Halloj..
Dagens inlägg kommer inte vara lika lyckligt som dom andra. Jag tänkte prata om kroppskomplex..
Jag har hört många gånger "Men Gud du har ju drömkroppen" Men ja, kanske i era ögon.. Vad är ens en drömkropp? Om jag själv inte är nöjd, är det väl ingen drömkropp? Eller? Jag vet inte riktigt hur man förklarar en sån här känsla, men det gör ont. Det gör ont att kolla mig själv i spegeln, jag vill inte se lixom.
Varenda gång jag lyckas se mig själv i spegeln är det som att tiden stannar en stund, allt jag ser är felen. Jag kan inte se det som är bra, jag kan inte vara nöjd. Det är synd, för det är något som förstör så mycket för mig, min osäkerhet bara växer och växer. Det känns ju som att jag bara är ivägen hela tiden, ingen vill lyssna, ingen bryr sig, det finns ingenting jag duger till.
Den konstanta tanken av att "Jag måste förbättra det här, och det här, och det här måste jag verkligen göra något åt" Så fort någon tittar på mig så tror jag att det är för det är något fel på mig.

Det har ALLTID varit såhär, jag har aldrig haft speciellt många kompisar, och speciellt ingen nära vän som jag alltid kan öppna upp mig för. Jag har inte varit populär, jag har fått kämpa för att ens ha 2 vänner hela mitt liv. Det kanske är det som har gjort mig osäker. Just den biten att alla mina vänner, dom hade allt. Jag hade inte den där sminkkollektionen eller märkeströjan. Jag tror det är därför jag från första början blev utstött. Jag hatar det än idag, jag vill också ha många vänner. Att någon ska höra av sig till mig, komma hem till mig! Vilja hitta på något, en tjejkväll eller vad som helst. Vart är dom vännerna?
Jag har inte hittat er än, men jag behöver er, nu.

Om ni kollar på bilderna nedanför så behöver ni inte nämna något elakt, det är de minsta jag behöver. Jag hatar varenda mm på dom bilderna redan. Men jag behöver släppa på tankarna ibland. Nog pratat för idag, innan helvetet bryter loss i huvudet..
😴

Kram på er.

Likes

Comments

Hej på er!
Idag tänkte jag berätta lite om SelfieLight!
Det är ett tillbehör som du använder dig av när du ska ta selfies, denna selfielight är uppladdningsbar, och passar på alla mobiler!


Som ni ser är den superfin & den finns i alla möjliga färger 😍 Länken ni ska gå in på för att hitta denna är https://selfielight.se/ref/izabellasjoberg/

Men INNAN ni gör det så vill jag bara säga att ni INTE behöver köpa den för 199kr som alla andra, utan jag har faktiskt en rabattkod till er= izabella

Då får ni gratis frakt & 50kr rabatt! Alltså får ni hem denna till dörren för allt som allt 79kr!! Sjukt värt! Man blir flawless på selfies med denna
👌🏼

#
recommendrecommend

Likes

Comments

Hej!

Idag hade jag inte tänkt att göra ett större inlägg då jag precis flyttat min blogg hit. Men jag hade tänkt att smått börja lite iallafall. Så jag tänkte att jag kan passa på och visa er mina paket jag fick hem idag! Ett är från Luxplus och andra är ifrån Wish.


Där har ni alltså klockan jag klickade hem för 9kr?! Den är så sjukt stilren & fin! Hejja dig Wish!!💪🏼 (Länk till denna klocka kan delas i kommentarerna om de finns intresse).

Och nu till mitt paket ifrån Luxplus, en palett ifrån Makeup Revolution🙉😍 Deras Ultra contour palette, och ja jag var tvungen att prova den innan jag ens fotade den, 79kr på Luxplus och den är SÅÅÅ BRAA!

​Ja! Slut-tjatat om smink, ni som läser denna blogg kommer få hänga med på en jävla resa, 17årig flyttar hemifrån, min 18årsdag, renovering av Walk in closet, jag utbildar mig till lastbilschaufför med mera!! Hoppas ni är lika taggade som mig så glöm inte att spara denna som favorit så slipper jag länka bloggen överallt, puusss

Likes

Comments