Haft så mycket att göra. Mycket plugg, mycket körning och mycket mysiga kvällar. Vi har haft det mysigt hela helgen med lilltösen då vi bara har henne varannan helg. Så all tid gick till henne, oss och att ha det mysigt. Idag väntat en massa plugg, städ och ärenden som måste göras. Bland annat köpa kattsand, hämta mitt paket från desenio och kolla ut en ny blomma till det stora fönstret då katterna knaggy sönder min blomma. Nu är han så vissen att han bara hänger och är död vid roten. Life as a Kitty mommy. Har precis dammsugat soffan från lillans smulor och ska fortsätta med städande en stund innan jag går till djuraffären och postombudet i snön.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag gick in och kollade på nyheterna hos Ellos igår. Så himla mycket fint! Älskar de färgglada möblerna och krukorna var ju hur söta som helst. Jag tycker om hur det är lite 70-tals känsla över möblera och dekorationerna.

Jag funderar på att köpa hem oljelampan. Den är lite rustik vilket också är vad vi går efter här hemma.

Likes

Comments

Vi möblerade om här hemma för lite sedan. Innan hade vi våran enorma tv-bänk som en skiljeväg mellan två utrymmen. Nu har vi flyttat på det så att soffan fick bli som en liten avskärmare men samtidigt en öppen och mysig yta. Men ovanför tv-bänken är det ett stort blankt utrymme där inget händer förutom ett Xbox one och ett Xbox 360. Både jag och sambon kom överens om att utrymmet över tv-bänken var väldigt tråkigt och vi vill ha in färg och motiv. Så vi satt oss ner vid Desenios hemsida och valde ut några fina posters som kommer liva upp på tv-bänken. Vi sa också att vi köper lite olika ramar i silver så det ser lite mysigare ut.

Dessa fina klickade vi hem, så något sådant kommer dom väl att stå ovanpå tv-bänken. Massa färger, former, djur i olika storlekar och sedan olika ramar. Jag tror verkligen att det kommer bli jätte fint.

Likes

Comments

I jul gjorde jag öm en gammal jyskbyrå till en sittpall. Är jätte nöjd med den, perfekt nere i hallen. Lite bit färg, en gammal skummadrass och lite tyg kan göra mycket.

Likes

Comments

Alla möbler och dekor är från Jotex.se, förutom spegeln som är från H&M är tapeten. Sommarens färger är Dimrosa och en Mintig grön. Ursnyggt!

Likes

Comments

Jag är helt slut efter idag. Började dagen med att gå till gymmet, brukar annars gymma på kvällen. När jag kom hem var jag öm och trött så jag tog ett bad och satt sedan bara och pluggade tills det var dags att göra lasange. Åh så gott det var med lasange. Sedan backade jag och gubben Snickers. Så himla gott, aldrig gjort hemma innan men det blir det ändring på. Men nu är det dags att sova. Imorgon börjar Specialpedagogiken som ska hålla på till den 9/2. Bye for now!

Likes

Comments

En lite mer neutral moodboard med guld och beiga toner och en livlig tapet. Alla möbler och dekor är från mio.se och deras rea.

Likes

Comments

Vaknade sent idag men det var behövt. Jag var uppe SENT igår och gjorde mitt psykiatriprov och läste ut körkortsboken för tredje gången. Sen somnade jag som en sten kl 2 på natten. Nu har jag fått i mig allt kaffe, frukost och te och känner mig inte som en zombie längre. Denna morgonen har varit så himla mysig, bara gosat med katterna och tänder alla juleljus en sista gång innan det åker ner i källaren till nästa år igen. Jag älskar julen och julpynt, det är så mysigt så kommer verkligen sakna all julstämning och alla söta ljus och lampor. Julgranen åkte ner direkt efter jul pga katterna, så kan det vara. Nu ska jag fortsätta plugga och packa ner allt julpynt, måla listen, städa, tvätta och göra ljus. Bye for now.

Likes

Comments