Har inte alls skrivit på länge, mobilen är trasig med så blääääää.... igår träffa jag Anki en stund och kollade sen i lite affärer, köpte leggings till idag och 2tröjjor! Hittade även örhängen.

Idag blev det upp tidigt då jag ska gå på konferans, eller är här nu väntar på att det ska börja! Så klart krånglade det och funkade inte att köpa biljett på mobilen så fick skjuts till stationen sån tur var! Får hoppas denna dag blir rolig, konferansen håller på till 17 och sen middag kl 18 tror jag så hoppas det inte blir för segt. Saknar mina små grisar där hemma, är ledig imorgon men ska fixa och dona lite och gå långpromenad med grisarna!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår så var det middag med tjejerna och chefen så det var kul och göra något, var ett tag sen man var ute och Åt eller gjorde något för den delen!

Idag blev en lång dag😅 följde med djurambulansen för att se hur allt fungerar, men är helt slut nu så dags att sova 😄😂😂😂

Fredag då ska jag och tjejerna ut och äta!!!! Taaaaaagggggaaaaaaa!

Likes

Comments

Var på bio igår och såg bad moms, den var sjukt bra, länge sen jag skratta så mycket åt en film 👏🏻Var så himla trött imorse, tog emot att åka och jobba! Strax innan 17 så bytte jag butik så är på jobbet 1 timme längre idag, är hungrig också så vill hem fort så man kan äta 👌🏻

Likes

Comments

Igår var en lång dag, var ute och fixa och dona hela dagen, hundarna fick följa med så det blev en lång dag för dom med.

Mot slutet av kvällen så var det dags att börja förbereda sig för hemgång, så gick in lite snabbt och kom ut och tittade på min hund och så tyckte jag att ansiktet såg konstigt ut så stannade upp och hela huvudet och ansiktet var helt uppsvullet, kastade mig i bilen och körde i ilfart till djursjukhuset och det blev värre, var så rädd att luftvägarna skulle svullna och att han inte längre skulle få luft, såna panikkänslor sen att försöka köra så fort det går kolla till hunden, ha koll på andra bilister inte det lättaste! När vi började närma oss såg svullnaden ut ha minskat lite, på själva huvudet och runt ögonen. När vi vi var framme fick jag prata med receptionisten och efter ett tag kom veterinären, hon sa att det troligtvis är en allergisk reaktion och att jag ska sitta där i några timmar, vilket kändes konstigt! Jag trodde ju själv att han ätit något, men man vill ju ändå att han blir undersökt ordentligt! Satt där ett tag sen la sig svullnaden lite till så pratade med henne igen och frågade om vi kunde avvakta hemma och hon sa att det var bra och att det troligtvis inte är någon fara!
Idag är nästan all svullnad borta så det är jätte skönt!!!

Bild från igår men där hade en del av svullnaden lagt sig.

Likes

Comments

Har varit dålig på att skriva något på sista tiden eller brukar inte skriva så mycket annars heller men nu har det varit ganska dött här förutom på resan. Ska skriva ihop allt om resan lite senare! Shoppade ju som sagt lite på resan har fotat det mesta förutom en del kläder, men det kommer det med, ska titta klart på Karlssons sen ut med hundarna och iväg en sväng.

Likes

Comments

Idag så blev det en snabb shoppingtur på bershka, pull&bear och Primark, köpte en smyckesförvaring låda eller vad man kallar det 😂 en höstjacka och massa annat fint, får vell fota sen när jag kommer hem var tvungen att kämpa för att få ner det i väskan 😂 eftersom väskan redan var ganska full 😖

Likes

Comments

Idag besökte vi aqualand i torremolinos, blev lite besviken! På dom mesta kanorna så skulle man ha badringar eller madrasser för att åka, plus att dom hade jätte få vanliga badringar/madrasser så man fick köa ganska länge för att få en, sen hade dom jätte många badringar/madrasser som var till för dom som hade fasttrack armband så dom behövde aldrig köa på attraktioner eller ringar. Så det var ju ganska uppenbart att dom försöker göra så folk ska köpa det för 100 kr extra, men vi köpte inte det då det var ovärt då vi inte skulle vara där så länge! Det fanns bara 2 st som man knappt behövde köa på var den höga kanan, var tvungen att åka den men gör nog inte om de 😂 och en med madrasser som hade jätte många kanor bredvid varandra.

Likes

Comments

Idag åkte vi och bada på ett jätte fint ställe, klarblått vatten, ända negativa att det inte fanns något bra ställe att sola på, kanske fanns om man åkte runt lite. Sen blev det förbi Lidl och köpte peeling, den luktar så himla gott och är superbra så handlade hem det som fanns, undra om den finns hemma i Sverige!?

Likes

Comments

Är lite nervös faktiskt, hoppas att allt går bra när vi landat och man kommer överens med alla. Borde egentligen inte vara något problem, men man vet aldrig 😅

Likes

Comments