View tracker
View tracker

Hejsan!
Idag är det Onsdag och lovet är tyvärr slut. Jag har haft ett underbart lov med mina nära och kära.
Igår började skolan och nu börjar pressen och stressen komma tillbaka..

Först på morgonen hade vi spanska. Vi gjorde lite uppgifter men helt plötsligt började brandalarmet sättas igång. Falskt alarm som vanligt, inte för att jag vill att det ska börja brinna men ni förstår. Efter spanskan hade vi en NO genomgång om andingssystemet. Jag har börjat  gilla NO mer och mer. Sen hade vi engelska. Vi skulle skriva en beskrivande text om hur vårt rum ser ut eller hur vårt drömrum ser ut. Till lunch åt vi potatismos och en  fisk som var inte så god..

Tillslut hade vi svenska och bild. På svenska skrev vi brev och på bilden fortsatte vi med ett projekt som vi håller på med.
När jag kom hem bakade jag super goda chokladbollar som ni ser på bilden. Nu är det kväll och jag sitter och äter chokladbollar och ska fortsätta plugga..

Vi ses guys! :)Likes

Comments

View tracker

Hej igen!
Bilderna är ifrån igår när jag var i Köpenhamn. Jag älskar verkligen Köpenhamn, det är en väldigt mysig stad.

Jag var vid Amalienborg där drottningen Margrethe bor. Sist jag var där var för några år sen. Jag var också på andra sidan av Operahuset.

ag åt en super-duper god glass. Jag rekommenderar starkt glassen Magnum Strawberry & white. Den är jätte god! Jag hade det jätte trevligt och det var sjukt fint väder. Jag kände lite Spring-feeling haha. Jag gillar verkligen vår, det är inte för kallt och inte heller för varmt! 

Men jag läängtaar till sommaren! Vi ska nämligen till Kroatien. Jag lovar att jag kommer att blogga så gott jag kan om det finns bra WI-FI.
Om ni vill se fler bilder kan ni checka in min Instagram; Irisbolic

Hade! <333


Likes

Comments

Hejsan! Jag är just nu i Danmark hos min mormor & morfar och firar påsk.
Just nu gör jag inte så mycket, jag ska snart plugga.. Vi har nämligen 2 PROV efter påsklovet, ett No - biologi prov som jag håller på plugga till och ett Matte prov.
Det är jätte fint väder så vi ska snart till Köpenhamn. På kvällen kommer även mina två underbara kusiner hit.
Pööös sötisar <3

Likes

Comments

Hej!
Välkomna till min nya blogg!
Jag heter Iris och är en snar 14 årig tjej som bor i Malmö!
Min blogg kommer att handla om fashion, min vardag & om mitt liv. Jag hoppas att ni kommer att gilla min blogg! Jag kommer att försöka uppdatera så gott jag kan och speciellt nu i sommar. Vi hörs peeps 💞

Likes

Comments