View tracker

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Lyckligast i världen har jag varit i 10 dagar nu. Storebror och hans flickvän Tea kom hit och vi har umgåtts med kusiner, ätit gott med familjen, åkte till Ikea och tillbringat många timmar på stranden!

Igår åt vi våran årliga middag på en thairestaurang och efter det skjutsade jag, pappa och Vasilia dem till flygplatsen.

  • 222 readers

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag har aldrig varit på Cypern på min namnsdag så min pappas fru ville visa mig hur man firar det här.

Igår var vi till min favorit kyrkan där även min favorit präst är, och idag har alla skämt bort mig med kärlek och presenter. Pappa kom hem från jobbet med den finaste ringen jag sett och färgglada rosor och nu förbereder vi mat inför kvällen då släkten kommer hit för att fira mig!

  • 221 readers

Likes

Comments

Kl 05 imorse ringde alarmet så jag vaknade och klädde på mig och så åkte vi till kyrkan för min farmor och farfars minnesstund. Efter det kom hela släkten hem till oss och åt frukost, min farbror hade även gjort en video med bilder och videos på min farmor och farfar som vi tittade på. Så där satt vi alla med tårar i ögonen för min farmor är otroligt saknad och var den mest fantastiska människa, med det finaste hjärtat. Min farfar har jag tyvärr aldrig träffat men jag vet att farmor älskade honom mer än något annat och att hon nu är på en bättre plats!

  • 221 readers

Likes

Comments