View tracker

Semesteret er godt i gang. En uke har allerede passert og uke to står for tur. Forrige uke hadde jeg ikke sjans til å starte. Satt meg ned først i går for å føle at jeg rakk og gjøre noe forrige uke. Fikk unnagjort litt, men henger fortsatt en uke etter i 2 fag. Det verste jeg vet er å ligge etter. Det ender bare opp som en evig ond sirkel. Jeg skal ikke ligge etter dette semesteret.

I dag har jeg faktisk vært utrolig flink og effektiv. Startet dagen med en treningsøkt. Det var godt for kropp og sjel, men litt vondt for armene som virkelig fikk kjørt seg. Har kommet meg igjennom litt pensum, ryddet kjøkkenet, satt vinterjakker til vask (gud så møkkete de blir!) og spist noen måltider. Når jeg studerer hjemmefra spiser jeg ekstra mye. Man blir utrolig sulten av å sitte rolig, merkelig nok. Så nå har noen drastiske tiltak blitt gjort her i heimen. Skal fortelle mer om det senere. Nå er det tilbake til bøkene.

Har dere hatt en bra mandag? Ønsker dere alle en super uke!

Likes

Comments

Det er ingen hemmelighet at Nouw er mitt favorittsted å blogge. En plattform jeg har blitt utrolig glad i. Den er så brukervennlig og folkene her inne er helt supre! Ikke nok med det, men nå kjører de i gang en konkurranse kalt #nouw30daychallenge ! Ser frem til å bli utfordret i 30 dager. Alle dere der ute som jobber, studerer og bor for seg selv vet at det å være blogger kan gå veldig opp og ned. Noen perioder har man så mye tid, motivasjon og ork, mens andre perioder glemmer man det nesten helt bort. 2016 var et år med mange forandringer og utfordringer. Men jeg kom meg igjennom og nå står 2017 for tur. Har stor tro på året som kommer. Jeg gleder meg til å være aktiv i 30 dager, utvikle meg selv og ha et mål å se frem til.

Ser sånn frem til utfordringene, tror dette kan bli skikkelig morsomt. Meld deg på her du og da vel! Eller er du allerede med?

Likes

Comments

Ikke veldig tyrkisk mat, men en av de beste pasta rettene jeg har smakt. Veldig enkelt, men utrolig godt. Den kremsausen var så utrolig god, burde spurt om oppskriften egentlig. Spagettien minnet meg litt om pasta carbonara. Bare uten bacon. Nå spiser ikke jeg pasta til hverdag så det var godt å unne seg noe ekstra på ferie. Egentlig elsker jeg pasta. Kroppen min derimot er ikke så glad i pasta. Men når jeg er på ferie får kroppen min bare tåle det!

Hva er din favoritt pasta?

Likes

Comments

Simit Sarayı er en kafé som jeg må besøke hver gang jeg er i Tyrkia. Tror det er mest på grunn av minner, men også mye fordi de har gode ting der. Et stort utvalg av diverse brødvarer. Börek, simit, pizza, sandwich. Mye å velge mellom. Mye godt. Kaffe har de og. Eller salep, som dere kan se på bildet under. Selvfølgelig har de søtsaker også. Deilige kaker.

Har dere et favorittsted dere må besøke i utlandet? Er ofte slik at man finner steder man må dra når man er utenlands. Før var jeg alltid opptatt av å dra innom en Starbucks, men nå har vi det jo i Norge og.

Likes

Comments

Har dere prøvd disse? Grillet kastanjer. Dette er flaut, men jeg prøvde de faktisk for første gang sist jeg var i Istanbul. Har spist de man får tak i i Norge som ligger i pose, men aldri prøvd de ferske rett fra grillen. Det skal jeg gjøre igjen, for å si det sånn. Gud så godt! Mektig er det og, så man orker ikke så mange av de.

Prøver å være flink og teste nye ting hele tiden, spesielt når man er utenlands. Men så er det jo så trygt å velge det man vet er godt også da. Er dere flinke til å teste ut nye ting på ferie? Lokal mat, gatemat osv.

Likes

Comments

View tracker

Nå er jeg jo hjemme i Norge igjen, men tenkte det er koselig å dele litt bilder fra turen fremover. Turen har vært helt fantastisk og jeg er så glad for at jeg dro. Har tenkt å skrive et bittelite innlegg senere om selve turen og hvilke inntrykk det ga meg. Det var spesielt å reise tilbake til en by etter nesten 3 år, og så mange hendelser som har skjedd på den tiden.

Disse bildene tok jeg på Taksim plassen hvor de sitter fint på rekke og rad og selger blomster. Hadde jeg vært 100% sikker på at de overlevde turen hjem hadde jeg kjøpt meg noen av disse rosene. Så nydelige!

Har noen sett slike roser i Norge før? Har så utrolig lyst til å kjøpe meg noen..

Likes

Comments

Noe av det beste jeg vet med hotell er frokost! Elsker frokostbufé og det er så viktig for meg at den er bra. På hotellet vi bor er frokosten liten, men inneholder alt det viktige man trenger. Maten er super og kaffemaskinen blir hyppig brukt hver morgen.

Er frokosten på hotell viktig for deg?

Likes

Comments

Etter en utrolig stressende dag med reise kom vi oss endelig frem. Det var mye uflaks på veien og vi var helt utslitt når vi endelig kunne legge oss ned. Været var ikke helt på vår side, men det gikk bra!

Hotellet er kjempe fint, men utrolig lite kontra hva bildene viser. Men det er så koselig, fint og ikke minst super service. De er så hjelpsomme og hyggelige. Frokosten var også helt super. Det er noe som er skikkelig viktig for meg på hotell. Matvrak, vettu.

Dagen i dag har gått i ett sett. Vi brukte hele dagen på Cevahir kjøpesenter og hele kvelden hos frisøren. Nå er alle glade og fornøyde og middagen står for tur. Take away tilbake til hotellrommet? Ja takk!

Likes

Comments

Nå har jeg funnet frem kofferten min og merker sommerfuglene i magen. Har egentlig ikke rukket å tenke så mye over det. Julen og det som følger med har gått så fort og de siste to ukene har bare rast avgårde. Nå har jeg fri i helgen, og til uken drar jeg til Istanbul. Tilbake til en by som betyr mye for meg. Men samtidig en by med en veldig ustabil situasjon. Det har selvfølgelig ikke bare vært jubel og lykke over at jeg skal dra. Det er jo helt forståelig. De rundt meg er jo glad i meg. Alle forhåndsregler er tatt og nå kan jeg ikke gjøre annet enn å glede meg og håpe at det blir en fantastisk tur. Det er så mye terror i verden. Både nære og langt unna. Man bør selvfølgelig ikke oppsøke terroren. Men jeg kan ikke sitte hjemme og være redd resten av livet. Det skjer så mye fæle ting overalt, dessverre.

Har dere noen reiser planlagt i nærmeste framtid?

Likes

Comments

Selv om semesteret var over rett før jul er det nå spenningen starter. Karakterene kommer på rekke og rad og jeg er så spent! Målet mitt er egentlig bare å bestå i alle fag. Så langt har det gått bra. Har dere Fått svar på deres eksamener?

Vi unnet oss en litt bedre middag på Egon i går. Senere tok vi oss en tur rundt på Strømmen Storsenter og koste oss litt. Det er så godt å gjøre andre ting etter jobb enn å bare dra hjem og sitte i sofaen.

I dag startet jeg dagen med å rydde og vaske litt her hjemme. Nå koser jeg meg med en god kopp te, serie og litt avslapping før jobb. Er så lenge siden jeg har sett på serie, har savnet det.

Hva er deres planer i dag?

Likes

Comments