Igår fick min donna vila och då passade jag på att kolla på när Ida och Linnéa red sina 5-åringar. Så kul att se hur mycket deras hästar utvecklats!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag har det redan gått tre år sedan det som inte fick hända..hände. Jag minns det som om det var igår, vill inte minnas, försöker förtränga. Men jag vet samtidigt att det får lov att vara där, för hur jag än vrider och vänder kommer det aldrig att försvinna. Han är borta, likaså som en del av min glädje. Jag vill minnas dig, inte det som hände. Kunde vi ha gjort mer? Varför? Så många frågor, inga svar. Acceptans är väl svaret, men det är svårt. Hur som helst, jag saknar dig och ibland tycker jag mig se dig vinka när jag kör förbi er gård. Det får mig att må bra, iaf fram tills dess att jag inser att det inte är du. Men det lilla glädjeruset hjälper. Du fattas oss, vila i frid ❤️

Likes

Comments

så mycket ord.

Likes

Comments

Likes

Comments

Var hundvakt åt denna ettåring. Han blev hämtad igår och gud vad jag varit ledsen haha, vill ha den hunden. Kunde inte somna för jag saknade honom för mycket. Snacka om att han blivit min bebis.

Likes

Comments

Hoburgen | 161023

Likes

Comments

Tänkte pröva en ny bloggportal. Eftersom jag mestadels bloggar från mobilen så blir den schysstare via nouw ;)

Likes

Comments