Header

Idag är det Frankrikes nationaldag. Astrid, som befinner sig i Frankrike, skrev ett väldigt fint inlägg idag om datumet och om åren 2016 och 2017. 2016 var vi båda plus två av våra vänner i Nice och fick smsa hem till familjerna och markera oss i säkerhet på Facebook för att meddela våra nära och kära att vi hade turen att inte vara någon av de 85 som föll offer för ett ofattbart svek mot mänskligheten, friheten och kärleken.

Det var det första jag tänkte på när jag vaknade och det sista jag tänker på nu när jag somnar. Vi hamnade i mitten av katastrofen en gång, för tusentals händer det varje dag. Vi inser inte hur privilegierade vi är förrän de privilegier vi har hotas att tas ifrån oss. Ingen ska någonsin behöva gå miste om sin frihet. Och vi måste ju hjälpa varandra. Öppna armar är bättre än de som ligger i kors.

Ja, nu har klockan hunnit bli över 00. Och det är helt plötsligt inte 14 utan 15 juli istället. Jag borde säga godnatt så jag gör nog det. Nu. Godnatt.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har möjlighet att vara ledig hela sommaren så då tänker jag ta vara på den möjligheten och tillåta mig själv att vara lite ledig. För fan vad jag har jobbat det senaste året.

Och juste, jag fyllde ju 18 för en månad sedan och tog studenten. Ba så ni vet. Grattisx2 till mig!!!

Likes

Comments

De senaste dagarna har jag varit hemmahemma för att sova, läsa, pyssla om min lilla växt (som mamma nästan dödat!!!) och ba få va lite lantlig med mamsen.

På torsdagen vaknade jag upp med en härlig ögoninflammation, därav de halva ansiktena på bilderna... jag ritade lite också.

Här är en sallad jag slängde ihop när mamma hade slitit i trädgården hela dan och behövde lite belöning. Har ju anammat beta-veggolife (fisk+skaldjur är ok).

Björne som förhoppningsvis orkar lyfta på bladen inom kort.
Idag ska jag in till Lund igen för att dansa och skratta med ett bra gäng. Lagligt, denna gång.

Likes

Comments