SMINK 2017

Bas | Base
The body shop Fresh nude foundation Bora Bora
Nyx Gotcha cover Concealer Light
Isadora face sculptor 03
Isadora rouge Frozen Rose
Highlight Drops of glow Lustre Finish Creator
The Balm Mary Lou manizer

Ögonbryn | Eyebrows
Smoky 2 in 1 Gel liner
Brow & Liner kit 03

Ögon | Eyes
Eyeshadow 260 (old shadow)
Eyeliner H&M
Ardell Eyelashes 154
Mascara Maybelline Lash sensational black


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

DAGBOK 2017

Den här dagen här jag väntat på faktiskt (och ni kanske?) Att skriva mitt första inlägg på min nya blogg som jag _äntligen_ har bestämt riktning på. De flesta bloggar jag haft tidigare har varit flummiga och tråkiga. De har som inte gett mig något eller någon annan, eller ja, det är vad jag tror iallafall.

Vad är det för inriktning jag talar om? Jo, det är skönhet och foto. Genom att fotografera det jag skapar med smink får jag göra det jag gillar mest. Lite teknik inblandat med smink!! I love it! Och det mest fantastiska med denna start av bloggen är att jag har fått jobb inom de två områdena, fantastiskt va? Jag har redan börjat på ena jobbet som är på The Body Shop, så fantastiskt kul!! Jag har varit där på två introduktionsdagar och imorgon fortsätter tredje dagen. Iih, så fantastiskt mysigt och härligt gäng. SÅ mycket inspiration när man får vara bland nya, härliga produkter inom smink, kropp- och ansiktsvård!

Andra jobbet är på Elgiganten och där börjar jag den 18e! Fantastiskt det med, men mer om det när jag faktiskt har börjat.

Det är allt jag har att säga nu, om ni är ute efter något speciellt rekommenderar jag er att kolla i mina kategorier här på bloggen. Då kommer ni till det ni söker, grett va?

Ni får ha det bra så länge! Kram!

Likes

Comments

Instagram@inwemakeup