andre kager og en masse mad- som i også kan se på billedet. Blandt andet var der 'sausage rolls', 'drumsticks', diverse chips (eller crisps som man kalder det her), og banoffe cake- som er en banan og karamel tærte.
Steves rigtige fødselsdag var dog idag, tirsdag d. 11, hvor han fik en gave eller to mere fra familien.

På mandag i næste uge er det Maurilia's fødselsdag, og derefter er det mig der er den næste til at blive fejret!
Og så er det også på fredag i næste uge at jeg skal til London og besøge Susanne og være et par dage!

Nå men jeg må i seng, farvel 👋🏼

Likes

Comments

Hej!

I må undskylde der lige er gået lidt lang tid siden jeg sidst har skrevet noget, men jeg har bare ikke lige fået de gjordt.

Men på de to billeder kan i altså se mit værelse.
Jeg er jo så heldig at have mit eget værelse, og ikke skulle dele med min dobbelt placering. Som en del andre udveksling studenter er blevet nød til.
Det øverste billede er min dejlige dobbeltseng, hvor jeg ligger under 2 vinduer med udsigt over nogle industri bygninger og lastbåde. Men hvor man også kan se havet så langt øjet rækker!

Og billede nr. 2 er bare af resten af rummet, hvor jeg kan hænge mit tøj op til højre (kun den nederste række, jeg har dog ikke taget et julemands kostume med)
Til venstre er en stor tøj reol, så jeg har massere af plads til shopping!
Her er der også et stort vindue, hvor man kigger ud i baghaven og på alle de andre huse omkring os.

Skolen går forresten rigtig godt! Alle lærerne er forholdsvis søde, og det samme gælder største delen af eleverne som jeg har snakket med. Jeg har mig allerede en gruppe som jeg holder frikvarter med, som er super søde!

Forleden fik jeg en pakke fra mine forældre, hvilket var super dejligt. Og igår fik jeg et lille brev og nogle småting fra min mormor! Det er ret hyggeligt at modtage det en gang imellem!

Jeg regner også med at starte til hiphop vær fredag, og på tirsdag skal jeg prøve et zumba hold ud..
Det bliver nok lidt spøjst, men jeg må jo prøve noget lidt nyt!

Jeg har det rigtig fint, og er begyndt at snakke godt med mine to værts søstre!
Farvel farvel 👋🏼❤️

Likes

Comments

Hello!

Så kom første skoledag endelig!
Mandag morgen stod jeg op klokken 7, hoppede i min uniform (som i kan se på billederne), og gik ned for at spise morgenmad.
Jeg kunne godt mærke jeg var en smule nervøs for at starte, men samtidig var det hele ret spændende!

Da jeg kom hen på skolen blev jeg sat af sammen med min værtssøster Liv, som derefter viste mig rundt til de lokaler jeg skulle være i senere på dagen.
Jeg startede dagen ud med en slags Morgen-samling med alle fra 11. klasse, og da det var færdigt gik alle ud til deres forskellige klasser. Det første fag jeg skulle have var engelsk, som varede 50 minutter.
Derefter har man 5 minutter til at gå hen til sin næste time som for mit vedkommende var matematik.
Efter det havde jeg pause i 20 minutter, som jeg brugte på at finde hen til mit billedkunst lokale. På gangen var der en der spurgte om jeg var ny, og hvem jeg var osv, som derefter introducerede mig til en stor gruppe af hans veninder. Jeg fulgtes derefter med en pige ved navn Megan hen til mit billedkunstlokale igen. Hvor vi skulle have 'Art'. De var så i gang med at færdigøre et projekt, så jeg sad mest bare og kiggede på, da størstedelen er enormt dygtige!
Da vi så havde frokostpause gik jeg med pigen Megan over i kantinen, hvor hun skulle købe et stykke pizza og en bolle med glasur. Vi gik derefter ud på den store fodboldbane og spiste vores frokost sammen med omkring 15 andre piger. Jeg snakkede lidt med nogle forskellige, og de virkede alle rigtig søde, selvom de ikke rigtig var mine 'typer' ;)

De sidste to timer havde jeg science, hvor jeg snakkede lidt med en pige ved siden af mig.
Og så var klokken ellers blevet 3, så vi havde fri!

Det var meningen at jeg skulle blive hentet, men på vej hen mod bilen spørger en pige om jeg vil med hen i parken sammen med to andre af hendes venner.
Jeg tænkte på det Explorious (min organisation) havde sagt med at sige ja til alle invitationer, så det gjorde jeg og skrev til Beverley at jeg bare ville tage en bus hjem efter jeg havde været i parken.
I starten kunne jeg ikke helt finde ud af hvad vi skulle lave i parken, men da vi kom der hen fandt jeg ud af at to af pigerne skulle øve noget karatehalløj. Så sad egentlig mest bare og kiggede på, og efter en halvtimes tid tænkte jeg at jeg hellere måtte hjem ad, siden bussen tager en del tid!

Så den første dag vil jeg sige var en succes!
Lærerne var alle rigtig søde, og undervisningen kunne jeg nogenlunde følge med i!

Tirsdag og onsdag har også været gode, vi starter vær dag ud med 'tutorial', hvor læren lige giver os nogle updates og tjekker at vores uniform er i orden.

Jeg havde også idræt i går, som var ret sjovt! Vi spillede noget de kalder 'bench ball'. Idræt er altid opdelt drenge og piger, og man skal have sig hår i en hestehale (dog ikke mig) og ingen smykker er tilladt, og det samme angående idræts tøj uden skolens logo på.
Men sådan er det jo.

Jeg føler også jeg har snakket med mange forskellige mennesker, både i drama, idræt, i pausen, og til tutorial!

Og fredag skal jeg have en prøvetime i hiphop, sammen med en anden dansk udvekslings student ved navn Anne Marie! (Det var meningen at jeg skulle have været til noget 'contemporary' dans i tirsdags, men kunne ikke finde det, og da jeg endelig gjorde fandt jeg ud af det var alt for ballet agtigt for mig) haha.

På lørdag skal jeg med familien til 'thorpe park' i London, som er et slags Tivoli, så det bliver nok ret sjovt!

Kram Iris <3

Likes

Comments

Hej!

Nå men som jeg forklarede i det sidste indlæg, så havde de lavet en fejl med min skolestart så jeg ikke skulle starte d. 7, men istedet i mellem d. 12 og d. 16 september. Men i tirsdags (d. 13) skulle jeg så til et 'interview' på skolen, sammen med min kontakt person og to andre udvekslings studenter. Der skulle jeg så ønske nogle fag (men jeg har så lige fået mit skema igår, og der er kun en af mine ønskede fag kommet på), men de obligatoriske fag er: matematik, engelsk, science og PE (idræt). Og så skulle jeg også vælge et fremmedsprog, fordi det er en slags 'sprogskole', så der valgte jeg selvfølgelig fransk fordi jeg har haft fransk i 4 år i Danmark. Tænkte at det nok ville blive en smule udfordrende hvis jeg valgte Mandarin som sprog, haha.
Men da jeg kiggede på mit skema igår, så har de åbenbart også valgt at jeg ikke skal studere noget sprog alligevel udover Engelsk, så det er en smule irriterende! Da jeg også havde tænkt mig at studere fransk i gymnasiet når jeg kommer hjem.

Men skemaet står også på Art, Drama, Geography og Graphic products (som jeg ikke er helt sikker på hvad er)

Så efter mødet på skolen i tirsdags som sluttede kl. 10.00, sagde de at jeg enten ville starte i skole fredag (d. 16) eller mandag (d. 19) selvom jeg troede jeg ville starte dagen efter jeg havde været til det møde..
Men onsdag morgen skrev Lauren (min kontakt person) til mig at min første skoledag nu var om fredagen, altså igår, men da jeg så vågnede op i torsdags var jeg blevet syg, hvilket betød jeg også var syg om fredagen.
Så nu da dagen endelig var kommet med at jeg skulle starte i skole, så blev jeg pokkers syg!!!
For jeg må indrømme at jeg gerne snart vil lave noget andet end at rulle ned gennem Instagram 100 gange om dagen, for nu har jeg snart haft sommerferie i næsten 3 måneder! Det er lidt et luksus problem, men vil rigtig gerne snart begynde til noget dans, hvilket jeg forhåbentlig gør på tirsdag!

I torsdags var mig og Beverley på stranden, hvilket var meget rart bare at sidde udenfor i det varme vejr (som nu er blevet erstattet med grå himmel og regn. Og så blev jeg også glædeligt overrasket da både Lauren og Beverley sagde at det var helt fint hvis jeg ville besøge Susanne (min gudmor) i London! Så det er vi i gang med at planlægge!

Nu må vi håbe at jeg kommer til at starte i skole på mandag, og at de ikke udskyder det igen igen!

Kærlig hilsen Iris ❤️

Likes

Comments

Halløjsa!

Nu har jeg snart været her i 2 uger, dagene er gået super hurtigt men samtidig føles det som om jeg har været er i en måned.

Som mange nok ved har det hele tiden været meningen at jeg skulle starte i skole idag- onsdag d. 7- men igår ringede min søde kontaktperson Lauren og sagde at skolen havde lavet en fejl, så jeg skal først starte i skole i næste uge. Men min min dobbelt placering Maurilia skulle starte i skole i dag, og det samme med min værts søster Ellie. Så jeg må prøve at finde ud af hvad de kommende par dage skal gå med. 

Så er min skole uniform også kommet med posten forleden! Den er faktisk rigtig sød, meget traditionel skole uniform, lidt som man ser dem på film. Men det vil jeg lægge et billede op af når min første skoledag kommer. Så jeg har også været ude og købe kul sorte sneakers til skole uniformen. Der tillod jeg mig at købe et par lækre simple stand Smith fra Adidas, selvom det var lidt svært at få mig selv til at købe noget som var helt sort, fordi det er ikke lige det jeg går mest I, som folk nok ved ;) 

Men jeg har to gange været på tur til Brighton med Maurilia og to andre udvekslings studenter, en pige fra Danmark og en til fra Italien. Jeg føler vi har fået set ret meget af Brighton, måske mest der hvor der er butikker, men der er alligevel super duper hyggeligt! Når man kommer lidt væk fra de store gader med H&M og Starbucks er der virkelig nogle søde gader med små lækre cafeer! (Som i også ser på billedet) 

Og vil bare lige have lov at sige, at jeg altså får massere af god sund mad vær dag, og ikke kun hvidt brød med chips! Har overraskende nok endda fundet rugbrød i supermarkedet?! Så på mad fronten er alt også godt hehe! 

Knus Iris 


Likes

Comments