Hej på er!

På fredag har jag och Elsa planerat att åka till huvudstaden över helgen. Ska träffa min syster och eventuellt andra vänner som bor där. Annars har vi bara tänkt ta det lugnt, gå på fotografiska museet och sitta på barer. Alltid kul att åka bort fastän det bara är för ett veckoslut. Om lite på två veckor åker jag ju till Portugal och därefter till Prag. Har också planerat lite med min syster att åka till Halmstad där hon studerar.

Livet ler!

 

Utställningen jag är intresserad att se!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!

Förlåt för den dåliga uppdateringen. Är jätteupptagen med skolan och jag tycker det är bättre att jag bara uppdaterar då jag har tid och något intressant att skriva om! Just nu går mina dagar ut på skola, provläsning och träning så det är inte så intressant. Återkommer då jag har mer tid om någon vecka eller så. Håll er dock uppdaterade så ni vet när jag är tillbaka. 

 

Likes

Comments

Fredag! Bästa dagen på veckan. Detta veckoslut kommer bli jättekul tror jag. Ikväll kommer några tjejor hit en stund och senare kommer även Amanda och Calle från Vaasa. Det blir troligen utgång ikväll och imorgon eftersom imorgon vankas det TURKU PRIDE för första gången. Kommer bli så kul att äntligen få delta! På söndagen åker jag och hälsar på min pappa och hunden en sväng. Nästa vecka börjar också provveckan så det blir en aning pluggas på söndagen. Happy PRIDE!


Likes

Comments

Efter fika på stan sitter jag nu hemma och ser på Paradise Hotel med Ellen. Ikväll blir det bio!
Likes

Comments

Tatueringar. Ett ämne det diskuteras hett om. Alla har sin åsikt om dem, yngre människor gillar dem ofta medan den äldre generationen kanske inte alltid föredrar dem. Själv tycker jag det är en egensak om man tatuerar sig eller inte. Om tatueringen är snyggt gjord och passar personen, why not! Själv har jag inte just nu planerat att skaffa någon men ibland uppstår ett litet sug då man ser någon riktigt snygg. Här nedan är tatueringar som jag anser riktigt snygga!

fierrrrrrce:

http://fierrrrrrce.tumblr.com

Likes

Comments

 

Jag är en storm från ingenstans
Jag kan krossa ditt hjärta

Som en orkan kan jag svepa bort dig
Men jag tänker aldrig dö, nej
Det kommer aldrig va över för mig
Jag kommer älska dig när jorden gått under
För jag tänker aldrig dö, nej
Det kommer aldrig va över för migHåkan Hellström-Det kommer aldrig va över för mig

Likes

Comments

En fotograf jag ser mycket upp till. Intressanta bilder som väcker massor av tankar. Fotografien, iallafall de i färg påminner mycket av målningar enligt mig. Sen är jag förstås såld på hennes svartvita bilder också, sådan svartvitt foto fantast jag är. Underbar konst, mera sånt! 

Njut här nedan av några konstverk av Julie Blackmoon (Usa).

Jag är så extremt taggad för Kulturkarnevalen där jag är anmäld i Fotolabbet, i år är det dessutom svartvitt foto, ännu bättre! 


Likes

Comments

Läste idag i skolan en text om Australien. Ni har kanske förstått att det är en stor dröm hos mig att åka dit. Är extremt sugen på Östkusten (Gold coast). Har hört mycket bra om kuststaden Byron Bay så  jag ska eventuellt söka jobb där och bo där en tid i framtiden. Fast vem vet, kanske det blir nåt annat ställe. Brisbane och Sydney lockar också men jag vet inte om jag vill bo mitt i en storstad. Jag är mer en strandmänniska, vill ha havet nära och kunna komma bort från oljudet ibland. Min framtid är dock mycket oklar och jag har bestämt mig för att ta det lite som det kommer. 

Byron Bay , New South Wales , Australia

9000 invånare

Australiens östligaste stad

Temperatur 20°-30°c

Turistort, kännt för sin surfing

Byron Bay Surf Club, funnits i mer än 105 år, varit Australiens bästa surfklubb


https://www.tumblr.com/search/byronbay

Likes

Comments