Noe jeg hadde klart meg dårlig uten nå i eksamensperioden er Herbalife sin urtedrikk. Denne teen er bare himmelsk god, spesielt med en liten skvett aloe i. Starter alltid dagen min med en kopp for å kvikne litt til.

Utover dagen er dette min drikk både for kosens skyld og for å holde energinivået oppe. Det er nok flere enn meg som bare må ha noe å spise eller drikke på mens jeg leser til eksamen. Da denne inneholder koffein holder den også energien og konsentrasjonen min oppe. Blant alle Herbalife produktene vi har i skapet er nok dette en av mine favoritter. Denne kan forresten drikkes både kald og varm. På sommeren lager jeg iste, men nå på vinteren går det for det meste i varm te.

Har dere prøvd Herbalife sin urtedrikk?

Psst, meld deg på giveawayen min her!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Da var eksamen 3 av 6 overstått. Denne gangen var det matte som sto for tur. Det gikk helt ok, men er bare glad for at det er overstått for denne gang. Fornøyd med å ha gjennomført eksamen, uansett resultat.

Etter eksamen møtte jeg en god venninne i Oslo for å spise lunsj. I samme slengen ga vi hverandre jul og bursdagsgaver. Vi reddet også en svane, kommer et lite innlegg om dette senere!

Spiste en bedre lunsj på Fridays Aker Brygge, og var så heldig som fikk salat ved siden av istedet for fries. Skal ikke mye til for å bedre et måltid. Blir alltid så glad når spisesteder yter den ekstra servicen. Det er ikke alltid det skjer, for å si det sånn. Takk Fridays for mye service!

Har dere hatt en fin uke så langt? 

Likes

Comments

Lettere blir det ikke. Er så glad for at jeg ble introdusert til det her for noen år tilbake. Jeg er hu som dropper frokosten på morran fordi jeg ikke gidder å stå opp tidligere bare for å lage frokost. Teit, ja. Men trenger ikke gå sulten for det om har jeg lært.

Spiser dere frokost?

Likes

Comments

Følg meg gjerne på Instagram. Du finner meg som ireneleser der og.

I dag går dagen til å slappe av litt. Lade opp kreftene før en ny uke. Øve litt på kommende eksamen. Pusle litt hjemme. Er så godt å få unnagjort ting på søndager synes jeg. Gjøre alt klart til en ny uke.

Har dere en fin søndag? Hva gjør dere i dag?

Jeg har forresten en giveaway på bloggen, den finner du litt lenger ned. Meld deg på da vel!

Likes

Comments

Føler meg så utrolig heldig som har en fantastisk mamma som er helt rå på å strikke. Dere kan sjekke ut facebook siden hennes her. Denne genseren har jeg dessverre ikke brukt så mye som jeg bør, den er jo så flott! Har til og med matchende pannebånd og vanter. Strikker jo en del selv og, og er helt ok dreven på det. Det er bare noe helt spesielt med det mamma strikker. Hu er jo en del flinkere enn meg.

I dag skulle vi en tur på julemarked og da var det på med genseren. Min kjære samboer var så snill og knipset et par bilder av meg. Like etter drakk han opp gløggen min. Gjett om han skal få høre det resten av helgen a.

Har dere mye hjemmestrikket i skapet?

Likes

Comments

Da var det gjort! Da disse bildene har litt forskjellig lys er det ikke så lett å se forskjellen slik den er in real life. Men, jeg er skikkelig fornøyd!

Jeg gikk til en skikkelig herlig dame som jobber som lærling. Da jeg kom optimistisk første gangen og trodde jeg skulle bli helt kald og blond over natta ble hun nok litt satt ut. Håret mitt var hundre farger og et kaos etter hjemmefarging (og klipp). Men jeg tror det var utrolig morsomt for hun også, en liten utfordring.

Det første bilder over er før-bildet. Bilde nr 2 var rett etter runde nr en. I virkeligheten var jeg mer oransje på bilde nr 2 enn 3. Lys har så mye å si på hvordan fargen fremstilles. Nå etter runde nr to er jeg skikkelig fornøyd. Håret har fått en kaldere tone med flotte overganger. Det er fortsatt flere farger i håret, da håret har tatt til seg farge ulikt på de forskjellige stedene.

Det skal sies at jeg nesten aldri går til frisøren. Jeg er hun som klipper og farger selv. Men fra nå av skal jeg spandere på meg selv en tur til frisøren i ny og ne. Det er så deilig å bli skjemt bort litt.

Er dere flinke og spanderer på dere frisørtimer?

Likes

Comments

Noen ganger er jeg verdens tregeste menneske. Jeg bare utsetter ting og plutselig har det gått flere uker. For litt tid tilbake farget jeg håret. Veldig fornøyd, men det var enda ikke helt slik jeg ville ha det. Nedenfor ser dere resultatet. Skulle ta runde nr to senere men det ble aldri noe av. Nå har jeg sparka meg selv bak og fikset en frisørtime i morgen. Så midt oppi alt eksamensstyret skal jeg ha litt meg-tid.

Det er så godt å gjøre slike ting når man har så mye stress i hverdagen. I går var på Råh her på Metro og vokset brynene mine. Hun jeg går til er så fantastisk. Jeg bare legger meg ned, sier ingenting, og hu fikser det akkurat slik jeg vil. Like fornøyd hver gang.

I dag har jeg levert enda en eksamen. En stor prosjektoppgave som endte på 33 sider. Synes helt ærlig at jeg burde bestå bare fordi jeg har skrevet så mange sider og gjort en innsats. Har hatt en liten pause fra skoleni dag og kost meg litt her hjemme. Men i morgen ettermiddag er det tilbake i eksamensbobla. Neste eksamen er i matte. Bare å øve hele helgen.

Har dere hatt en fin uke så langt?

Likes

Comments

Jeg er så heldig at jeg i samarbeid med Caseapp får lov til å gi bort en verdikode på 300kr til en av dere kjære lesere. Personlig er jeg superfornøyd med Caseapp sine produkter. Har for øyeblikket det skinnet på bildet under på macen min nå. Venter spent på nytt nå, gleder meg til å vise dere!

For å være med er alt du trenger å gjøre:
• Hvis du har bruker her på Nouw så følg meg gjerne her.
• Legge igjen en kommentar nedenfor.

Lykke til!

Likes

Comments

Kanskje ingen overraskelse at jeg tilbringer nok en søndag med nesa dypt inn i bøkene. Fredagens eksamen gikk overraskende bra. Jeg er nesten litt redd for at jeg tok det litt for lett og burde gjort mer ut av oppgavene. Men jeg er ganske sikker på at det gikk bra og sannheten får jeg jo vite rett før jul. Helt frem til slutten av januar skal jeg gå og grue/glede meg til å få vite resultatene på alle eksamen jeg har nå. Livet som student...

I dag jobber jeg iherdig for å få i havn prosjektoppgaven i markedsføringsledelse. Sitter her med en shake og er inne i en veldig bra arbeidsøkt. Vi skal skrive en markedsplan for Strømmen Storsenter. Omfattende oppgave, om jeg må få si det selv. Men vi har hatt helt siden skolestart til å jobbe med den, så jeg kunne jo vært litt mer effektiv med tiden min og da. Jeg som ikke skulle gjøre ting i siste liten. På fredag, samme dag som oppgaven skal leveres, skal jeg til frisøren for å ha litt meg-tid. Det kommer til å bli så godt og koble litt ut fra skole i noen timer og bare kose meg litt. Viktig å ha litt pauser fra stresset i hverdagen og kose seg litt også.

Det kommer forresten en ny giveaway på bloggen i løpet av de neste dagene, så følg med!

God søndag videre alle sammen!

Likes

Comments

Da er jeg klar for eksamen 1 av 6 i denne eksamensperioden. Får bare håpe jeg husker det jeg har lært de siste mnd og at ikke nervene tar overhånd. Jeg er ikke stresset for selve eksamen, neida, jeg er stresset over å komme meg dit, finne en plass, ta ting ut av veska og alle disse praktiske tingene.

Men, det går sikkert bra. I kveld skal vi til mamma for å feire bursdagen hennes som var i går. Så en bra dag blir det uansett!

Men nå skal jeg dra inn til Oslo for å ta eksamen. Lykke til til alle dere andre der ute som også har eksamen i dag!

Likes

Comments