​Imorgon är det äntligen vardag! Jag skulle kanske inte vara så glad över det om det var arbetsdag för mig, men jag har ledigt ytterligare någon vecka. Den här ledigheten hade jag dessutom sett fram emot. Att få sova ut och gå och dona här hemma. Göra vad jag vill. Och det har jag gjort också.

Men alltför många helgdagar i ett sträck gör mig rastlös och uttråkad. Och dessutom - imorgon är det börsdag igen. Slutspurten inför nyår. Det ser jag fram emot. 😊

Likes

Comments

Avanza har courtagefritt på amerikanska aktier just nu. Är så mycket jag vill ha.

Likes

Comments

Allt fler drömmer om att bli ekonomiskt oberoende långt innan pensionen. Jag har sett många bloggar som handlar om att nå första miljonen före 30- eller 40-årsdagen. Det tåget har gått för mig eftersom jag har passerat båda dessa milstolpar, men det känns fortfarande långt tills pensionen. Som bloggtiteln säger så känner jag mig emellanåt som ett kronvrak och jag inser mer och mer att det måste till en förändring i mitt liv.

Aktier har jag varit intresserad av sedan jag var ungefär 22 år och gick en eftergymnasial ekonomikurs. Jag köpte några aktier i ett bolag då, men ekonomin räckte inte till att bygga upp en portfölj. Av olika skäl har mitt portföljbyggande gått väldigt segt men sedan i somras har jag fått tummen ur lite mer.

Kronvraket har lättat ankar och satt kurs mot ekonomisk frihet.

Likes

Comments