Header

30 Days, Challenge, Dyr

Tigergutt er kongen i gata og her i huset (tror han selv hvertfall).
"Mamma" Lilja passer alltid på ham uansett da, så heilt sjef blir han aldri.

Morsomste øyeblikket vi har hatt var ein vakker sommer dag da ein nabokatt forvillet seg inn i hagen vår.
Da hadde vi 2 bikkjer og 1 katt som la på sprang etter "inntrengeren" over plenen....så føyk katten vår videre over gjerdet etter den andre og jagde den gjennom 2 hager til før han gav seg... må ikkje komme her og komme her å tro du kan gå hvor du vil på den lille majestets territorie vel.

Men han vet å kose seg for det meste da

Likes

Comments

30 Days, Challenge, Blogg

Dag to og eg føler ikkje for å gjøre noe som helst!
Oppkast er noe av det verste eg vet om! Begynner å bli sliten nå og klarer ikkje holde på noe idag....
Lille frøkna er heldigvis fortsatt fin og fortsetter dette er hun tilbake i barnehagen i morgen, men hun er jo bare verdens herligste idag da... mora henger mer over dass enn noe annet og hun løper rundt å passer på meg <3

"Skal finne vann å skylle munnen med eg mamma" sa hun til meg tidligere før hun forsvant fra badet og kom tilbake med glasset mitt.
Hun blir 5 år i mars og har lenge vært veldig selvstendig, så om eg setter ting lett tilgjengelig for henne så ordner hun seg ofte selv med ting. Så hun har funnet seg yoghurt og frokost blanding på egenhånd i dag.
Små kaker, knekkebrød og diverse fant hun i kjøkkenskuffen, så eg tror nok eg kan si at det er ei her i huset som har kosa seg max selv om mora ble litt lammet på baderomsgulvet...

Nå er det bare meg å bikkja i sofa kroken ei stund før eg tar kveld håper eg...happy valentines day liksom!

Likes

Comments

30 Days, Blogg, Challenge

Så kom det spysjuke i hus her også...jentungen har tilbrakt natten med oppkast og nå eg startet. Minsten har heldigvis sluppet unna foreløpig ser det ut for... *bank i bordet*

Så i mens minsten har brukt dagen i barnehagen, har frøkna og eg holdt sofaen. Dagen gikk med til sofakos, tegnefilm maraton og søvn...

Så sånt ser eg ut akkurat nå..

Likes

Comments

30 Days, Challenge, LifestyleDet å forplikte seg til å være ein mektig kraft for det gode og ein positiv endringsagent i verden.
Gi ditt liv ein næring med skjønnhet, glede, trivsel og inspirasjon.

Utforske nye interesser og måter å bli ein mer interessant person.
Utvid din evne til å drømme, tro og skape

.
Lær deg å si "nei", "kommer ikkje på tale", og "nei takk" til forespørsler som stjeler deg av din tid, og din muligheten til å velge ein mer ekspansiv fremtid for deg selv.

Prøve å leve ditt liv mer fullt ut med deg selv som midtpunktet.
Slutt å gå i veien for deg selv ved å nekte å spille med ei fortid som du ikkje kan gjenoppleve eller endra uansett, eller ei fremtid som du ikkje kan se eller kontrollere.

Lev i nå tiden. Bestem deg for å skape et liv som du elsker!
Du fortjener å være lykkelige og å nyte livet.

Likes

Comments

30 Days, Challenge, Blogg

Ute på byen ein tur i kveld!
Venninna mi rakk dessverre ikkje hjem, så da gikk eg med meg selv ;)

Vi skulle nemlig ha ein kino date og gå på Fifty Shades premieren i kveld.
Spurte jo noen andre om de ville, men kan dem ikkje så kan dem ikkje. Stopper ikkje meg fra å ha det litt gøy.

Det var ein rød løper, enkle forfriskninger til de som ønsket og fotovegg for de som ønslet å ta bilder.
Litt dårlig plass å ta bilder av det heile siden det er så mye folk her og eg tar hensyn til andre og ikkje liker legger ut bilder uten folks tillatelse.

Sto goodiebag til hver enkelt i setene våre når vi kom inn og greier var det også, og så blir det visst nok snart premie trekning også.

Likes

Comments

30 Days, Jobb, Foto

Nok ein dag her! Digg å få gjøre litt forskjellige oppgaver på jobb. Så nå har det gått i gravemaskin og motorisert trillebår kjøre i går og på morgenen i dag.
Litt mye frost i bakken, så å skrape av gammelt underlag er jo ikkje akkurat enkelt... men til slutt blir det nok et ganske bra resultat da.

Fordi pappa er veldig flink i jobben sin og får som regel til det meste han har for seg. ;)

#nouw30daychallenge #fatherdaughterwork #hardtarbeidendejenter #AnleggsgartnerØvretveit

Likes

Comments

Jobb, SnapChat, 30 Days

I dag var vi ein gjeng som frisket opp litt på Haralds støtten! Paps, lærlingen, ein til og meg.
Da ble det gravemaskin, motorisert beltegående trillebår og jern river....deler av nederste grus sti var alt preparert klar til å gruses, så da var det bare å få gang på maskiner og kjøre på!

Eg brukte stort sett dagen på å laste opp trillebåren og så kjøre inn til de andre med grus lassene som de andre raket utover grus gangen.

Slo til med pasta salat i lag med lærlingen til lunsj idag.

Ettermiddagen har blitt tilbrakt i sofa kroken...

#nouw30daychallenge #hardtarbeidendejenter #AnleggsgartnerØvretveit

Likes

Comments

30 Days, Blogg, Challenge

Bitende kaldt både inne og ute, så det er ikkje mye fristende å stå opp om morgenen i et kaldt gammelt hus. Verst av alt er vel badet mitt! Herlighet så kjipe varmekablene mine er...står på fullt men varmer ingenting på kalde dager! Så det er vel nesten så ein kan fryse på seg blærebetennelse av å gå på do...

Men nå er det jobb igjen. Ein kopp kaffi og litt prat om hva folk skal gjøre idag. Så er det bare å komme seg i arbeid å få gjort noe fornuftig, samtidig som at ein kanskje holder litt varmen oppi det heile.

Ha ein strålande dag folkens!

Likes

Comments

30 Days, Foto, Jobb

Rydding og beskjæring må til rundt om rett som det er det...men litt kos og gøy blir da også når vi finner på å ta oss ein kjapp 5 minutts pust i bakken ein gang i blant.

Litt fra min dag idag..
Lærlingen ble sluppet løs med motorsag for å fjerne noen små trær som ikkje hørte til i busk feltet og så fant vi noe moro...

Møt Tregeir! Lærlingens nye "mann" 😂

Likes

Comments