Familj

Idag fyller min alldeles egna lillasyster 15år. Jag är så stolt över dig Filippa och även om jag inte säger det tillräckligt ofta så hoppas jag att du vet att jag älskar dig. Det finns ingen som dig och jag hade inte bytt dig mot något i hela välden.

Likes

Comments

Fritid

Har inte uppdaterat här på ett tag men ska försöka att bli bättre på det. I torsdags hade vi friluftsdag och jag, Malin, Matilda och Emmy åkte skidor. I helgen var jag på x&y med Jossan och Linnea. Mycket mer än det har tyvärr inte hänt.

Likes

Comments

Fritid

Hej,
I Tisdags tog jag äntligen körkort. Det är en sån lättnad att ha det överstökat nu.
Idag åkte jag och Nicolaj till Hestra för att åka skidor. Vädret var riktigt fint men det var sjukt mycket människor där och alla backar har inte öppnat än.
Vi kom hem för några timmar sen och nu ska jag läsa lite i en bok vi har till svenskan och sedan tänkte jag basta. Jag har en hel del plugg framför mig nu som jag måste ta tag i..

Likes

Comments

Åkte skidor i Ulricehamn idag med Malin, det var så mysigt. Vi träffade Matilda, hon jobbade vid liftarna. Vi var dock bara där i cirka 2,5h.
Malin körde hem mig och vi käkade pizza och kollade skräckfilm, jag hatar verkligen skräckfilmer så fattar inte varför jag gick med på att se den, får sån panik, den heter Frozen och handlar om tre ungdomar som fastnar i en skidlift. Verkligen det värsta jag sett...

Likes

Comments

Fritid

Hej

Igår fick vi våra studentmössor och jag blev så taggad på studenten! Längtar verkligen tills jag tar studenten nu och känner mig mer motiverad till att plugga när det är så nära. Tänkte bara visa lite bilder på den. Beställde den från C.Lseifert, lägger in en länk under.
Stämpeln som är på är Tingsholms logga, mössan är vattenavstötande så det kommer inte bli massa fläckar på den förhoppningsvis när vi står på flaket.

Idag var jag, mamma och Filippa på Core på gymmet i Dalstorp. Det var fitness dag så vi testade smoothies, protein brownies, vi fick ta blodtryck och mamma tog blodprov men det klarar inte jag. Tycker att sånt är så obehagligt. Om nån timma ska jag till Ulricehamn och åka skidor med Malin för första gången i år så det kommer säkert ett inlägg om det också.

Likes

Comments

Köp

Igår vaknade jag rätt sent, jag har verkligen ställt om mig nu på lovet. Vaknar runt klockan 12 och somnar aaaldeles försent. Jag gick en promenad med Dipsi och sedan gick jag ner till grillplattsen och grillade med familjen. På kvällen kom Linnea, vi tände i badtunnan och badade, kollade lite film och pratade.
När jag vaknade kom Linnea med frukost på sängen. Så snäll. När vi hade ätit och gjort oss iordning kom Jossan och då åkte vi till Jönköping och shoppade. Jag kom precis hem, klockan är 20:15 och lovet slutar tyvärr imorgon, då återgår allt till de gamla rutinerna igen..

Fick denna fin berlocken av Jossan idag, hon och Linnea har likadana. Jossan åker till Thailand snart så det kommer dröja ett tag innan jag får se henne igen. Saknar henne redan

Detta är köp jag gjort idag och förra veckan men är verkligen jättenöjd med allt. Två par byxor och ett par shorts blev det iallafall tillslut plus lite hårprodukter och läppbalsam nu när läpparna och håret blir så torrt.

Likes

Comments

Fritid, Resor

Den 2-4 Januari åkte jag, Matilda och Malin till Malins stuga i Falkenberg, det var så skönt att komma bort lite och vad jag vet har jag aldrig varit i Falkenberg, det kan hända att jag var där när jag var liten men det är inget jag kommer ihåg. Vi gick på stan, shoppade, åt på Harrys och gjorde drinkar. Jag köpte ett par shorts från Lee som jag tänkte att jag skulle ha i Gambia och nu i sommar. jag har nämligen inte så mycket bra sommarkläder.
Vi ska tillbaka till Falkenberg i sommar när det är lite mer liv och vi kan sola på stranden, längtar verkligen till sommaren, jag trivs inte i det här kalla och mörka men nu har det iallafall kommit lite snö så får hoppas att jag kan åka skidor snart så det händer något.

Likes

Comments

Fritid, mat

Det finns inte så mycket att säga om mitt nyårsfirande. Jag, Filippa S, Malin J och Johanna grillade korv, marshmallows och drack varm oboy på eftermiddagen, det var så mysigt! Vi satt där och pratade tills det blev mörkt sedan åkte vi åt olik håll.
På kvällen var jag på Påarps Gård med Jossan och Linnea. Fick inte världens bästa start men det blir bara bättre.

Likes

Comments

Fritid

Den 28 December åkte jag, Mathilda och våra systrar Filippa och Tuva till Jönköping och shoppa. Det var jättemysigt, jag köpte dock ingenting speciellt. Framåt kvällen satte vi oss på Pizza Hut och åt och pratade, så skönt med en tjejdag.

Likes

Comments