// Innlegg i samarbeid med rabble.no

Ok, så, veldig unormalt meg, men jeg er utrolig sent ute med å finne et Halloween kostyme.. Normalt er jeg hun som gleder meg lenge i forveien, planlegger, finner på noe kreativt og stilig. Men, det ble ganske nylig og veldig spontant avtalt at samboeren min og jeg skal bort til helgen og må kle oss ut.

Har sjekket litt rundt på nettet, og det er faktisk noen steder som fortsatt kan levere innen helgen. På blant annet på CoolStuff og Superkul har de jo utrolig mange kule kostymer. Og med rabble.no går jeg ikke glipp av det hvis de har noen tilbud! MEN, hva er sjansen for at det passer? Av erfaring er sjansen for at det ikke passer til stedet, og det er ikke et stressmoment jeg orker akkurat nå.

Til min egen trøst har jeg en veldig enkel, men ukreativ løsning hvis jeg ikke kommer opp med noe annet. Har prøvd å google litt og finne inspirasjon på blant annet pinterest. Men er ikke i det kreative hjørnet for tiden dessverre.

Har du noen tips til stilige, enkle, billige utkledninger for par?

Alle tips tas hjertelig i mot.
Hilsen ei som er alt for sent ute..

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Tusen takk til @tonevinningland som nominerte meg til The Liebster Award. Er så gøy med slike utfordringer og utrolig koselig at du tenkte på akkurat meg!

For de som ikke vet hva The Liebster Award er så foregår det slik:
• Nevn og takk bloggeren som nominerte deg.
• Svar på de 11 spørsmålene som du har blitt stilt.
• Nominer 11 nye bloggere og tag de i innlegget.
• Still 11 spørsmål til de du har nominert.

Her er mine svar på spørsmålene fra @TONEVINNINGLAND

1. Hva er din største frykt i livet?
• Å være alene. Jeg hater å være alene.

2. Ditt beste minne i livet, som virkelig gir deg et smil om munnen når du tenker på det.
• Den dagen vi var eiere av egen leilighet. Det var så utrolig stas! Det å vite at vi eier en leilighet som vi hadde jobbet og spart penger for å betale helt selv (med litt hjelp fra banken, selvfølgelig). Det var en god følelse!

3. Hvordan vil du beskrive deg som person?
• Omtenksom. Til tider for omtenksom. Ryddig. Gavmild. Kontrollfreak.

4. Hva gir deg mest glede i livet? Det kan være alt fra personer, gjenstander osv, osv.
• De små tingene som jeg har rundt meg hver dag. Familien min, samboeren min, de små tingene folk gjør for meg, jobbene mine, kollegaene mine, en skål sjokolade, blomster på bordet..

5. Fortell om en god gjerning du har gjort i løpet av tiden.
• For snart en måned siden da vi var i York hadde vi vært ute å spist middag på kvelden. Som oftest satt vi igjen med rester og det var alt for mye til å la det være. Vi spurte om å ta det med hjem. På vei til bussen gikk vi forbi en uteligger. Søsteren til samboeren min spurte om vi skulle gi han maten vi hadde til overs. Det var ett eller annet med han. Han bare satt der fredfullt med hunden sin. De fleste maser/tigger når man går forbi, men han bare satt der. Så vi snudde oss, gikk tilbake og ga han maten. Han ble overlykkelig og begynte nesten å gråte. Han delte maten med hunden sin og det tok ikke lang tid før det var tomt. Han var tydeligvis sulten. Er egentlig ingen fan av å gi penger til uteliggere/tiggere, for man vet aldri hva de bruker pengene på. Jeg har opplevd å få nei til svar når jeg har tilbudt tiggere mat når de spør om penger..

6. Hva ville du gjort om noen du kjenner godt ble mobbet/plaget?
• Da jeg var yngre var jeg hu som tok igjen på de som mobbet vennene mine. Jeg sa ifra, og en gang på barneskolen dyttet jeg en gutt over masse sykler fordi han var slem mot en venn av meg. Jeg håper jeg hadde gjort det samme den dag i dag hvis noen jeg kjente hadde blitt mobbet.

7. Ville du gitt opp bloggen om du ikke hadde mange lesere?
• Nei, absolutt ikke. Nå er jeg inne i en periode med veldig få lesere pga lite aktivitet, men det betyr ikke at jeg ikke liker å blogge. Interessen for å skrive og dele bilder blir ikke borte med leserne. Selvfølgelig hjelper lesere på, og det er utrolig motiverende å blogge når man får kommentarer, følgere og lesere. Jeg er kjempe takknemlig for alle dere som leser bloggen!

8. Nevn en ting som du ikke har fortalt om deg selv på bloggen.
Hmm hva har jeg ikke sagt da. Jeg har 6 søsken, det tror jeg ikke jeg har fortalt!

9. Har du en drøm som har gått i oppfyllelse?
• Tells drømmemannen?

10. Er du overtroisk?
• Til tider ja. Jeg er faktisk mer redd for spøkelser enn innbruddstyver.

11. Nevn en sang du aldri blir lei av å høre.
Nylig kom jeg over Usher og Alicia Keys sin sang My Boo. Denne er så gammel, men den er like catchy som første gang jeg hørte den. Det er jo flere sanger jeg aldri blir lei av å høre, men dette er en av de.

Her er mine 11 spørsmål jeg stiller videre:

1. Hvis du hadde vunnet 20 mill i Lotto, hva ville du gjort?
2. Hvis du fikk en reise gratis, hvor hadde du dratt og hvorfor?
3. Hvis du kunne valgt å kunne et språk flytende, hvilket hadde du valgt?
4. Hvis du kunne bodd hvor som helst i verden, hvor ville du bodd?
5. Hvis du kunne fått en utdanning levert i posten, hva ville du valgt? (Du kan ikke velge det du har den dag i dag)
6. Vingummi, skumgummi eller potetgull?
7. Hvilken årstid liker du best, og hvorfor?
8. Nevn 3 positive og 3 negativer sider ved deg selv.
9. Hva er du mest fornøyd med når det kommer til utseende ditt?
10. Hvilken sjanger liker du når det kommer til filmer?
11. Hvor ser du deg selv om 10 år?

Nominerer følgende bloggere:
@halvorsenmari @nathaliegjesdal @tonevinningland @ninavollset @lifeoflinni @anneliaaland @anitafossberg @celinastamper @Hanalamode @hayatiim @Marimoller

Likes

Comments

Mat, mat, mat. Min typiske MyStory på Snapchat. Slenger med en liten selfie denne gangen og.

Håper dere alle har en super kveld!

snapchat - irenekeser

Likes

Comments

Jeg er nok av den merkelige typen, men er det noe jeg elsker så er det å sitte på gulvet. Vi har et spisebord i stua som jeg bruker som mitt lille kontor/studiested. Men, en gang i blant er det bare så godt å sitte på gulvet i kroken ved sofaen. I dag er en slik dag. Jeg jobber med en eksamens innlevering i matte. Fristen er på fredag, men jeg har ikke så veldig lyst til å sitte her torsdag kveld og stresse. Sitter her godt pakket inn i teppet, en god kopp te, behagelig musikk på Spotify og koser meg.

Matte har vært utrolig krevende, og trodde faktisk ikke det skulle være SÅ vanskelig for meg. Trodde selv at jeg hadde ganske god forståelse for matte. Tror utfordringen nå er at jeg må lære meg selv, i stedet for at en lærer lærer meg det. Heldigvis har vi supre lærere som svarer fort på spørsmål, publiserer videoer og forklarer på en god måte. Generelt alle fagene ble en større utfordring enn jeg trodde det skulle bli, men jeg er ganske fornøyd med egen innsats så langt (ligger så og si a jour i alle fag med lesing av pensum) og håper noe av det har festet seg i hjernen min. Selvfølgelig kunne jeg nok gjort mer, men jeg har jo litt lyst til å leve ved siden av det her og.

Er du god i matte?

Likes

Comments

Rundt byen York er det fortsatt store deler av muren fra gammelt av som fortsatt er i god behold. Vi gikk langs deler av denne muren og det var utrolig gøy. En morsom måte å utforske byen på og komme seg fra A til B. Det føltes litt som at vi var i Kina på en miniversjon av den kinesiske muren. Neste gang vi drar til York har jeg utrolig lyst til å gå rundt hele muren. Enkelte steder er muren brutt opp og man må gå ned og opp.

Har dere gått på en slik lignende mur før?

York City Walls

Likes

Comments

I York tok vi oss en herlig båttur i elven Ouse. Her sitter man på to etasjes båter hvor øverste etasje er på taket. Vi hadde spart dette til den siste dagen, da værmeldingen spådde best vær da. Det var nydelig vær hele dagen, men akkurat i det sekundet båten bevegde seg bort fra kaia så begynte det å regne. Det var heldigvis bare en 5 minutters regnskur. Vi satt oss inne mens det regnet men gikk fort ut igjen. En herlig 45 minutters tur hvor guiden forteller historier og fakta om det man ser på turen. Veldig avslappende og rolig sightseeing. 

Før båtturen tok vi oss en tur på et koselig bakeri hvor vi kjøpte oss litt snacks til turen. Vi hadde litt tid til overs og da tok vi turen innom parken museum gardens. Her møtte vi på et ekorn som ikke var menneskesky. Ekornet hoppet mot oss og poset så flott for kamera. Skikkelig gøy! 

Dette er en båttur jeg absolutt kan anbefale hvis man tar turen til York! 

York Museum Gardens

Likes

Comments

I York gikk vi igjennom en skikkelig koselig liten gate med massevis av lokale butikker. Synes det er så utrolig koselig med slike butikker. De små lokale butikkene som har sine faste kunder, i tillegg til turister. Vi gikk forbi en som hadde utrolig mye godt godteri. Det fristet sånn å gå inn, men jeg tror det er bra for helsa at jeg ikke gjorde det. Stod heller i vinduet, siklet litt og knipset noen bilder.

De dagene vi var i York gjorde vi ikke noe annet enn å spise. Det var ferie for å si det sånn. Sjokolade ved siden av frokosten, snacks hele tiden og massevis av mat. Det var utrolig godt. Til tross for at jeg prøver å være sunn så er jeg hu jenta som virkelig er på ferie når jeg først er på ferie. De ekstra kiloene som kommer tar jeg med god samvittighet. De blir jo borte igjen. Man må kose seg litt ekstra når man først er på ferie synes jeg!

Koser du deg ekstra på ferie?

Likes

Comments

Første dagen i York tok vi turen innom Designer Outlet. Et gigantisk kjøpesenter litt utenfor sentrum med haugevis av designerbutikker med outlet varer. Her var det mye bra priser på merkevarer. Jeg for min del er ikke så veldig opptatt av merker og fant egentlig ikke noe som falt i smak, men samboeren fant seg en del fine ting til en bra pris. Har du lyst til å gjøre et bra kupp på merkevarer så anbefaler jeg absolutt turen hit! Vi var veldig heldige da vi kom for det var ikke så mye folk. Hun vi dro med sa at det normalt er veldig folksomt der.

Vi avsluttet turen med en super lunsj. Bagel med tomat, pesto og mozarella. Nam! Hadde også en herlig smoothie ved siden av. Valget stod mellom Bagel Nash eller Pizzahut. Ganske glad for at jeg valgte bagel.

Handler du ofte på outlet?

mozarella, pesto & tomato bagel

Likes

Comments

Mens vi var i York tok vi turen innom et litt mer moderne sted som heter Revolution. Vi satt ute og nøt solen så lenge den varte, før vi flyttet oss inn. Koselig lokale, god service og herlige drinker og kaffe. 

It's happy hour somewhere in the world

Likes

Comments

​Denne herligheten her spiste jeg siste kveld i York. Ikke så veldig typisk pub mat, men fortsatt utrolig god. De andre hadde burger og den var yummy. Vi var på et sted som het Lendal Cellars. Ordentlig pub stil med supergod mat. Anbefales på det sterkeste! Hvitløksbrødene og løkringene var helt himmelske. 

Har dere spist på en pub noen gang?

Likes

Comments