Känns så lyxigt med att uppdatera telefonen från 6s till 7:an.. Jag älskade min Iphone 6s men den började krångla och jag kände för att köpa en ny telefon. Gick till elgiganten och lämnade in min gamla iphone som inbyte till en ny mobil. Fick bli en Svart Iphone denna gången. Har alltid haft en vit Iphone, har nästan haft alla färger jag har kunnat ha men aldrig köpt en svart. Men är super nöjd med den och kameran 😍 är verkligen att dö för, samt en Richmond & Finch skal. Någon mer som har köpt en iphone i år?

Likes

Comments

🔥Jag kan 6 olika språk ( Svenska, Engelska, Norska, Urdu, Hindi, Tyska )

🔥 Jag har varit blond i nästan 4 år snart.

🔥 Mitt hemland är Pakistan (inte många som listar ut det)

🔥 Jag brukade festa väldigt mycket när jag fyllde 18år, men tröttnade lika snabbt på det och har inte gått ut sedan dess.

🔥Jag älskar läsa böcker om jag blir sugen på det.

🔥 Jag spelar än idag The Sims 4

🔥 Citron är det bästa jag vet, älskat det sedan jag var liten

🔥 Har väldig bra tålamod inom vissa grejer

🔥 Jag älskar att prata, de bästa som jag vet att vara social ( men många stör sig på mig pga det)

🔥 Jag är hemsk på att uttrycka mig om jag gillar något.

Likes

Comments

-Shea Moisture är en produkt som jag har blivit rekommenderat av en vän. Jag gick och köpte den i Safari butiken i Gteborg, priset låg på 180kr/st, köpte då både schampo och balsam. De är lite dyra i priset, men jag lovar att det är värt det ( och ännu mer värt det om ni har torrt hår)

På flaskorna står det alltid Shea Moistures historia hur de blev till :
Sofi Tucker började sälja sheanötter i byn marknaden i Bonthe, Sierra Leone i 1912. Vid 19 års ålder, den som är änka mor till fyra sålde Shea Butter, afrikansk svart tvål och hennes hemlagad hår och hud preparat över hela landet. Sofi Tucker var farmor och SheaMoisture är hennes arv. Med detta köp du hjälpa ge missgynnade kvinnor att förverkliga en ljusare, hälsosammare framtid

Plus med produkten:

  • Etiskt Handlade Ingredienser hållbart producerade.
  • Banbrytande Community Commerce och rättvis handel sedan 1912.
  • Testad på Tucker familj i fyra generationer. Aldrig på djur

Jag har använt produkten hittills 4-5 gånger, men redan efter första gången jag använde den så blev jag super nöjd. Den luktar gott och lämnar håret väldig lätt och skönt, de blir ingen tyngd på håret.

Likes

Comments

Hej allihopa!

Verkar som jag har blivit sämre med min förkylning, känner av hur min hals har börjat retat mig nu. Men vi hoppas på att det går över fort. Just nu håller jag på förbereda mig inför min flytt och studier som jag skall påbörja. Jag vill inte berätta än vad de är jag håller på studera till, men jag berättat det väldig snart när jag har flyttat ner helt.

TIPS: Sheamoisture är en väldig bra produkt för håret!!!!

Jag köpte 10 in 1 shampoo and conditioner och är super nöjd med resultatet man får efter första användningen! Kommer göra en inlägg med just deras produkter då jag har använt ett antal andra produkter och berätta vad jag tycker om det!

Ta hand om varandra sålänge :)

Likes

Comments

Hej allihopa!

Jag har haft väldig mycket på gång de senaste dagarna, jobb, studier, packning inför flytten. Förra veckan gick jag och klippte mitt hår och färga hela håret blond. Saknade ha hela håret blont. Har haft ombré eller balayage de senaste åren. Men älskar håret sjukt mkt.. jag tycker man ska alltid gå till en bra frisör som är duktiga med färga håret om du vill uppnå en grym resultat.

Likes

Comments

Hej allihopa!!

Jag har vart inaktiv på bloggen allt för länge och jag ber om ursäkt för det. Har haft full rulle de senaste månaderna och därav inte kunnat blogga så mycket. Det är ett nytt år och nya äventyr för min del, planen för i år är att kunna resa så mycket som de går att resa, och klara av studierna då jag har bytt inriktning och flyttat utomlands!

Likes

Comments

Hej allihopa!
Hoppas ni mår bra, jag skulle uppdatera bilder från bröllopet men mådde så dåligt dagen efter. Var helt utmattad och sov hela söndagen ut. Blev väldig utmattad av all sovande också. Har de hänt någon av er när ni har sovit allt för länge, och då bli ni trötta?

Här får ni lite bilder av vad jag hade på mig och hur jag såg:)

Ha en trevlig kväll

Likes

Comments

Godmorgon!

Vad snabbt dagarna flyger, det är redan 15 oktober idag, kändes som året precis har börjat och nu börjar den fortsätta mot sitt slut. Kylan har också dragit sig in, idag ska jag på ett pakistanskt bröllop. Ni som inte vet så är jag pakistanier. Kommer bli så fint med traditionella kläder, funderar på ha en blå outfit. Bilder från bröllopet kommer jag lägga upp när jag är hemma, tills så länge får ni ha en trevlig morgon.

Likes

Comments

​Förstår inte riktigt om det är höst/viner som har kommit med en gång. Graderna ligger runt 7-10 redan och då undrar jag när vintern kommer hur mycket mer kommer graderna sjunka.... brrrhhh..... Jag tänkte dela med mig 3 outfit idéer till er som man kan bära på hösten. Outfiterna funkar både vardagt och hur man kan ändra den till lite mer "festligare" så som man ska gå på en middag, eller kanske vara ute en sväng på en krog utan att du ser fest redo ut. Ha en bra dag, puss o kram

Likes

Comments

Jag har provat båda promaden för ögonbrynen och jag skulle vilja rekommendera NYX för dom som vill ha någonting i en lägre budget pris, men Anastasia för dom som vill ha något mer "lyxigare" och mer hållbarhet.

Jag har haft min Anastasia Dip Promade i färgen Choclate, och den håller väldig länge. Hade den i över 2 år, vet att man inte ska ha smink produkter i mer än 2 år eller så står de under produkterna hur lång tid dom håller. Men denna var så himla dryg att använda och jag använde den vardagligt. Nackdelen med den är att den blir torr efter ett tag men de beror på hur man har stängt locket?? Men ett litet knep jag gjorde är att jag la in några droppar olja i den och sen blev den som innan.

Jag tänkte att det är dags att prova någonting nytt och hade hört om NYX, jag provade den och den är också väldig dryg men ganska lätt i konsistensen, man måste vara väldig försiktig när man doppar penseln för att få rätt mängd av färg. Nackdelen som jag tyckte var att den är väldig krämig som gör att ögonbrynen känns inte på plats när man är klar. Man får fram jätte fin färg men om man jämför med Anastasia där ögonbrynen är på plats och färgen kommer inte av om man råkar klia eller gnugga ansiktet när man blir trött ( vilket jag gör och jag glömmer bort att jag har smink), men färgen går bort om man har NYX.

Likes

Comments