Idag åker jag hem efter en otroligt rolig resa i Napa. Är helt slut, har haft feber och hosta, Filippa va även på sjukhus över en natt på grund av vätskebrist förmodligen.
Utöver det har det vart otroligt roligt, träffat massa nytt folk. Åkt partybåt, gått barrunda och var även på poolparty, partybåten slår dock allt, det var något av det roligaste jag gjort. Nu sitter jag vid poolen med Malin, Matilda och Filippa. Bussen går klockan 20:45 och vi ska vara i Sverige klockan 03:15, flyget tar cirka 4 timmar. Ska bli så skönt att komma hem och sova i sin egen säng, jag är så ofantligt trött..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår tog jag studenten! Helt ofattbart men än är inte firnadet slut för på måndag drar jag på studentresa till Aiya Napa

​För vi har tagit studeenten fyfan va vi är bra,
EK har ingen exaaamen fyfan va dem är sämst

Likes

Comments

Fritid

Balen är den dagen jag sett fram emot mest och plötsligt var dagen här. Det var otroligt roligt, Gerthie satte upp mitt hår och därefter åkte jag till Malin, Filippa och Matilda. Vi sminkade oss och satte på oss klänningarna innan våra baldejter kom. Därefter tog vi bilarna till rådhuset där vi träffade familj och vänner.
Jag gick med William vilket var superkul och efter att vi gått genom stan samlades alla vid hotellet där vi åt, drack, pratade och festade. Kommer aldrig glömma denna dagen.

Likes

Comments

Fritid

Igår startade studentveckan! Vi hade Amazing rce, poängjakt och dragkamp på såpa. Amazing race gick ut på att man tog en bil per klass sedan skulle de åka till olika ställen där det fanns lappar med ledtrådr till nästa. När dde hade hittat alla lapparna skulle de återvända till Aulan och de som kom först vann. (TE14 vann detta)

På poängjakten fick man lappar med olika uppdrag som man kunde välja om man ville utföra. Poängen blev högre och högre desto svårare uppgifterna blev. Några exempel på vad vi gjorde var: "var körlärare åt en traffiklärare från körskolan" "dansa knäckebrödsdansen naken på offentlig platts" och "tatuera in förkortningen av din klass namn"

Innan vi gick ner på rosétisdag på bryggan förra veckan

Filippa konfirmerade sig dessutom i lördags, idag ska klassen pynta flaket och grilla sedan är tanken att vi drar ner till bryggan ikväll. Imorgon är det bal och på fredag tar jag studenten.... Helt obegripligt..

Likes

Comments

Jag har äntligen(!!!!!) lämnat in mitt gymnasiearbete, och igår åkte jag och Linnea till Varberg ihop❤ tanken är att vi ska plugga, shoppa, äta gott, fira Valborg och bara va med varandra. Har saknat henne så

Likes

Comments

Fritid

ℐ veckan har jag mestadels pluggat på gymnasiearbetet, börjar stressa nu eftersom det ska in om två veckor men jag är på god väg. Häromdan träffade Jennifer! Så kul, jag inte sett henne på henne på flera år, vi åt på tugg och det fanns så mycket att  prata om, jättekul att se henne igen

Likes

Comments

Glajjor: Primark
Jacka: Jofama, Kenza
Linne: Bikbok
Jeans: Ginatricot, molly
Fishnet Tights: Primark
Skor: Adidas, yeezy

Likes

Comments

Familj, Köp, musik

I helgen var jag i Varberg med familjen, vi skulle fira mamma som fyllde år. Jag och mamma åkte ner till Varberg själva på lördagen eftersom vi kom hem från Tyskland/Sthlm i fredags. När vi kom fram shoppade vi lite och på kvällen åkte vi till några kompisar, Josse och Sebastian. Det är alltid lika mysigt där, de hade lagat jättegod mat. Gick som vanligt en runda vid havet, ääälskar kusten.

Idag satte jag in en räls i mina nedre tänder så har just nu rätt ont, utöver det var dagen bra, satte mig på klipporna lite efter skolan eftersom det var så fint väder.
​Köpte fishnet strumpbyxor i Berlin som jag har använt en del nu, tycker att det är svinhäftigt men det är ju en smaksak.

Likes

Comments

I måndags bar det av till Berlin med skolan, alla treor åkte. Vi bussade till Berlin och kom fram på kvällen. På tisdagen åkte vi på en guidad tur i buss, det var hemskt att sätta sig på en buss igen efter att ha rest i buss hela måndagen och därefter fick vi gå en guidad tur.. Jag fick dock se berlinmuren, Förintelseminnesmärket, och främst av allt Berlin. Hotellet i Berlin hade fantastisk utsikt. Jag har aldrig varit i Berlin innan och det är en helt fantastisk stad. Sent på tisdagen bussade vi även till Polen där vi fick egna hotellrum. På onsdagen åkte vi till Auschwitz. Det var fruktansvärt att se vad som hade hänt där men även väldigt viktigt. klarade inte av att ta så mycket bilder där eftersom det kändes olämpligt. På kvällen gick jag, Matilda, Filippa och Malin ut och sprang ihop. Torsdag morgon åkte vi tillbaka till Berlin där SA14 gick på DDR muséet, därefter fick vi fritid för första gången på riktigt. Vi gick till Primark och jag hittade en hel del där, därefter gick vi till Zara och några andra affärer innan vi slog oss ner på en restaurang där vi pratade och åt. Det var det roligaste på hela resan och fredag morgon åkte vi hem igen.. med buss.. jag är så otroligt trött på att åka buss nu. Önskar verkligen att vi skulle fått lite mer fritid än vad vi fick men det har definitivt varit en lärorik resa. 

Likes

Comments