livet

"Vet ni vad livet är? Livet är eländet som pågår mellan fyllorna"
Bra citat va? Jag tyckte det var sjukt passande och bra. Min bästa dag var inte idag kan jag bara säga, verkligen inte. Var på jobbet tidigare idag och kom hem runt 17, drack en kopp te och fortsatte mot ett boxningspass med syrran. När jag kom hem var det bara att natta djur och hoppa in i duschen, nu ligger jag här... Med mina uppgifter ogjorda och dom ska in imorgon, WIHO! klockan har nyss slagit 22 och det verkar att bli en lång kväll med massor av ångest, gråt och förhoppningsvis några uppgifter gjorda. Fy FAN (ursäkta språket) va trött jag är, orkar verkligen inte mer.

Annars då? lite trubbel i paradiset bara men annars är det helt okej, haha. Nej men det är ju såhär att två stycken har fattat tycke om mig, alltså det är två stycken som gillar mig lite för mycket och jag kan inte bestämma mig. Eller... Jag tror jag kan bestämma mig men är rädd för vad alla andra ska tänka och jag är speciellt rädd för mina känslor, fjantigt - jag vet. Galet vad allting har sin betydelse ändå, spelar ingen roll hur vi gör så kommer det ändå få någon sorts betydelse i slutet. Men som sagt jag måste dock försöka tänka ut ve jag vill vara med för det här håller inte. Hatar att göra folk ledsna så gud vad kul jag ska ha med uppgifter som kommer gå åt skogen, lite ångest och trötthet och krossade hjärtan på det. Positivt oh ja! Men det kommer nog gå bra, bättre att vara ärlig än att låtsas bygga på något stort.
Nu ska jag fortsätta att lyssna på deep musik och tänka på hur jag ska gå tillväga, wish me luck!!

(Ps. Lyssna på treading water med Chris Kläfford)

- Invisible me

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

livet

Som sagt, ibland har livet sina käppar som sätts i hjulen. Mycket på mina tankar just nu och vet varken ut eller in. Men man måste ju testa lite innan man vet svaret och kan sätta tankarna i styr. Eller? Kanske, kanske inte. På sistone har mitt liv varit i vägen, låter kanske lite konstigt men så är det verkligen. Om inte mitt liv skulle varit precis såhär så kanske vissa saker skulle gått enklare och blivit bättre?! Alla kan nog hålla med om att man vill förändra sitt liv, kanske inte så mycket men vissa detaljer, detaljer som påverkar en i vardagen och som man går och tänker på VARJE sekund.

En till sak som jag funderar väldigt mycket på är även det här med känslor.. Kan man vara rädd för sina känslor? Kan man hålla sina känslor i styr hela tiden? Känslorna växer väl bara mer och mer för någonting eller någon varje dag? eller? Jag har verkligen ingen kontroll över mina känslor, jag är rädd för dom samtidigt som jag bestämmer över dom nästan FÖR mycket. Det är fruktansvärt svårt att förstå hur man ska bete sig och jag tror att man aldrig kommer kunna förstå dom heller. (inte jag iaf). Känslor, känslor och ännu mera känslor.
Jag är även en sån som tänker på hur alla andra runtom tänker och känner, jag vet att man inte ska tänka på dom andra utan bara sätta sina känslor vart man vill själv men det är så otroligt svårt. Fast man försöker ta sig själv först så kommer tankarna efteråt och man börjar ångra sig och blir osäker, IGEN.
Tur man har världens bästa vänner och syskon som ger en så mycket kärlek, skratt och lyckliga stunder. Dom är guld vörda och skulle aldrig göra dom något illa, ALDRIG.

Men som sagt life get´s in the way sometimes och det är sånt man får ta ibland, vissa smällar är hårdare än andra men i slutet så har man själv blivit mycket starkare och man vet hur man ska skydda sig mot dom. I dom negativa tankarna finns även något litet positivt som man ska försöka tänka på och hålla hårt i, kom ihåg det!

- Invisible Me

Likes

Comments

livet

lördag imorgon, fest.
gå eller inte? fått en inbjudan men hur gör man? vill dom bara ha dit en för att dom tycker synd om en eller för att dom verkligen vill träffa en... kommer antagligen också vara personer där som inte gillar mig, helt okej för mig men dom kommer säkert göra allt för att försöka knuffa bort mig. Annars kommer det vara tvärtom, att dom spelar framför mig och är hur trevliga som helst. antingen eller. Men idag är det fredag och jag ska sova, inget partaj här inte. Jag var även inte så smart av mig, bjöd en kille på festen som är imorgon som jag har strulat med... Och den som bjöd mig på festen är en kille som har en crush på mig så det kan ju bli intressant, eller ett helvete... Kanske blir jättekul, det är ingen som vet det. Drömma kan man haha!
Jag är nog lite av en fuckgirl, älskar när någon vill ha mig för då håller jag på med dom och sen går jag till nästa liksom. Hemskt jag vet men så är det. Kille efter kille, men jag bryr mig även samtidigt om dom så himla mycket så varje gång jag säger stopp, att dom ska backa liksom, då tycker jag synd om dom. Ganska konstigt egentligen. Någon som har tips på hur man ska göra då? försöka hålla sig till en och binda sig eller hålla lite avstånd och ha flera på g? åh herre...
Skrev precis till en tredje kille att det var fest imorgon, ajdåå... Han vill nämligen också ha någonting av mig vilket blir inte bra om han kommer, men vill träffa honom eftersom han är en kul kille att vara med. JOBBIGT!! som ni även märker så har jag mest kontakt med killar och det är för att jag har alltid haft lättast att få killkompisar, dom har varit enklare på något vis. Och jag var mer en pojkflicka när jag var liten så kanske är lite därför också?! more to come....

- invisible me

Likes

Comments

livet

Välkommen.

Välkommen till mitt liv, mitt osynliga, tråkiga, jobbiga, skämtsamma, falska, sanna, galna liv.
Inte visste ni att ni skulle hitta just hit, till min ointressanta blogg. Eller för vissa kanske den är intressant? vem vet, inte jag iallafall.
Somebody said it was easy but it isn´t. It is hard so I take you back to the start...

Jag visar mig som en väldigt stark och "jag behöver inte dom" - människa, men det är faktiskt precis tvärtom ibland. JAG BEHÖVER faktiskt dom som beter sig ganska dåligt mot mig för att jag ska kunna leva. Det är fel och dåligt, jag vet. Men ju mer jag tycker det känns fel... desto mer tycker jag att det känns rätt. Knasigt eller hur?! that´s me, weird thinking.
Nej men så är det ju faktiskt, nästintill hela tiden. Finns dom människor som man måste ha någon liten kontakt med i sitt liv för att ens liv ska vara helt, fast dom människorna kanske egentligen inte bryr sig om en.. Eller är det bara jag som tänker så? jag tror faktiskt inte det, att det bara är jag i hela världen med den tanken.
Att ta er till starten är väldigt svårt eftersom jag själv vet inte vart starten är. Den kan vara vart som helst och vem vet, jag kanske har mer än en start?! Därför kommer ni kastas in i mitt liv bara så där. Helt utan förvarning. *Poff.

Okej så vad sker exakt, just nu? INGENTING. Mitt liv suger just nu men inte är jag bitter för det, eller jo.. Kanske lite.
Vi börjar om. Det jag just skrev är inte sant, inte på långa vägar.
Okej så vad sker exakt, just nu? Det händer så mycket konstiga saker så man blir helt vilse. Det är som att stå i en igenväxt regnskog och ska försöka ta sig till andra sidan, går man för långt ut mot kanterna ramlar man ner och går man för fort och chansen så kommer man antagligen göra sig illa, eller någon annan. Haha bra jämförelse, Jag vet!
Det är ändå ganska sant, så är mitt liv och om ni inte förstod så, synd. Synd för er men då får ni antagligen stanna kvar och försöka räkna ut hur mitt liv är eller så får ni trycka bort sidan på en gång. Jag förstår om ni inte förstår mitt liv, min regnskog, för det gör knappt jag.

Det är allt jag skriver för idag, mer kommer för i mitt liv så finns det ingen pausknapp. Livet fortsätter rulla om det så är på hårda spikar eller mjuka kuddar och ni kommer få vara med på det.

- Invisible Me

Likes

Comments