Fritid

ℐ veckan har jag mestadels pluggat på gymnasiearbetet, börjar stressa nu eftersom det ska in om två veckor men jag är på god väg. Häromdan träffade Jennifer! Så kul, jag inte sett henne på henne på flera år, vi åt på tugg och det fanns så mycket att  prata om, jättekul att se henne igen

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Glajjor: Primark
Jacka: Jofama, Kenza
Linne: Bikbok
Jeans: Ginatricot, molly
Fishnet Tights: Primark
Skor: Adidas, yeezy

Likes

Comments

Familj, Köp, musik

I helgen var jag i Varberg med familjen, vi skulle fira mamma som fyllde år. Jag och mamma åkte ner till Varberg själva på lördagen eftersom vi kom hem från Tyskland/Sthlm i fredags. När vi kom fram shoppade vi lite och på kvällen åkte vi till några kompisar, Josse och Sebastian. Det är alltid lika mysigt där, de hade lagat jättegod mat. Gick som vanligt en runda vid havet, ääälskar kusten.

Idag satte jag in en räls i mina nedre tänder så har just nu rätt ont, utöver det var dagen bra, satte mig på klipporna lite efter skolan eftersom det var så fint väder.
​Köpte fishnet strumpbyxor i Berlin som jag har använt en del nu, tycker att det är svinhäftigt men det är ju en smaksak.

Likes

Comments

I måndags bar det av till Berlin med skolan, alla treor åkte. Vi bussade till Berlin och kom fram på kvällen. På tisdagen åkte vi på en guidad tur i buss, det var hemskt att sätta sig på en buss igen efter att ha rest i buss hela måndagen och därefter fick vi gå en guidad tur.. Jag fick dock se berlinmuren, Förintelseminnesmärket, och främst av allt Berlin. Hotellet i Berlin hade fantastisk utsikt. Jag har aldrig varit i Berlin innan och det är en helt fantastisk stad. Sent på tisdagen bussade vi även till Polen där vi fick egna hotellrum. På onsdagen åkte vi till Auschwitz. Det var fruktansvärt att se vad som hade hänt där men även väldigt viktigt. klarade inte av att ta så mycket bilder där eftersom det kändes olämpligt. På kvällen gick jag, Matilda, Filippa och Malin ut och sprang ihop. Torsdag morgon åkte vi tillbaka till Berlin där SA14 gick på DDR muséet, därefter fick vi fritid för första gången på riktigt. Vi gick till Primark och jag hittade en hel del där, därefter gick vi till Zara och några andra affärer innan vi slog oss ner på en restaurang där vi pratade och åt. Det var det roligaste på hela resan och fredag morgon åkte vi hem igen.. med buss.. jag är så otroligt trött på att åka buss nu. Önskar verkligen att vi skulle fått lite mer fritid än vad vi fick men det har definitivt varit en lärorik resa. 

Likes

Comments

Familj, Köp

Igår åkte jag, mamma och Filippa till Göteborg, jag körde och det gick faktiskt riktigt bra. Den största anledningen till att vi åkte var för att köpa en balklänning till mig och nu är det äntligen gjort, det var så kul att ha en tjejdag med mamma och Filippa. Det händer så sällan eftersom vi alltid har fullt upp. Jag köpte dessutom en tröja på Zara och Filippa köpte ett par byxor. Därefter åt vi på Joe & the Juice, älskar det stället, så himla gott.

Imorgon bär det av till Berlin med skolan och därefter Polen, Ha det bra!

Likes

Comments

Familj

Idag fyller min Morfar 75år! Vi åte till danmark i fredags och stannade till söndag för tt fira honom. Han betyder välden för mig och jag är så glad över att jag har honom. Vi dansade, sjöng och åt god mat tillsammans med släkten, vi firade honom på söndagen. I Lördags åt vi smörbröd med familjen i Skagen och kollade i lite affärer. Det var supermysigt.

Likes

Comments

Resor

Min tandställning var väldigt intressant tydligen, längst upp till vänster är ett klassrum i en skola vi besökte

​Träffade dessutom denna sötnosen när vi åt hos Adama. Hon satt i mitt knä nästan hela kvällen.

Likes

Comments

Köp

I helgen åkte jag, Filippa, Malin och Matilda till Göteborg och shoppa. Vi kollade på balklänningar, jag har verkligen ingen aning om vad jag ska köpa och det känns redan stressigt. Efter Göteborg åkte jag och Malin till Varberg där vi gick i stan, hyrde film, åt sushi. Det va så mysigt. Men längtar verkligen till sommaren nu, vill bara ha värme.

Likes

Comments

Familj

Idag fyller min alldeles egna lillasyster 15år. Jag är så stolt över dig Filippa och även om jag inte säger det tillräckligt ofta så hoppas jag att du vet att jag älskar dig. Det finns ingen som dig och jag hade inte bytt dig mot något i hela välden.

Likes

Comments