Fritid

Den senaste veckan spenderade jag på att jobba på sommarlovsaktiviteter för barn. Det var jätteroligt men väldigt tröttsamt. Vi hade lekar, Grillkväll och Hajk med spökrunda. När jag var liten brukade jag gå på sommarlovsaktiviteter och det var höjdpunkten varje sommar. Nu fick jag prova på att vara ledare och jag hade lätt kunnat tänka mig att göra om det. eller att i framtiden arbeta med något liknande. På fredagen åkte jag och Linnea till Varberg på en liten minisemester och på lördagen kom Malin J och Matilda A och så satt vi i stugn och snackade ett tag innan vi drog till krogen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Fritid

För någon vecka sedan åkte jag till Skagen med Linnea. Vi hade jättekul, solade, åt ute på resturanger, gick till krogen och träffade många nya människor. Det vr jätteroligt att vara där med henne, vi kom dessutom dit vid precis rätt tid (vecka 29) då det är väldigt mycket folk ute och det reser många turister dit den veckan. Vi träffade väldigt många människor från köpenhamn också.

Första doppet i sjön med Malin

Ska jag vara ärlig har det inte hännt så mycket i mitt liv. Jag har mestadels jobbat och inte haft tid för något annat. Idag börjar jag klockan 14:30 och jag har innan dess jobbat heldagar tre dagar i rad.

Imorgon är jag ledig och på morgonen ska jag till tandläkaren i borås för att jag bet av ett fäste i tandställningen. Efter att jag rättat till det åker jag och Mathilda till Göteborg. Vi ska shoppa lite till helgen då vi ska på U-port! (en festival i Ulricehamn). Ska bli så kul och jag ser verkligen fram emot det, inlägg kommer.

Likes

Comments

Idag åker jag hem efter en otroligt rolig resa i Napa. Är helt slut, har haft feber och hosta, Filippa va även på sjukhus över en natt på grund av vätskebrist förmodligen.
Utöver det har det vart otroligt roligt, träffat massa nytt folk. Åkt partybåt, gått barrunda och var även på poolparty, partybåten slår dock allt, det var något av det roligaste jag gjort. Nu sitter jag vid poolen med Malin, Matilda och Filippa. Bussen går klockan 20:45 och vi ska vara i Sverige klockan 03:15, flyget tar cirka 4 timmar. Ska bli så skönt att komma hem och sova i sin egen säng, jag är så ofantligt trött..

Likes

Comments

Igår tog jag studenten! Helt ofattbart men än är inte firnadet slut för på måndag drar jag på studentresa till Aiya Napa

​För vi har tagit studeenten fyfan va vi är bra,
EK har ingen exaaamen fyfan va dem är sämst

Likes

Comments

Fritid

Balen är den dagen jag sett fram emot mest och plötsligt var dagen här. Det var otroligt roligt, Gerthie satte upp mitt hår och därefter åkte jag till Malin, Filippa och Matilda. Vi sminkade oss och satte på oss klänningarna innan våra baldejter kom. Därefter tog vi bilarna till rådhuset där vi träffade familj och vänner.
Jag gick med William vilket var superkul och efter att vi gått genom stan samlades alla vid hotellet där vi åt, drack, pratade och festade. Kommer aldrig glömma denna dagen.

Likes

Comments

Fritid

Igår startade studentveckan! Vi hade Amazing rce, poängjakt och dragkamp på såpa. Amazing race gick ut på att man tog en bil per klass sedan skulle de åka till olika ställen där det fanns lappar med ledtrådr till nästa. När dde hade hittat alla lapparna skulle de återvända till Aulan och de som kom först vann. (TE14 vann detta)

På poängjakten fick man lappar med olika uppdrag som man kunde välja om man ville utföra. Poängen blev högre och högre desto svårare uppgifterna blev. Några exempel på vad vi gjorde var: "var körlärare åt en traffiklärare från körskolan" "dansa knäckebrödsdansen naken på offentlig platts" och "tatuera in förkortningen av din klass namn"

Innan vi gick ner på rosétisdag på bryggan förra veckan

Filippa konfirmerade sig dessutom i lördags, idag ska klassen pynta flaket och grilla sedan är tanken att vi drar ner till bryggan ikväll. Imorgon är det bal och på fredag tar jag studenten.... Helt obegripligt..

Likes

Comments

Jag har äntligen(!!!!!) lämnat in mitt gymnasiearbete, och igår åkte jag och Linnea till Varberg ihop❤ tanken är att vi ska plugga, shoppa, äta gott, fira Valborg och bara va med varandra. Har saknat henne så

Likes

Comments