Är enormt trött just nu skulle vara på jobbet vid 06:30 var nog snarare där 06:45 😥😂 Aja tiden gick hyffsat okej.
Efter jobbet så åkte jag och körde gokart sen handla mat.
Nu ligger jag hör och väntar på att mamutten ska grilla klart 🍴så man får äta någon gång😍
Imorgon står bara jobb på schemat 😖 men ska försöka städa lite och tvätta när jag kommer hem!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Är sjukt seg idag och så enormt omotiverad på att jobba! Börja ta emot att tänka att det inte blir någon semester i år igen 😞

Aja hur som helst så var midsommar bra, blev som sagt umgås, grilla, dricka och bara ta allt som det kommer. Har alltid varit sån press förut vad man ska göra etcetc!
Aja nu får jag hoppas dagen på jobbet går fort för annars gråter jag😭 slutar 22 idag och börjar 07 imorgon 😖😖😖😖

Likes

Comments

Okej är så sjukt pepp på midsommar inte för att jag ska göra något speciellt men ändå något! Åka båt, grilla, umgås bara ta dagen som den kommer och kanske någon liten grogg med 😂🥃!
I dagarna jobbar jag och ska fixa lite smått innan vi far🚤

Idag ska jag besiktiga bilen och sen långpromenad med dom små grisarna, sen ska jag försöka hinna sola innan jag ska åka till jobbet!

Likes

Comments

Nu skiljs våra vägar åt! I 2 helt sjuk år har du fört mig i 220 blås kors och tvärs över landet! Ullared, Dalarna, Tyskland 😁😂tack så mycket för din tid 😘😂

Likes

Comments

Ja livet bjuder inte alls på något spännande, jag var ledig i helgen som va första på evigheter känns det som 😂 så åkte båt och åt lite mat sen var helgen redan slut! I veckan har jag jobbat och lämnat mobilen på lagning och igår städade jag hemma då jag inte orkar i helgen då jag jobbar fram till onsdag nästa vecka.

Idag var det så himla fint väder så gick en långpromenad med hundarna, hämtade ett paket med krukor och sen tränade.
Har precis städat ur hela bilen😅 det händer inget spännande överhuvudtaget nu framöver och hungrig som f*n

Likes

Comments

Vaknade 08:30 imorse och gick sen ut med hundarna och handlade snabbt. Ska strax görs mig iordning och gå långpromenad med hundarna innan jobbet!

Ska egentligen inte handla men har inga shorts och så varmt med långbyxor så beställde ett par shorts från H&M så får se om dom passar

Sen funderar jag på att beställa en klänning till nästa fredag men är inte säker ännu, Ska försöka hitta något gammalt istället!

Likes

Comments

För varje andetag som tas så fylls lungorna med vatten.
Ankaret sitter så hårt runt foten att det håller mig kvar på havets botten. Jag når inte längre vattenytan för att kunna kippa efter lite luft.

Jag vill ju bara bara ha något som kan få mig att försöka en gång till, något som kan få mig att hoppas att det kanske finns ett liv till mig med där uppe även  om jag innerst inne vet att det är en lögn. För varje dag som går så känner jag att livet är inte för oss alla, iallafall inte för mig. Har försökt så mycket men hoppet börjar dö helt!

Jag är nog inte redo ännu men än dag kanske jag blir

Likes

Comments

Likes

Comments

Som sagt så har jag jobbat hela helgen lite tråkigt men Aja jag har ju ändå inget liv eller vänner 😂 igår var jag på bilträff i Barkarby sen åt jag på donken, och åkte hem och sov. Har sovit dåligt hela natten så är jätte trött men är bara cirka 1 timme kvar på jobbet sen ska jag hem promenera med hundarna och sen åka iväg och äta middag hos några bekanta!

Likes

Comments

Idag åkte jag iväg och handlade lite smått dock inte saker till "mig" då jag försöker undvika köpa massa onödiga saker som jag alltid gjort! Men behövde lite saker till Esmeralda och en säng till hundarna då jag bara har en säng och ibland håller dom på att gruffa så himla mycket, så ja nu får dom en till säng så får vi se om det blir lugnare! Ska jobba imorgon och på lördag så kommer nog inte hända så mycket mer 😑

Likes

Comments