Fixiphone startade som ett litet postorderföretag 2004 i Umeå. Sedan dess har vi utökat till det största Apple Serviceföretaget i Sverige med 7 butiker som specialiserat sig på Apple-reparationer i Västerås, Umeåm, Eskilstuna, Gävle,Luleå, Skellefteå, Örnsköldsvik. Hur vi började Vi började i ett litet kontor som bara fixade iPods tillbaka när de sålde för 7000 för en B & W 20GB-modell. Apple erbjöd sig ingen tjänst eller support vid denna tidpunkt för någon form av reparation. Fixiphone var det första företaget som erbjuder iPod-reparationsservice samt den första som erbjuder iPhone-reparationstjänsten i Sverige. Vi har nu mer erfarenhet av iPod och iPhone än någon annan reparationsanläggning i landet. VAD VI GÖR Vi hjälper tusentals människor att få tillbaka vad som är viktigt för och utan lång väntan. Vi erbjuder de lägsta priserna och kan fixa din trasiga iPhone eller iPad inom 2 timmar eller mindre. Eftersom vi inte är ett Apple-auktoriserat servicecenter kan vi också erbjuda Mac-reparationer upp till 40% mindre än Apple. VÅRT LAG Vi är stolta över att alltid vara ett steg före tävlingen. Våra kreativa tekniker (Certified Electronic Engineers & Certified Apple Technicians) kan göra några fantastiska saker med elektronik och det visar när du har reparerat en Apple-produkt på Fixiphone.se

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det finns en länk mellan iPhone-skärmreparationer och Apples 2 års uppgraderingscykel

Image via Shutterstock.iCracked repair dataSource: iCracked


Det finns en mental beräkning som de flesta gör för att krossa sin iPhone-skärm: Ska jag fixa det direkt eller vänta och köpa en helt ny telefon?

Medan vissa väntar på att göra någonting alls tills deras telefon ger dem glasskivor, andra går reparationsvägen, beskjuter ut till $ 149 till Apple eller andra reparationstjänster för att ersätta den sprickade skärmen.

Men den mentala beräkningen beror mycket på Apples traditionella tvååriga uppgraderingscykel.

Toppar och dalar

Tidigare har Apple använt en tvåårig cykel när man designar iPhones. En komplett redesign av telefonen släpps vartannat år, då en mer inkrementell modell (S-modellen) släpps under året mellan. Det är den tidslinjen - som Apple nyligen flyttade ifrån med utgåvan av iPhone 7 - som traditionellt har påverkat när folk väljer att fixa sin skärm.

"Vi ser toppar och dalar i konsumenternas efterfrågan på reparationer, säger AJ Forsythe, grundare och vd för telefonreparationstjänst iCracked, till Business Insider. "När iPhone 7 kom ut, reparerar iPhone 6s reparationer faktiskt iPhone 6 reparationer. Konsumenterna är mer benägna att fixa sina 6-tal än de ska fixa sina 6, eftersom de är en generation bort. "

"Det är inte meningsfullt att du ska köpa en iPhone 7 eftersom du bryter dina 6-tal, men det gör det bättre med tvåårscykeln för att få iPhone 7 från iPhone 6, säger Forsythe.

Fixiphone i Eskilstuna har funnits sedan 2010 och reparerar både iPhones och Samsung-enheter i cirka 7 städer runt om i Sverige . Företaget säger att det har gjort mer än 518 000 reparationer, och cirka 60% av sina telefonreparationer är iPhones.

Medan Fixiphone Gävle inte släpper ut specifika reparationsmetoder, spårade den hur mycket telefonreparationsförfrågningar över tiden jämfördes med släppdatum för Apples telefoner. Fixiphone fann att den största uppblåsningen i reparationer konsekvent faller innan nästa generations telefon kommer att släppas:

Reparationsförfrågningar för iPhone 5 spikade strax innan iPhone 6 och 6 Plus släpptes 2014

Begäran om de 6 spikade strax före utsläppandet av 6-talet år 2015

Begäran om 6-talet spikade strax innan lanseringen av 7 släpptes 2016.

Så här ser det ut över de senaste fyra åren:


Fixiphone i Västerås


Fixiphone i Umeå spårade också livscykeln för förfrågningar, och det är lätt att se spetsen och avsmalnande av reparationer med Apples senaste telefoner. När vi närmar oss utgåvan av nästa iPhone i september 2017 är till exempel begäran om att reparera iPhone 6s-enheter avtagande, eftersom dessa användare kanske planerar att köpa den nya telefonen i stället för att reparera sin gamla. Samma sak hände med iPhone 6 och iPhone 5s före det.


"Vi brukar ha en 18-24 månad - jag vill inte kalla det en livscykel, men just nu är våra två mest efterfrågade reparationer av enheter iPhone 6 och iPhone 6s, och det är inte iPhone 7, säger Forsythe. "Men vi vet från historiska data att i 12 månader kommer vår mest efterfrågade enhet att bli iPhone 7. Det tar ett tag att sälja cykler för att komma ikapp."


Fixiphone.se iphone repair dataSource: Fixiphone


Fixiphone data är inte en fullständig analys av skärmreparationer, eftersom folk kan använda lokala reparationstjänster eller direkt till Apple. För alla med AppleCare + kostar en reparation av iPhone 7 Plus endast $ 29 - priser beror på typen av enhet, typ av reparation och din plats, men kan sträcka sig upp till $ 90.Likes

Comments

Laga iPhone i Umeå och Västerås

Laga iPhone hos Fixiphone i Umeå , Västerås och Eskilstuna . Vi reparerar trasiga glas och trasig iPad air. Har ditt iPad-glas spruckit? Vi lagar det till fast pris!

Behöver du laga din iPhone och iPad Laga iPad i Umeå, Västerås och Eskilstuna hos Fixiphone. Vi  utför reparation av iPad skärm, glas, kontakter, batteri och andra förekommande fel. Välkomna!

Snabb och trygg reparation av din trasiga iPad mini, iPad eller kanske Samsung pad telefon. Alltid 3 månaders garanti!

macbook-reparation-göteborg

Våra Apple iPad-tekniker kan laga iPad Air snabbt & professionellt även annan Apple-utrustning såsom iPad, iMac med garanti.

Skicka in mobil | iPad- lagar/reparerar iPhone & iPad – Umeå

Du kan skicka in din telefon till oss på ipunkten.se för att reparera det du valt i vår webshop.

Hur man går till väga:

1. Välj det som du vill laga eller byta i vår blogg.
2. Gå till kassan och fyll i dina uppgifter.
3. Skriv ut vårt kvitto samt order-id eller skriv ner det på ett papper.
4. Packa ner mobilen ordentligt tillsammans med kvittot eller pappret du skrivit.
5. Skicka paketet till vår adress.
6. Vi lagar eller byter varan.
7. Vi skickar tillbaka paketet till den adress som du angivit med spårningsid. Därefter kan du följa paketet.

Reparera iPhone Umeå, Eskilstuna, Västerås – Laga & Reparera iPad

lagar din iPhone & iPad

Likes

Comments