SMINK 2017

Jag är en sån person som inte brukar köpa julklappar till mig själv. Eller det kanske är något som folk inte gör? Att de unnar sig själv med något vid jul? Jag kanske har fått för mig att vissa brukar göra det. Aja, det var ju inte det vi skulle diskutera.

För några dagar sedan fikade jag med en god vän och gick en sväng på stan. Vi hamnade på Kicks och där såg jag en favorit som jag har varit och kollat på många gånger nu. Det är LH Cosmetics infinity palette. Jag har avgudat den länge och kände att nu var det dags. Den ska hem till min sminklåda!

Sagt och gjort betalade jag för den och bar den hem med ett stort leende på läpparna. Nu har jag testat den och tänkte skriva lite om mitt intryck av den.

Förpackningen tycker jag faktiskt är viktigt hos en produkt. Den ska vara tilltalande och denna är det! Enkel, snygg och man förstår direkt, iallafall jag, vad symbolen menas. Underbart! Något som jag gillar starkt med denna är storleken på spegeln som ni ser i bilden under. Perfekt att använda om man inte har möjlighet att ta med sig en spegel.

Men om vi ska snacka om själva produkten så blev jag riktigt förvånad. Vilket pigment det var och fantastiskt lätt att blanda ut. Den ljusbruna färgen Cigar är min favorit och sedan den svarta. Ååh, så underbar den var att arbeta med och perfekta färger som kan användas till allt möjligt. Ögonbryn, contour, ögonskugga, highlight. Ja, du får verkligen allt i denna palett! Så himla prisvärd. 399:- kanske är mycket men du har en fantastisk palett som du kan göra allt med.

Denna av mig får helt klart 5/5 som första intryck. Återkommer senare vad jag tycker om den när jag har experimenterat mer med den!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Haha, här ekade det högt. Vilka månader jag har haft. Snart är tre månader avklarat på elgiganten, alltså halvtid på provanställningen. Jag kan säga er en sak och det är att mycket har hänt. Jag har slutat på the body shop, blivit kameransvarig på elgiganten och haft sjukt roliga arbetstimmar där. Underbara kollegor, sjukt roligt jobb och utvecklande.

På elgiganten har jag hunnit med en utbildning och den galna dagen black friday. WOW! Vilket tempo det var på båda. Det var väldigt givande, roligt och inspirerande. Jag tänker inte gå in så mycket på det just nu då detta inlägg kommer bli alldeles för långt då.

Nu när jag har slutat på mitt andra jobb kommer jag ha tid till att uppdatera här, youtube och annat roligt. Jag har lite planerat som ska fotas redan ikväll men även annat roligt som ni kommer ta del av. Någonting ni kan göra redan nu är att gå in och följa mig på min instagram som är kopplat till min blogg, den hittar ni om ni kollar till vänster om detta inlägg. Där kommer ni se sminkningar jag har gjort. Det finns ett inlägg där nu om en halloweensminkning jag testade göra i oktober, spännande va? Så gå in där och kika så ser ni!

Ha det fint så länge!

Kram!


Likes

Comments

SMINK 2017

Bas | Base
The body shop Fresh nude foundation Bora Bora
Nyx Gotcha cover Concealer Light
Isadora face sculptor 03
Isadora rouge Frozen Rose
Highlight Drops of glow Lustre Finish Creator
The Balm Mary Lou manizer

Ögonbryn | Eyebrows
Smoky 2 in 1 Gel liner
Brow & Liner kit 03

Ögon | Eyes
Eyeshadow 260 (old shadow)
Eyeliner H&M
Ardell Eyelashes 154
Mascara Maybelline Lash sensational black


Likes

Comments

DAGBOK 2017

Den här dagen här jag väntat på faktiskt (och ni kanske?) Att skriva mitt första inlägg på min nya blogg som jag _äntligen_ har bestämt riktning på. De flesta bloggar jag haft tidigare har varit flummiga och tråkiga. De har som inte gett mig något eller någon annan, eller ja, det är vad jag tror iallafall.

Vad är det för inriktning jag talar om? Jo, det är skönhet och foto. Genom att fotografera det jag skapar med smink får jag göra det jag gillar mest. Lite teknik inblandat med smink!! I love it! Och det mest fantastiska med denna start av bloggen är att jag har fått jobb inom de två områdena, fantastiskt va? Jag har redan börjat på ena jobbet som är på The Body Shop, så fantastiskt kul!! Jag har varit där på två introduktionsdagar och imorgon fortsätter tredje dagen. Iih, så fantastiskt mysigt och härligt gäng. SÅ mycket inspiration när man får vara bland nya, härliga produkter inom smink, kropp- och ansiktsvård!

Andra jobbet är på Elgiganten och där börjar jag den 18e! Fantastiskt det med, men mer om det när jag faktiskt har börjat.

Det är allt jag har att säga nu, om ni är ute efter något speciellt rekommenderar jag er att kolla i mina kategorier här på bloggen. Då kommer ni till det ni söker, grett va?

Ni får ha det bra så länge! Kram!

Likes

Comments

Instagram@inwemakeup